כל ההומואים דפוקים

כל ההומואים דפוקים

במידה זו או אחרת. ואם אתם חושבים שאתם לא דפוקים, אני מבטיח שאחרי חקירה מהירה נמצא איזה דפקט אצלכם. מה הוביל אותי למסקנה פרווקטיבית זו? ארועי אתמול. ומה קרה אתמול? משו שהתחיל שלשום. אז הבא נחזור לשלשום, יום שבת. אני באגודה. סבבס לי. אחרי זה הלכתי לריינבו. היה נחמד. שוקו חביב. ואז הלכתי לאוטובוס עם ידידה מהרצליה (לסבית, לא פאג האג). בתחנת אוטובוס פגשנו את ד´... ד´ הוא הומו בן 16 מהרצליה. חמוד, חכם, חתיך וכו´ וכו´. אנחנו מכירים מהאגודה כבר חודשיים. בכל מקרה, אנחנו לוקחים כולנו אותו אוטובוס. הוא מתיישב לידי. הוא מתלונן על כאב ראש ועייפות, וכך הוא נשען עלי. וכך אנו מעבירים את הנסיעה בסמי-התקרבלות ואחיזת ידיים. הוא ראה שיש לי בשקית סרט שהחזירו לי ידידים מהאגודה (לא, לא פורנו, חרמנים!). מסתבר שזה סרט שהוא נורא רוצה לראות כבר מלא זמן. אז קבענו שהוא יבוא לראות אותו. אצלי. איתי. ביום ראשון. אגב - האחים בצבא, ההורים בחו"ל. בית לבד. וכך הגיע יום ראשון. הוא בא. חמוד כהרגלו. אנחנו מתחילים לראות את הסרט. במהרה אנחנו מוצאים עצמנו מקורבלים, וכך במשך שעתיים התקרבלנו וליטפנו אחד את השני. -בהחלט- אחת מהחוויות הקולנעיות הכי כפיות שהיו לי. ואז אנחנו עולים לחדר שלי. ברור לאיזה כיוון הכל הולך. אנחנו מתחילים להתחבק. ולהתנשק. ואז הכל מתחיל להיות מבלבל. הוא עוצר אותי. הוא אומר שהוא לא רוצה לפגוע בי, כי הוא כרגע ממש לא מוכן לשום מחוייבות רגשית ושהוא לא רוצה לאכזב אותי, והוא לא רוצה שיהיו לי ציפיות. אז אני אומר בדיפלומטיות הרגילה שלי שלא נעשה שום דבר שהוא לא רוצה, ולא נהיה שום דבר שהוא לא רוצה. ואז אנחנו ממשיכים. שעה של התמזמזויות. ואז הוא היה צריך ללכת (אוטובוס הביתה). ועכשיו מה קורה? אנחנו סיכמנו שאנחנו ידידים. אבל קרה משו. ואחרי שאמרנו שאנחנו רק ידידים, הוא המשיך לקרות. וכך הגעתי למסקנתי. מומין שמסתכל על חצי הכוס המלאה - יש חיי סקס (בערך)!

spainbar

New member
ואני לצערי מאד מאד מסכים לכותרת

איזה עיצבון, אני מדבר עם אדם, הוא מאד נחמד, ומדברים סתם לשם השיחה וקובעים לשתות קפה - לשם השיחה בלבד, לא ראינו אחד את השני וכלום. קובעים להיפגש בנקודה מסויימת בשעה מסויימת, בסוף מתאחר, טוב אז מחכים... ומחכים...ומחכים, נוסעים הביתה, ומחכים שיסתדר... בסוף נמאס אחרי הרבה זמן ומתקשרים... ואז זה אהה ואווו, ואהה שוב מ-ע-צ-ב-נ-י-ם!!!!! מ-ע-צ-ב-נ-י-ם, לפעמים ממש נמאס !!!!

לירונר

New member
אני אוהב את ערוץ 10 ~../images/Emo70.gif~

יש שם את גיל ריבה המהמם עד מאוד את קלולס המדליקה את ד"ר סלואן (שון קונרי מזוייף) חוקר את הפתולוגית הכי שווה בעיר ג´ואן ואיך אפשר בלי אד- הכוסון (למרות שלפעמים הוא נראה נורא) ~לירון~ נ.ב.. זינה ~!~

MARMELAD

New member
הופה היי

צריך להתחיל מאיפה שהוא מומינ´קה...... ולי נשמע שהתחלתם טוב!

מה זאת אומרת?

בזה שסיכמנו שאנחנו ידידים (ואז המשכנו, ואז הזכרנו לעצמנו שוב)? או בעובדה שידידים לא פאקינג עושים כאלו דברים? כרגע המצב מתוסבך מאוד. וזאת לא בדיוק נקודת התחלה מעולה.

MARMELAD

New member
זאת אומרת ש

קרא לי נאיבי אבל אני עם ידידים שלי לא מתמזמז (חוץ מאחד. וזה כבר סיפור אחר). אז כמו שאני רואה את זה - נורא ניסיתם להיות ידידים. ולא הלך.. הגעתם למקום אחר. זה רע? תגיד לי אתה. ומה יקרה עכשיו לדעתך? שתיקות מביכות? ידידות מופלאה? סקס כל לילה?

למעלה