כל ההתחלות קשות

Lir האחת

New member
כל ההתחלות קשות ../images/Emo18.gif

ידיד שלי הכיר שתי בחורות יחסית באותו זמן. עם הראשונה קרה משהו שגרם לו להתרחק, ועם השנייה היה לו קליק. אחרי שבוע חזרה הראשונה, והם התקרבו שוב, כשהוא עדיין מנהל קשר עם השנייה. במשך שבועיים הוא בקשר עם שתיהן. מה הייתם עושים אם הייתם מגלים שבחור/ה שזה עתה הכרתם יוצאים עם עוד מישהו/י במקביל? האם לדעתכם אפשר להיות מבולבלים בין שני אנשים שמכירים באותו זמן? האם הייתם בסיטואציה דומה בעבר? ומאיזה צד? מה עשיתם?

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo4.gif

אם התחלתי לצאת עם מישהו, אני אצא איתו בלבד. כך הייתי רוצה שיעשו איתי, אבלאני יודעת שאני לא יכולה לדרוש את זה, לפחות לא בשבועיים ראשונים נניח.. אז הייתי מעדיפה אולי לא לדעת. אם סוף סוף יש מישהו שמוצא חן בעיניי ואני יוצאת איתו יותר מדייט אחד או שניים (וזה נדיר), אז חשוב לי להשקיע בו, והייתי מצפה שהוא יעשה כמוני.

Lir האחת

New member
ואם היית מגלה?

נניח שזה התגלה לך באופ עקיף והתעמתת איתו על כך. הוא התנצל והסביר שהוא מבולבל. מה תעשי?

Paranoid Eyes

New member
אהממ

תראי, כפי שאמרתי, אני לא יכולה מין הסתם לצפות לבלעדיות כפי שאני אהיה, וזה תלוי כמה זמן אנחנו יוצאים כבר. הייתי שואלת אותו מה הוא מתכוון לעשות.. כי אישית אני די קנאית...ומאוד קשה לי גם ככה עד שמישהו ממש מוצא חן בעיני. לא יודעת. כמה זמן הוא יוצא עם שתיהן? כי נראה לי שאחרי שבועיים-זה מספיק זמן לדעת עם מי אתה רוצה להמשיך.

Lir האחת

New member
שבועיים בערך...

כן, שבועיים זה מספיק זמן גם לדעתי. גם לי קרה בעבר שהתלבטתי בין שני בחורים, אבל זה היה בשלבים די התחלתיים של קשר, שהיו רק דיבורים באוויר. לדעתי, אחרי שחוצים את הקו של "רק דיבורים" ונכנסים למשהו שהוא קצת יותר אינטימי, אין יותר מקום לבלבול. במקרה שלו, הוא מנהל משהו אינטימי עם שתיהן, ולטענתו הוא מבולבל.

Paranoid Eyes

New member
יקירתי,

תאמרי לבחור שיתעורר, שיחשוב עם מי יותר טוב לו.. וימשיך איתה. משהו אינטימי עם שתיהן? אם הוא לא יחליט עכשיו, מישהי הולכת להפגע. אסור לו למשוך את זה מדי.

אני באופן אישי

נמצא במצב דומה, לפחות קצת. אני נמנע מהתחיל לצאת עם בחורות אחרות עד שאני אסגור את כל הנושא עם האקסית. לא מרגיש שזה הוגן לצאת עם מישהי כשיש לך עדיין רגשות עזים כלפי מישהי אחרת. אבל באופן עקרוני, הייתי נפגע קצת מזה. תלוי לאן הגעתי איתה או לאן לא הגעתי איתה. אם היא תאמר לי מראש מה המצב, זה יהיה יותר נחמד.

זכוכיות

New member
הייתי בסיטואציה דומה בעבר...

בכל אופן, נראה לי שהתשובה לכל זה תלוי בקשר בינהם. כלומר, בשבועיים אפשר להיפגש פעמיים- שלוש לחצי שעה בבית קפה, ואפשר לבלות 24 שעות ביממה בכל יום מחדש... אפשר לדבר על פוטנציאל ועל "לצאת ביחד" ואפשר לגלות ולחלוק רגשות אחד אל השני. בקיצור, תלוי, אם הוא מנהל עם שתיהן קשר מהסוג האינטנסיבי יותר זו בעיה, אם הם עוד בדייטינג... ואף אחד לא הכריז ולא אמר שום דבר ברור... אז אין שום בעיה "מוסרית" עם מה שהוא עושה.

orenbarkai

New member
בתקופה "הטובה" שלי

יצאתי גם בו זמנית עם 4 בחורות במקביל. אבל בהחלט גם היו מצבים שיצאתי עם 2 בו זמנית. אני אגיד כי מצידי כל עוד לא התנשקנו.שכבנו (סמנו את הגבול שלכם) אין בלעדיות. וכן - אפשר בהחלט להיות מבולבלים, לפעמים זה לוקח זמן להחליט. בד"כ מה שהיה קורה זה שאחת הייתה "מתאבדת" (חפשו את הרשומה בבלוג שלי כדי להבין) והייתי נשאר עם אחת.

למעלה