כל הזמן בוכה אפילו בשמחות

כל הזמן בוכה אפילו בשמחות

הוא מתנהג אלי כמו אל נסיכה. הכי טוב שההיה לי עד עכשיו. אבל יש בו דברים שלילים שלא נותנים לי מנוחה. אני לאט לאט יותר ויותר נסגרת מולו ככל שהרגש שבי עולה. אנחנו חצי שנה ביחד עדיין לא דיברנו על אהבה והוא לא מוכן עדיין להיכנס אלי הביתה כי אני גרה עם ההורים. אני מפחדת ולא מצליחה לגמור איתו מרוב מחשבות ולחץ מצד אחד מלחיץ אותי שהוא הכי רציני שהיה לי ושאנחנו רציניים והוא מציג אותי לחברים ואומר לי דברים שאני יוודעת שבחיים לא אמר לאחרות.. מצד שני בחודשיים הראשונים שיצאנו הוא אמר לי הוא לא מרגיש ושהוא לא יודע מה זאת אהבה ושהוא רק נהנה איתי.. ושהוא לא הולך להרגיש..אני לאיודעת איך להשתחרר מהמועקה הזו למרות שהכל טוב..

ki92

New member
חמודה

אני לא מכירה אותך,
אבל ממה שאני שכתבת אני חושבת שהבחור לא רציני כלפייך... זוגיות לא תתפתח פה, מה שהוא עושה זה בעצם להנות ולהעביר איתך את הזמן...
תפקחי את העיינים ותיפרדי ממנו, אלא אם כן מתאים לך קשר של יזיזות.
אני חושבת שאת יכולה למצוא בחור הרבה יותר טוב!

איך להפוך דברים מורכבים ליותר פשוטים

שלום לך ברבור צחור 1
ראי את שם הכותרת שכתבתי בנושא . נשמע שאת והוא שניכם לא מדברים על הקשר באופן ישיר. יש לי הרושם ששניכם מונעים מפחד כלשהו והמחשבות סביב הקשר ומה זה הקשר הופכות להיות מאד מורכבות.אני מציעה לך להפוך את הדברים ליותר פשוטים תנהלי איתו שיחה מכל הלב ותגידי לו שאת מאד מבולבלת ושאת לא מבינה מה קורה ביניכם וזה יוצר אצלך תחושה רעה( כך לא צריך להרגיש בקשר).תנסי לשמוע את מה שהוא אומר מבלי לפרש ישר את הדברים בתוכך. תמשיכי לדבר איתו עד שתרגישי כי את מתחילה לקבל תשובות - יש הרבה השערות: אולי הוא מפחד להיפגע? אולי גם את פוחדת להיפגע? יש פער בין זה שאת חשה נסיכה והיחס שלו מצד אחד טוב ומצד שני קשה לו להביע את מה שהוא מרגיש והוא נמנע.
אם חשוב לך הקשר כדאי לך לדבר על הכל ולא לותר עד שתרגישי שאפשר להמשיך בקשר שהוא בסך הכל טוב ומבלי להכניס רעשים.

אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

יהודית

למעלה