כל הזמן הזה חשבתי שזו פוביה כלשהי

ShuNka

New member
כל הזמן הזה חשבתי שזו פוביה כלשהי

אבל למען האמת אין לי מושג מה זה. אז חשבתי שאולי תגידו לי מה עובר עליי אם זה בכלל מתאים לפורום הזה
אני מתביישת לדבר עם אנשים זרים. אני מתביישת לקנות משהו אם צריך לדבר עם מוכר. אני מתביישת להיעזר במוכרים. אני מתביישת להגיד את מה שאני חושבת סביב אנשים זרים\שלא אוהבים אותי. אני כל הזמן חושבת מה יחשבו מה יגידו. אני לא הלכתי לבית הספר לפני החופש ואפילו אני לא יודעת למה. אני מפחדת ממה שיגידו עליי כשאני אחזור לבית הספר. אני עצמי רק עם המעגל של הקרובים אליי. ויש לי כמה חברים. אני מזיעה הרבה בידיים אבל זה בלי קשר למי שמדבר איתי או מה שאני עושה אבל קראתי שזה תסמין אז אולי סתם אני מזיעה חחח.. וכן, בטחוני העצמי שואף לאפס =\ זו פוביה ממשהו או שאני סתם ביישנית מאוד ושבטחוני העצמי נמוך וזו הסיבה?

ShuNka

New member
וסליחה אם זה לא לפה אה ועוד משהו

אני לא רוצה לדבר עם פסיכולוג. אמרתי שאני לא אוהבת לדבר עם אנשים זרים=\

דנה צ

New member
קודם כל...

הגעת למקום הנכון ואני בהחלט מקווה שתמצאי כאן אוזן קשבת ועוד אנשים שיכולים להזדהות עם מצבך. זה שנמע שלא טוב לך עם איך שהמב עכשיו, אז למה את לא רוצה לתת הזדמנות לטיפול פסיכולוגי מסוג כלשהו? יש גם אופציה של טיפול קבוצתי ולא דווקא אחד על אחד...חוץ מזה, אולי יש כאן מישהו שחווה את אותן התחושות ויכול לתת לך עצות להתמודדות... נשמח לשמוע מכולם ותמשיכי בינתיים לשתף

lonely3

New member
אני חושבת שזאת

חרדה חברתית. בכל מקרה תכנסי לאתר שאני אביא עכשיו ותעשי שם את מבחן ליבוביץ' למעלה אני חושבת שזה יעזור לך לקבוע אם זאת באמת חרדה ואם כן, באיזה רמה היא

ShuNka

New member
תודה.. עשיתי את זה

יצא לי 67 שזה טיפה יותר מחרדה חברתית מתונה [שזה עד 65]. האמת שזה לא מפתיע אותי כל כך, כי תמיד סבלתי מרוב התסמינים ששם וגם חשבתי על כך שאני מזיעה המון כשאני בבית הספר. מה עושים?

lonely3

New member
תראי,

תדברי עם ההורים שלך זה מאש חשוב שיקבעו לך תור לפסיכולוג ואולי הפסיכולוג יפנה אותך לפסיכאטר במידת הצורך. הכי חשוב שתדברי איתם כמה שיותר מהר כי אחר כך הרבה יותר קשה לצאת מזה אז תעשי את הצעד הזה עכשיו ואם את צריכה משהו אני כאן בשבילך

Damaged1

New member
גם לי יש את כל מה שאמרת

ההורים שלי שלחו אותי לכמה פסיכולוגים לא עזר בשיט...כל הפגישה שתקתי.. עשיתי את המבחן ויש לי חרדה חברתית קשה מאוד :/ לא ידעתי שאני במצב כזה גרוע חח

בדקתי את עצמי..

ויצא לי 85... אני דיי סגורה וביישנית אבל שאני מרגישה בנוח עם אנשים אז זה עובר.. ותמיד אנשים מרגישים איתי בנוח האמת זה לא הפריע לי בכלל עד עכשיו חוץ מפעמים שאני יוצאת עם חברות/ידידים שיש סביבי הרבה אנשים שאני לא מכירה אני מרגישה כל כך רע שאני מתחילה לקבל סחרחורות ולפני שבועיים פשוט התעלפתי במועדון קצת אחרי שנכנסתי.. כולם תמיד צוחקים עליי שיש לי פחד מאנשים אבל זה דיי מוזר כי תמיד יש סביב הרבה אנשים. בקיצור אני לא מצליחה להסביר את עצמי... אבל 85???

merlin888

New member
מה עושים?

אם לא רוצים ללכת לטיפול בקבוצות, כי יצא לי 72 וזה חרדה חברתית בולטת

למעלה