כל הזמן מדברים כמה השחקנים חמודים

nIcKiTa

New member
כל הזמן מדברים כמה השחקנים חמודים

מישהו ראה את דביר? איזה פוטוגני הוא... עשו עליו כתבה (ריאיינו אותו) למעריב! מצדו- שאת הבנים ישחקו צפרדעים -הוא שם פס על הקטנטנות -והוא מוצא את ברבי וקמי מדליקות!!! כמובן שבטירונות דבירי הביישן לא ידבר על קטנטנות
וכמובן שביטרונות אחותו תקליט הכל ומי שריאיינה אותו מחוללת קודש כי היא התקשרה למישהו באמצע קטנטנות! כתבה ממש חמודה (בערך)
חן
ועוד משהו! דביר ו\או נתן בא לכם לעזור בניהול הפורום?

דביר-מן

New member
תודה... ../images/Emo9.gif

למען האמת, אני חשבתי שהתמונה הזאת די מגעילה...
וגם הכתבת עיוותה את מה שאמרתי! לא אמרתי שאני אתבייש בטירונות, פשוט אמרתי שאני לא אדבר על זה. ואת השאלה האחרונה, עם החילול קודש, היא לא שאלה אותי בכלל וסתם המציאה תשובה. בכלל, כל הכתבה היתה כתבת השמצה אחת גדולה, ואני לא אתן לזה לעבור בשקט. וחוץ מזה- תודה!
אין לי בעיה לעזור לך בניהול, אם רק תסבירי איך! דביר

casperit

New member
ליסה פרץ כתבה את זה לא?

נדמה לי שזו הזו מהאופנה ברייטינג... בכל מקרה אין לה מושג בקשר לסדרה... והיא מתייחסת לזה כאילו אנחנו ילדים תינוקיים, איך שהיא שאלה אותך נגיד איך זה שאתה בן 17 ורואה את הסדרה.... אבל אתה היית בסדר:) יעל

MiToOsH

New member
כתבה מטומטמת..

(תסלחו לי) הליסה פרץ הזאת כזאת טיפשה..! איך היא יכולה לכתוב כתבה על משהו שהיא בחיים לא התנסתה בו? כאילו מה הקטע המטומטם של לבוא ולהגיד כמה שהילדים מטומטמים? זה מה שאנחנו אוהבים לעשות, מה היא מתערבת בכלל? אני, לדוגמא, חובבת קטנטנות מושבעת; אבל מכאן ועד לקנות את כל השטויות האלה שמוכרים הדרך עוד ארוכה מאוד.. אז למה להוציא אותנו ילדים מטומטמים? יש לי שכל להבין שכל מה שרוצים זה את הכסף שלי והם מוכנים גם לרוץ ערומים על נתיבי איילון בשבילו.. כתבה פוגעת, שמאוד התעצבנתי עליה.. למה היא מנסה להוציא את כל הדברים הרעים במקום לחפש את הדברים הטובים בזה? מה בקשר לעובדה שילדים לומדים שיש דברים בחיים שהם לא צריכים לעבור, ועל כן הם צריכים להגיד תודה כל בוקר מחדש? מה בקשר לעובדה שילדים רוצים לחכות את הדמויות שהם אוהבים ובתוך כך נהפכים להיות בני אדם? לא, ילדים צריכים לראות פאוור ריינג´רס, ללמוד איך ללכת מכות ולשבת בשקט, נכון? מיתו´ש :) !

casperit

New member
נכון:)

אבל הסדרה לא משקפת את המציאות מצד שני זו סדרה דמיונית שנועדה כדאי להביא מסר פיס לאב וכאלה שטויות... פשוט יש אנשים שחושבים שזה בולשיט כי העולם לא כזה... בגלל זה אנשים גם יורדים על טלנבולות... הם אומרים שזו בריחה מהמציאות... יעל

MiToOsH

New member
אף אחד לא אמר שהעולם כזה...

אבל אם כל אחד ילמד להתנהג בצורה נחמדה, יש לו עתיד להפוך לכזה.. מיתו´ש :) ! אני? אופטימיסטית?

MiToOsH

New member
וכאן בדיוק הבעיה...

"לא זו לא טעות אחי, אין שום דבר פשוט עולם שלם מלא בכעס ובדידות" סתם שיר שמתאים :) מיתו´ש :) !

דביר-מן

New member
אני לא מתכוון לעבור על זה בשקט, אגב

אני עומד להפעיל באתר מחאה רחבת היקף נגד ליסה פרץ הטמבלית הזאת.

MiToOsH

New member
ועוד משהו - דביר,

האמת שכשקראתי את הכתבה די התעצבנתי גם עליך כי זה נראה כאילו אתה רואה את הסדרה בשביל ברבריטה ופטו.. מה שהופך אותך לשטחי כמו רוב העם, לא? אז שוב אני יוצאת המוזרה שרואה קטנטנות כי היא אוהבת את המסר, ולא רק את השחקנים.. מיתו´ש :) !

casperit

New member
אני רואה בשביל...

לא יודעת בשביל מה:) זו פשוט סדרה חמודה שאני מתחברת עליה... יעל

דביר-מן

New member
אז הנה עובדה מעניינת

היא הוציאה את הדברים שלי מהקשרם לחלוטין! היא ריאיינה אותי על האתר, ובסוף שאלה אותי כמה שאלות אישיות. אז כשהיא שאלה אותם, סתם התבדחתי איתה ודיברתי איתה כמו בסמול טוק. אז היא הוציאה את כל הדברים הרציניים שאמרתי על הסדרה והאתר, והשאירה רק את השטויות שאמרתי בצחוק! היא ממש ממש סתומה! אני בשום אופן לא רואה את הסדרה רק בשביל ברבריטה ופטו. היא שאלה אותי את מי אני מעריץ בסדרה, אז אמרתי לה שאת הבנות הגדולות. היא עיוותה הכל!!!

kAmi Girl

New member
אממ, דביר -

תוכל לסרוק את הכתבה ? או מישהו אחר ? אם כן - תודה רבה
אני רוצה לראות ´תה... (; יאללה ביי,
גל ובלע בלע בלע...

Rotem Lisa

New member
באמת.. אני צה לדעת ../images/Emo123.gif

הי! צ´יקוס, צ´יקס.. אתם שונאים את "בלני", נכוני ? יופי..
בנתיים.. פאפא (ניר), שמרית, טלי ואני שונאים את בלן
כלומר..
יש מצטרפים ?
כל מי שמצטרף מקבל 100 ש"ח
שווה
אהם..אהם.. אני לא בטוחה שכל מי שכתבתי שונא את בלן, אבל לא נורא
לחיי סבס!- הטלנובלה של סבס ורותם

למעלה