כל הזמן מרססים כאן, אין חרקים או ציפורים

Zadig

Well-known member
קמתי בוקר אחד ויצאתי להליכה שיגרתית, השעה 6:00.
מכונית מדשאות עם מיכל, צינור, ושפריצר גרני, התרוצצה שם.
הפועל ריסס את השבילים בצורות גאומטריות, כנראה שהוא כבר שחוק.
לתומי חשבתי שזה רק מים.
השלמתי את הסיבוב הרגלי ונכנסתי הביתה.
באויר המזגן הצונן החלו לגרד לי את הרגליים נורא.
התקלחתי וקרצפתי ת'רגליים בליפה הפוכה, כמעט עד זוב דם (בשביל הדרמה).
זה לא עזר הרבה ונכנעתי.
הגעתי לבית מרקחת קרובה, וקניתי תכשיר אלוורה מענג.
למחרת שוב חזר המחזה ונמלטתי.
יום אחד אפגוש את מפקד המרססים ואשאל אותו על הלו"ז כדי להתאם את ההליכות שלי.
לבנתיים אין ברירה אלא להתנוון ?

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
אתה יוצא להליכה בצהרים אז ככה זה. צא ב-4 בבוקר והסיכוי שלך לא להתקל בעובדי הרשות יגדל.

Zadig

Well-known member
אתה יוצא להליכה בצהרים אז ככה זה. צא ב-4 בבוקר והסיכוי שלך לא להתקל בעובדי הרשות יגדל.
מסכים. למעט בשנים האחרונות, הייתי פעיל לרוב בלילות עם שעות שינה קצרות. הכל היה פחות צפוף. צריך לחזור לזה, להסתגל ולשקוע בשיגרה. הבעיה היחידה שהרשות שכן פעילה בלילות היא הבולשת וכוחות הבטחון. במצב הכלכלי/פוליטי של ימי קורונה, דימדומים ועוד, אלה אוהבים להסתובב בת"א. אני לא בטוח שצבעי השיבה בשיערי יעזרו אם שירותי הבטחון יהיו חמים פה על משהו :cautious:

אבח"י

Well-known member
מסכים. למעט בשנים האחרונות, הייתי פעיל לרוב בלילות עם שעות שינה קצרות. הכל היה פחות צפוף. צריך לחזור לזה, להסתגל ולשקוע בשיגרה. הבעיה היחידה שהרשות שכן פעילה בלילות היא הבולשת וכוחות הבטחון. במצב הכלכלי/פוליטי של ימי קורונה, דימדומים ועוד, אלה אוהבים להסתובב בת"א. אני לא בטוח שצבעי השיבה בשיערי יעזרו אם שירותי הבטחון יהיו חמים פה על משהו :cautious:

גם אני ויתרתי על שוטטות לילה בתל אביב. מחירים יקרים מדיי ותמורה גרועה במיוחד.
אני משוטט-מטייל עם הכלבה בשעות הבקר. אבל בגבעתיים לא מרססים מדרכות ולא הורגים עשבים באמצעות ריסוס. יש ריסוס של שלוליות מים, יש דוחות לבעלי דירות שמשאירים שלוליות מים ליד צינורות השקייה. בבנין שלנו מרססים אחת לשנה עם בוא הקיץ את החצר והביוב וזהו.

אבח"י

Well-known member
לגבי ציפורים - אלה החתולים הבני יונות שטורפים אותן [ אם הם חתולי רחוב ] או הורגים אותן כשעשוע אם הם חתולים מוחזקים בבתים ומוצאים לשחרור היומי שלהם.

Zadig

Well-known member
גם אני ויתרתי על שוטטות לילה בתל אביב. מחירים יקרים מדיי ותמורה גרועה במיוחד.
אני משוטט-מטייל עם הכלבה בשעות הבקר. אבל בגבעתיים לא מרססים מדרכות ולא הורגים עשבים באמצעות ריסוס. יש ריסוס של שלוליות מים, יש דוחות לבעלי דירות שמשאירים שלוליות מים ליד צינורות השקייה. בבנין שלנו מרססים אחת לשנה עם בוא הקיץ את החצר והביוב וזהו.
בת"א מחסלים הכל - פעם היו מילארדי קרפדות צרחניות בירקון. עשו משהו, ואין יותר קרפדות. דממה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לגבי ציפורים - אלה החתולים הבני יונות שטורפים אותן [ אם הם חתולי רחוב ] או הורגים אותן כשעשוע אם הם חתולים מוחזקים בבתים ומוצאים לשחרור היומי שלהם.
אם ככה אז אני מזמין את העיריות של שניכם לרסס אצלנו גם את היונות וגם את החתולות.

אולי לא מיליארדים אבל לפני כמה שבועות, בעת סיבוב ערב בפארק הירקון, נשמעו מעט צפצופי/חריקות קרפדות.
בביקור בראש ציפור, כשהתקרבנו אל האגם המלאכותי , גילינו אחת בתוך המים.
אחת אחרת נצפתה בחורף בשביל עירוני בשרון.
כמו שכתבו אולארציק וסנדרסון "הקרפדה רוצה שלום וזה ממש מה שצריך היום"
ו "יום יבוא וכולם ידעו
מה כוחו של הקרפדו .."
חוץ מאלו, שפע שפיריות. כדאי לחזור.

קבצים מצורפים

• Inkedקרפדה (2)_LI.jpg
    Inkedקרפדה (2)_LI.jpg
    KB 899.8 · צפיות: 4
  • עוד קרפדה (1).jpg
    עוד קרפדה (1).jpg
    KB 52.3 · צפיות: 4

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אולי לא מיליארדים אבל לפני כמה שבועות, בעת סיבוב ערב בפארק הירקון, נשמעו מעט צפצופי/חריקות קרפדות.
אך, איפה הימים שהיו אצלנו קרפדות בחצר מאחורי הבית.

בימים ההם עדיין לא הייתה בעיר מערכת ביוב מרכזית ולכל בית היה בור ספיגה בחצר מה שגרר כמעט תמיד גם שלולית קטנה נחמדה עם קרפדות.

למעלה