כל הזמן משקרים במצח נחושה:

כל הזמן משקרים במצח נחושה:

כחלון: "נפתח קופות חיסכון של 18 אלף שקל לכל ילד בישראל"
יש דיבורים על העלאת המיסים, וזה ממשיך להבטיח מתנות, השר החברתי כפי שהציג את עצמו, הפך להיות כזה שמחפש פופוליזם זול.
ומי ישלם את קופת החסכון ?
כולנו.....
שמענו על כל כך הרבה תוכניות שלו שכולן ללא יוצא מהכלל לא עברו את סף הנייר, הבטחות שקר והתנהלות רעה.
כמו שכאשר שאלו את לוי אשכול איך הוא יוכל לקיים את כל ההבטחות שלו. ענה: הוא הבטיח , אבל לא הבטיח לקיים את ההבטחות.....
ומאז ועד היום משקרים ללא הרף ומרמים את כולם, העיקר שהכורסאות בכנסת מעור צבי.....

כחלון לא מבין את הלקח של לפיד: נתניהו מחפש צעיר נמרץ שיהווה כלפי חוץ כמו רוח חדשה, אבל למעשה יעשה בדיוק את מה שנתניהו רוצה, אחרת הוא עף.
כחלון, תכין את הכנפיים.....

זה היה דווקא אתגר רציני למי שמתחרה בתחרות שברמה כזו

זו תחרות טבחים ברמה גבוהה, ולדעתי הם עמדו בה באופן מרשים בהחלט.
כמובן שעשו הרבה טעויות כיוון שנאלצו לנחש מה הן השכבות, ורובם כלל אינם אופים, או לא הכירו כלל חלק מהשכבות.
מה שמעצבן אותי, שמי שמנצח בתחרות, קורא לעצמו בתואר מזוייף - "שף" , כשהוא בסך הכל טבח טוב ולא שף אומן.
בולט בהם הוא אבי שמופיע בפרסומות של צבר, והוא דורש שיקראו לא שף.

מינהר

New member
אשריכם שאתם רואים את תכניות הבישול המיותרות האלה.

אי אפשר לעשות בזמן הזה משהו תרבותי, כמו להיפגש עם חברים, לצאת להליכה בפארק, או לקרא ספר?

יוליקה

Member
מנהל
רק עכשיו ראיתי....

מאיר,
יש הגיון בהחלפת חיסכון לילדים במקום קצבת ילדים....
קצבת הילדים אף פעם לא עזרו בסיוע לגידול ילדים....
החרדים בנו על קצבת הילדים ועשו ילדים בלי הבחנה על חשבון המדינה.
אבל למשפחה ישראלית ממוצעת יש כ-3 ילדים החלפת הקצבה בחיסכון יכול לעזור להם בעתיד.

אורלי, מי שהולך למאסטר שף יכול לעמוד באתגרים - והפקת התכנית ממציאה להם כל הזמן אתגרים
שיהוו גם אטרקציה לצופים...

מינה, כל אחד עוסק ומתעניין במה שמעניין אותו - מדוע את מבטלת לאחרים את מה שלא מעניין אותך...

מינהר

New member
יוליקה, אני לא מבטלת דבר. פשוט לדעתי יש יותר

מידי תכניות אוכל. או תכניות ריאליטי שונות. זו דעתי, וכל אחד, כמובן מאליו, יכול להנות ממה שבא לו. ולחשוב אפילו שכדאי שיהיו אפילו כפול תכניות אוכל.

יוליקה

Member
מנהל
אבל לדעתך: תכניות הבישול המיותרות האלה....

לדעתך הן מיותרות...
אני לא צופה באופן עקרוני לא באח הגדול ולא בתכניות תחרויות השירה...
אבל לא אומר שהן מיותרות - כי יש להן רייטינג כלומר יש להם קהל רב.
המרוץ למיליון מענין אותי בגלל המקומות האקזוטיים שהם מצולמים בהם...
אבל לא צופה בהישרדות בגלל הקונספט של התכנית....

מינהר

New member
יוליקה, אין בעיה. כדבריך, לכל מכסה יש סיר.

ולכל תכנית יש מי שמתעניין.

יש משהו בדברייך

אם מדברים על תוכנית אחת, זה דווקא סביר.
אבל קחי כשפתאום באמצע השבוע ממחזרים תוכניות כמו תוכנית טעימות או הטבח שמכין אוכל שבסיסו לחם.
אבל הגרוע ביותר זה יום שישי שלאורך כל היום תוכניות ממוחזרות אחת אחרי השניה.
הכל כדי לחסוך כסף ולא לתת לנו תוכניות טלויזיה של ממש.

גם כך משך השבוע בשעות 1000-1400 מתחילות בתכנית סתמית של ראיונות על ידי מראיינת בעל כריזמה של צנון, אחר כך שידורים בערבית, ולבסוף שעה או שעתיים של מיסטיקה והעוסקים במזלות וכוכבים.....

מינהר

New member
מאיר, על זה בדיוק דיברתי. שיש יותר מידי

תכניות אוכל, וביחוד בששי. ונכון אמרת--שזה קל להם.
אגב, המיסטיקה משעשע אותי.

יש גם באוכל תרבות

אני אישית כל היום עובדה ליד המחשב בכתיבה, ובערב אני נח מול הטלויזיה.

גם בישול מתחיל להיות תחום ענין בשבילי, ובינתיים אני עוסק רק בדברים קלים ובנסיונות לשפר סלטים למשל, אפילו סלט פשוט של עגבניה/מלפפון/שמן/בצל, להוסיף לימון וצנון מגורד, משנה את טעמו כליל. כך גם הוספת מעט סלט חסה (חתוך קטן עם טיפה מלח ולימון וחצי על כל ראש חסה ושמן זית טיפה) משנה לגמרי את טעמו של הסלט.
גבינה מלוחה קלה בצד וביצה קשה, הופכים את הסלט הפשוט לארוחה משביעה (לא צריך ביותר מפרוסה אחת של לחם).
אגב, יש כאלו שמכינים סלט ומגישים, סלט צריך אחרי התיבול המלא לתת לו "לנוח" כדי שיספוג את כל התבלון, בהגשה כבר יהיה לו טעם עשיר יותר.

חוץ מזה שאני עם ההליכות גמרתי בגלל אי ספיקת הלב, ולגבי ספרים , אשתי בולעת ספרים בכמויות, אני קורא בעיקר ספרים שקשורים למחקרים שלי..

הדסהש1

New member
לא כל טבח הוא שף..וראינו שלא כל מי שיודע לבשל טוב

יודע לאפות....

למעלה