כל הזמן פרסומות

דיתי106

New member
כל הזמן פרסומות

איזה שיעמום! איך אתם יכולים להסתכל על התוכנית הזאת? שתי דקות תוכנית, חמש דקות פרסומות וחוזר חלילה. רק בטלוויזיה שלי זה ככה? לא מבינה - מה הזמרים עושים כל היום? מתי שאני נכנסת הם יושבים על כורסאות. הזמרים שמתארחים הם תמיד מהז'אנר המזרח תיכוני. לרוב גם מזייפים. מה מעניין בזה? לא חבל להם/לנו על הזמן?

עידמןן

New member
איתך בכל מילה ../images/Emo45.gif בושה וחרפה!

ולא תגידי שצריך לצנזר סתם באמצע חזרות של מייקל עוברים לפרסומות תשאירו באינרטנט שידור נורמלי בזמן פרסומות

דקל69

New member
זה בגלל שזהערב יום שידורים של קשת ובכדי

לא לפגוע ברייטינג של כוכב נולד ועם סגולה בעיקר. בכלל החל מהשעה 20:00 עוברים שם ךצתכונת בעיקר של קליפים ופרסומות. שיתנו לראות את רוחמה מנקה כרגיל ואת בני ואילנה על סיגריה בחצר

עידמןן

New member
דקל זה בכלל לא נכון גם מתי שיש תוכניות ילדים

בערוץ 2 מעבירים לשירים ושידורים חוזרים, היכל התהילה זה לא האח הגדול תאמין לי אם לה היה שם זמרים שאני מחבב ומכיר לא צריך לצפות כך שעה ביום בלבד של שידור נקי

klapim

New member
אני משווה תהפקת היכל לקוטג

פשוט התנהגות שעושה מאיתנו צחוק כל שיחה הכי פשוטה שהזמרים מקיימים הם קוטעים כאלו הזמרים מדברים על הגרעין הישראלי מצד אחד רוצים למכור לנו את האח הגדול ומאידך אין שום דמיון לאח הגדול כמה אפשר לראות תקליפ של ישי לוי ושרית חדד????? בזיון אחד גדול ואני ככ אהבתי התהתחלה תתוכנית עכשיו כמעט וולא רואה הלואי שהפקה תפשוט תרגל

למעלה