כל החברה

כל החברה

פעם ניסיתי וזה לא הלך אז הנה שוב, זה אחד השירים הכי חזקים ל מוניקה, ואפילו בכלל בארץ, מה הדעה שלכם על השיר, מה הוא עושה לכם? בעיני זה שיר עם תוכן ומילים שמשקפים את המציאות העגומה בעולם ובכלל בארץ, לצערי גם לפני חודש היה אונס קבוצתי אצלי בביצפר, לצערי אני מכירה חלק מהאנשים, ולצערי כרגיל לאף אחד לא אכפת. למוניקה כן, ובכלל כל היופי שהם מראים עד כמה אונס זה רע, ועד כמה אנשים לא שמים לב לכמה העונש של אונס הוא כלום, "כל החברה היו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי...." וככה זה, נורא אבל לא להרבה אכפת, לא הרבה מבינים שלבוש או דיבור לא נותן לךיגטימציה לאנוס. אם חבורת בנים החליתו לאנוס זה אשמתם לא של הבחורה המסכנה שהיא הקורבן. דעות, שאלות, הודעות ותגובות?!

../images/Emo45.gif צודקת ../images/Emo168.gif

באמת שיר ענק.., אליי באוופן אישי הוא ממש נכנס.., אני זוכר שרק שמעתי אותו בפעם הראשונה.., שמעתי אותו איזה שמונה פעמים רצוף.., כי המילים ממש נכנסו אליי ללב..., ואונס זה עוד דבר שממש משקף את העיר המגעילה דימונה... בלעעע

the king 25983

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

גם אני שמעתי את השיר הרבה מאוד כששמעתי אותו בפעם הראשונה, המילים יפות מאוד והמוזיקה לא פחות יפה. וחן, אם כבר עשית בלעע
אז במקום זה עדיף לעשות בעע
, יותר מראה את ההרגשה וגם יותר מתאים.

פתחו דיון...

ברור שהרוב מסכימים, מה המילים החזקות בעייניך? הבית הפזמון? אתם רוצים פורום נכון?! אבל אף אחד לא מנסה אפילו לפתח דיון אז למה אתם מצפים?

מילים חזקות בעיניי : ../images/Emo168.gif

*כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה *כי השופט הקל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה, החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה.

למעלה