כל החכמים שהצביעו איחודלאומי מפדל

InFecT3D

New member
כל החכמים שהצביעו איחודלאומי מפדל

מתנחלים טיפשים .. וכל מי שהצביע לפאשיסט ליברמן :\ עוד יותר טיפשים. כעט ללא הליכוד אין צ'אנס למדינה הזאת להתקיים כמו שצריך אולמרט האפס הזה ... איזה נאום הביא חשב הוא מדבר כמו גבר יצא לו נאום של פחדן עלוב שמתחנף לעם שאננחנו בעצמנו הקמנו. אלמלא גוש הימין לא היה מפורק! ואנשים היו עושים חישובים נכונים והולכים כולם עם מפלגה גדולה וחזקה אחת.דבר זה לא היה קורה. אבל אנשים אוהב לעשות שרירים ולעשות מהפכות ולכן המדינה הזאת הולכת קפות לאט לאט

אני הצבעתי איחוד לאומי מפד"ל

העלנו את הליכוד לשלטון בפעם שעברה וראינו איך זה נגמר. אין שום סיבה שביבי יזכה לאמון העם אחרי שלא התנגד להתנתקות [הצהרות בפומבי זה דבר אחד, הצבעה ברגע האמת זה דבר אחר], ובכלל, מפלגה ששבוע וחצי לפני הבחירות אין לה מצע מדיני ומתחננת לעזרה לגולשים באינטרנט, לא ראויה לקול שלי. כל עוד המפלגה עברה את אחוז החסימה ונכנסה לכנסת- זה לא בזבוז קול, כי תמיד אפשר יהיה להתאחד עם רשימות שמטרתן זהה. גם אם האיחוד הלאומי היה מקבל 3 מנדטים, כל עוד 6 המנדטים הנותרים ש"הפסדנו" היו הולכים גם הם למפלגת ימין- האפקט היה אותו אפקט. מי שבזבז את הקול שלו היה זה שהצביע לרסיסי מפלגות כמו חי"ל וחרות, וזרק עשרות אלפי קולות יקרים לפח. הקולות שקיבל מרזל [1.5 מנדטים] וחרות [לא יודע כמה בדיוק..] היו יכולים להקפיץ את האיחוד הלאומי מפד"ל אל מעל לרף 10 המנדטים. אין היום מפלגת ימין שראויה להקרא מפלגת ימין- קדימה היא מפלגת שמאל ואולמרט כבר מתכנן את הנסיגה הבאה, הליכוד מפלגה מבולבלת, מפורקת וחסרת דרך, וזה מה שמשאיר את האיחוד הלאומי כמפלגת הימין האמיתי הגדולה היחידה בכנסת. סה"כ יש לנו אחלה גוש ימין, 11 לליכוד, 12 לליברמן, 9 לאיחוד, 13 לש"ס שלרוב משתפים פעולה...זה לא רע.

160-180 אלף קולות שטרם נספרו

עשויים להיות שווים בין 8 ל-10 מנדטים. היה הרגע בחדשות. ושל מי הקולות האלה? החיילים ומפוני גוש קטיף... מרזל עוד עשוי לעבור את אחוז החסימה בסוף. הלוואי. תוצאות האמת כנראה יצטרכו לחכות קצת...לא שמעתי הרבה חיילים שמתכוונים להצביע קדימה.

InFecT3D

New member
אני לא מבין את זה

אני לא רואה את אולמרט מצליח להחזיק את המדינה או את קדימה בכלל.הם גימיק פוליטי ולא מפלגה אני גם לא רואה את הממשלה הקודמת כממשלת ליכוד. בכלל לא זה הייתה ממשלת קדימה. עם אריאל שרון בראש. בכללי אני מבין את המתנחלים שפונו למה הלכו והצביעו ליברמן.. הוא הכי נוקמני מבחינתם אבל הוא פאשיסטי והוא גם סכנה למדינה. בקיצור חבל היינו אחלה מדינה עכשיו סתם נצתרך למות בשביל כלום במלחמה הקרבה ועוד כמה שנים נגלה את עצמו או משהו כזה :\ באסה זה כזה משביז לדעת שאתה חיי במדינה זבל...אבל ממש זבל אני שונא את המדינה הזו חושרמוטא

שמעתי שיש דילים טובים לאירופה

אתה מוזמן לרדת מהארץ, תבדוק מחירים בדקה התשעים, אני אפילו מוכנה לעזור לך לארוז. שנים שאני כבר לא מגיבה בפורום הזה, אז רק תבין כמה שהיית צריך לעצבן אותי, כדי שאני אחרוג ממנהגי. (ולכל מכריי פה: היי
) אם היית כותב לעניין, אולי הייתי טורחת להגיב לך על הטענות שהבעת, אבל כל מה שכתבת היה שרשרת של סיסמאות עלובות שבטח שמעת איפשהו, וחשבת שאם תדקלם אותם תשמע חכם. אני נורא אוהבת את האנשים האלה שחושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם. אתה קורא לכולם טפשים? מי אתה בכלל שאתה מחשיב את עצמך לכזה גאון פוליטי? בקיצור, אם אתה כל כך שונא את המדינה ומפחד למות בשביל כלום, תזכור שאף אחד לא מחזיק אותך בכח. המונית לנתב"ג עלי.

InFecT3D

New member
לא יודע מה כל השנאה הזו פתאום אבל

כן אני לא מתכוון להשאר בארץ כל טיפה של ציונות שהייתה לי לארץ הזו איננה יותר. ואני לא מאמין באף אחד מהמנהיגים הפולטיים הנוכחים ולנוכח הבחירה המוזרה של העם באנשים שהוכיחו כי אינם יכולים להחזיק אותנו כמדינה אני מאמין שאני צודק שאני אומר שאנחנו עם מפגר... מה לעשות היהודים אוהבים שדופקים אותם בתחת.אין פה אפס לאורך כל ההיסטוריה והכל התחיל מזה שנלחמנו עם עצמנו...אז ההיסטוריה חוזרת חלילה אני רק רוצה שאצלי יהיה בסדר ואני לא מתכוון לתת עוד יום מהחיים שלי בשביל הצבא שזרק אותי שנפצעתי בשביל המדינה הזו והייתי צריך לעבור יותר מידי. ולא רוצה לתת כלום למדינה שיורקת לך בפנים ציונות? חרטע של אשכנזים מצידי

השנאה הזאת מפתיעה אותך?

מצטערת, אין לי חיבה גדולה לאנשים ששונאים אותי. "מדינה זבל...אבל ממש זבל" "עם מפגר" "היהודים אוהבים שדופקים אותם בתחת" אני רואה את עצמי כחלק מהמדינה הזאת, כחלק מהעם הזה, וכן אני יהודיה. גם ההגדרה מתנחלת, לא כל כך רחוקה ממני. תאשים אותי שלקחתי אישית.

InFecT3D

New member
מה קשור? את שרוטה טילים אה?

אני לא אמרתי שאחרים ככה ואני אחרת אני מודע לזה שאני יהודי וחיי במדינה המסריחה הזו אבל אני היחידי שיש לו אומץ להגיד שהוא מריח שמישהו הפליץ כנראה. אין מה לעשות.. מדינה מעפנה... בין אם זה טוב לך או לא טוב לך יש לנו חרא מדינה!!! ממש חרא!!

אני חיה במדינה הזאת בדיוק כמוך

ותאמין לי שאני יודעת טוב מאוד על כל החרא שיש פה, ואלוהים יודע שלא חסר. אבל אם כל הרע שיש פה, זאת המדינה שלנו. יש פה גם המון דברים טובים, שלא תמצא בשום מדינה אחרת. הייתי כותבת על זה עוד הרבה, אבל לא מספיק חשוב לי לשכנע אותך להשאר. רק בקשה אחת קטנה: לא משנה באיזו מדינה תגור, אל תגיד שאתה מישראל. אנחנו לא צריכים "שגרירים" כמוך.

InFecT3D

New member
בונא דקלה... את חשה תעצמך יותר מידי

ולנושא.. יש פה משהו שאני לא ימצא בשום מדינה אחרת? פלסטינים? חוץ מזה..כל מה שאני רוצה ויש פה יהיה גם במקום אחר.. לא משנה כמה תדברי עכשיו ציונות וכמה תגידי המדינה שלנו בלה בלה בלה העובדות בשטח מוכיחות שאת ועוד אלפים כמוך דמגוגים שרק מדברים גבוהות עושים אפס אחר כך למען שבאמת יהיה שווה לגור פה הרי בסה"כ את רק תדאגי לתחת של עצמך כמו כל אחד פה. אם המדינה הזו הייתה כל כך ציונית!ולתושבים היה כל כךךךך אכפת אני לא הייתי בין הבודדים בחברה שלי שהצביעו... את מבינה? העיקר לבכות ולצעוק יודעים אבל שניתנת סוף סוך ההזדמנות לשנות ולהביע דעה. כל אחד נהיה לי סטלן שנטי. עכשיו בניגוד אליך אני לא רואה בוויכוח הזה כמשהו אישי כל כך כמו שאתה מפתחת אותו וחבל אנחנו מכירים אחד את השני וזה סתם גורם למשקעים מיותרים אז אנה. אם בא לך להמשיך לדון בזה. שיקלי מילים זה מתחיל להרגיז הנימה האישית הזו

DredLox

New member
הדבר היחיד שיש פה...

שלא תמצא בשום מדינה אחרת זה שזה מדינת היהודים. לא משנה כמה חרא, וכמה לאף אחד לא אכפת, ואין אידיאולוגיה, והמצב הבטחוני מחורבן, ויש כפיה דתית, ויש גזענות...לא משנה כלום, זאת המדינה היחידה שיש לנו. אין שום ברירה אחרת...היהודים חייבם לגור בישראל. אחרת מה, נחזור לאירופה? נחכה לעוד שואה? אין מה לעשות...למרות הקשיים כל יהודי, ואני לא מתכוון לדתי או חילוני, אני מתכוון ליהודי בלאום, חייב לגור בארץ ישראל, למרות הקשיים.

InFecT3D

New member
וואלה יב .. כנס באמא שלך

אני גם חשבתי ככה באמת... אבל זה עבר לי שראיתי איך האנטי דתיים דוגמאת טומי לפיד.. הופכים את המדינה שלנו לחסרת לאום.. ואני צופה במדינה ואני אומר אנחנו הופכים להיות כמו הפלסטינים רק עוד ערב רב... לאט לאט... בחינוך ילדים פעסוסים שלא יודעים היסטוריה של העם ולא ממש מתענינים... דברים בסיסים ביהדות שכל כך אמורה לאחד אותנו הרבה אנשים לא יודעים אני לא אומר שיש לי בעיה עם חילוניות ממש לא איש איש באומנתו יחיה.. אבל הציוויון של המדינה שלנו אל לנו לשנות אותו.. באמת אתה מכיר אותי אני לא סתם חושב כמו שאני חושב ובאמת מתאים לי לדבר עם איזה מישהו שינסה להראות לי דברים שאני כבר לא יכול.. אבל זה לא קורה עדין אני אישית כבר לא רואה במדינה הזו כמדינת היהודים או מפלט ליהודים. אנחנו הפכנו כבר להיות סתם עוד אנשים שלא משנה אם אתה יהודי או לא. אם אתה יודע איך ומתי לתחמן את האחר אתה תנצח אני נגעל.

RainPainter

New member
אני חילונית לחלוטין.

לא רק חילונית אלא גם לא מאמינה באלוהים, ועד כמה שיש אנשים שיאמרו לי שאם אני לא מאמינה אז מה אני עושה פה, אין לי מדינה אחרת. מגיל 5 אני פה, המשפחה שלי היתה משפחה של רבנים, אבא שלי ברוסיה הלך כל כך הרבה מכות עם ילדים בבית הספר בגלל שהוא יהודי, סבא שלי בכלל לא דיבר על זה. אני בת למשפחה יהודית גאה שהגיע לארץ וגדלה בה, משרתת בצבא שלה, בוחרת בבחירות שלה, אוהבת את המדינה הזאת. אין מה לעשות, אין פה עבודה, אין כסף, אנשים חיים משומן עוף במרק, חיילים יושבים שעות בתור בשביל לקבל טיפול רפואי ראוי, הפוליטיקאים מושחתים ובתי הספר לא גורמים לילדים להתגאות בהסטוריה של המדינה הזאת. אבל מה, אין לנו מדינה אחרת. אפילו שהפוליטיקאים עושים כאלה שטויות, אפילו שמחר אפשר להתפוצץ פה. המנטליות שלנו, האמונה שלנו, העובדה שהמציאות הישראלית כל כך שונה מכל מציאות אחרת, כל זה הופך אותנו לחתיכת עם כושר התמודדות כל כך גדול. ומה אני אגיד לך, עם כל התחמון שלנו- תראה לי מדינה אחת שבה לא ירקו עלייך כי אתה "יהודון מסריח", לא יתנו לך עבודה בגלל זה, יסרבו לשבת לידך באוטובוס. אתה פשוט לא מבין עד כמה שאתה בר מזל שיש לך מקום שבו לא מנפצים לך את השמשות של האוטו כי ראו אותך בבית כנסת, שאתה לא רואה מכוניות עם צלבי קרס ענקיים ושאתה לא נאלץ להתמודד עם חבורה של סקינהדס שרוצים לפוצץ אותך מכות- כי אתה יהודי.

RainPainter

New member
ואה,

אני הצבעתי איחוד לאומי. כי אני נורא אוהבת לגור באריאל. שיניתי את הדיעות הפוליטיות שלי כל כך מאז שהגעתי לצבא. חלק מההתנתקות היה ל"פתוח" את מעבר רפיח- דבר שלא ידעתי עליו. מעבר רפיח עד עכשיו [כי עכשיו הוא שוב בשליטה של ביקורת גבולות של מג"ב] לא היה באחריות מג"ב- ביקורת גבולות, אלא באחריות חיילים פלסטינים, חיילי או"ם וחיל ירוק שלנו. לא הבנתי עד כמה שזה מסוכן עד שלא הסבירו לי מה זה מעבר רפיח, ועד כמה ביקורת הגבולות שלנו מונעת ממחבלים להכנס למדינה. ההחלטות האלה שנעשו עם ההתנתקות, שהחלק הכי קטן היה לפתוח את מעבר רפיח, הן כל כך מסוכנות למדינה, ואני רק מקווה שהפוליטקאים מוצצי הדם יגיעו למסקנה שדבר כזה לא יקרה שוב.

InFecT3D

New member
אני באמת מבין מה את אומרת אבל..

בסדר סקיןהדס וגזענות יש בכל חור בעולם. לא? אז פה אם זה לא הנאצים שרוצים להרוג אותך זה פלסטינים... לא חסר.. כל מה שהרגיז אותי לפני כמה ימים שהייתי קצת יותר קוצוני מהיום למשל זה בגלל שלקחתי את כל הבחירות האלה אישית. אם לאנשים כל כך אכפת וזה כל כך המקום שלנו למה אנשים לא משקיעים 15 דקות מהחיים שלהם כדי להשפיע על המקום שהם חיים בו למה לזרוק זין? על זה אני מדבר. אני לא רואה את המדינה הזו כהמקום היחיד שאנחנו יכולים לחיות פה אם זה לא יהודון מסריח וניפוץ שמשות זה בגלל שאתה מזרחי\אשכנזי\דתי\חילוני. אנחנו רעים אל עצמנו אם אין משהו שרע אלינו עכשיו שיש משהו שרע אלינו הטרור השכן שלנו.אנחנו לא מתאחדים אלה להיפך. ושואלים..טוב מה יעיר אותנו? ... כנראה ששום דבר. חוץ ממלחמה.. אבל למה ? לא חבל .. :( דיי זה פשוט משביז אותי ועושה אותי עצוב כל פעם להיזכר בזה ולראות איך כל הערכים וכל היופי שהיה למדינה הזו הלך קפוט. אולי זה רק אני מסתובב בחברה שזורקת זין על המדינה ובגלל זה מקבל את הפידבאק הזה אבל אני לא לבד האחוז הזה שלא אכפת לו מהמדינה כל כך גבוהה שזה עצוב ובגלל כל זה זויה.ובכלל כולם אני מאמין שזה לא משנה כבר איפה נגור. תמיד נצתרך להיזהר על התחת כמו כל אחד בעולם אבל לפחות במקום אחר יש יותר צ'אנס לעשות עם עצמנו משהו. שם זה באמת כבר תלוי בך וזהו ולא בבן של מי אתה ומה השם משפחה שלך. תהיה טוב! יהיה לך כסף. יהיה לך כסף. אתה קונה הגנה וקונה את המושחטים. המושחטים לטובתך.. אתה חיי טוב. חיי מסריח ולא לפי החלום היפה שכל אחד רוצה אבל כל הורוד הזה שראיתי לפני כמה שנים מתחיל לדהות..

WEEMAN1225

New member
ביבי

שני הדברים שהוא הכי אוהב להגיד זה שהו הציל את הכלכלה (דבר שאני לא כ"כ בטוח בזה...) ושהו רוצה גבולות ברורים למדינת ישראל (גם אני רוצה...זה סיבה למנות אותי לראש הממשלה?)ואם הוא כן הציל את הכלכלה סבבה שילך להיות שר האוצר אין לי שום בעיה אם זה אבל אני כן חושב שלמנות אותי לראש הממשלה זה טעות בגלל שכולנו ראינו מה קרה כשהו היה ראש הממשלה...דרך עגב לדעתי אין מועמד ראוי לראש הממשלה כיום...אהה ואני הצבעתי מרץ......

inbal87

New member
ואם כולנו היינו מצביעים עלה ירוק...

כולנו היינו הופכים לסטלנים ברמות קשות,מסתובבים מסוממים כל החיים ולא דואגים לבעיות שיש עם הערבים והכלכלה והכל....החיים היו הופכים לוורודים!!! תזכרו את ההודעה הזאת במערכת הבחירות הבאה,ועד אז בטח כבר תבינו שכל המפלגות הפוליטיקאיות האלו עושות רק רע....אין מה לעשות,הסטלנות שולטת ואי אפשר להתווכח עם זה!!!!

למעלה