כל החמסות הפוכות. ממש מזימה...

כל החמסות הפוכות. ממש מזימה...

הכיוון הנכון של חמסה הוא עם קצות האצבעות כלפי מעלה. להפתעתי מצאתי שכמעט כל החמסות הפוכות. אנא, תבדקו אצלכם ותהפכו. מדובר במזימה - החור לתליית החמסה נמצא ב"שורש כף היד" וכאשר רוצים לתלות אותן עם קצות האצבעות כלפי מעלה - אין בכלל חור לתלייה = לא נורא, אפשר להעמיד את החמסות כשהן נשענות על הקיר במקום לתלות אותן.

יום יום להדליק נר ולצרף עלי כותרת...

לפני כמה זמן מצאתי בספר הזוהר = נהגתי לתת שיעור יומי בפורום אקטואליה לנוער = שמתבסס על תרגום הזוהר ל"לשון הקודש" = שמצווה הרבה יותר גדולה מתפילה היא הדלקת נר קטן של הודיה על הבוקר ורצוי "לקטר" על זה כלומר - לשרוף טיפונת פרחים.

במקום לנזוף לחינם הרי לכם הצעה ../images/Emo13.gif

אם יש לכם בבית חמסה מחומר כמו מתכת או עץ ואין לה חור תליה בקצה הנכון,ואין לכם רצון להעמיד אותה סתם על השידה ליד התמונות של הבאבא סאלי ונינט,אפשר לקנות בחנות לכלי עבודה מקל מטאטא. בקצה מקל המטאטא אפשר לחרוץ חריץ בעזרת מסור. מחדירים את החמסה לחריץ ומחזקים בעזרת בורג העובר דרך מקל המטאטא והחמסה. מנסרים את הבורג בזהירות בעזרת מסורית למתכת,ומשייפים בעזרת נייר לטש למתכת עד שלא יהיה חד ויגרום לסריטות. לאחר הפעולות הללו תחזיקו בידכם את פאר הטכנולוגיה והאמונה משולבות זו בזו. את האינסטרומנט החדש אפשר לנצל למטרות הבאות: 1.גרוד הגב התחתון ודרומה משם בלי צורך להתאמץ. 2.גרוד וחיטוט בין אצבעות הרגליים ללא צורך להתכופף. 3.להכות את האמסטף החדש של משפחת צצהשווילי ולקוות שהחמסה תגן עלינו מפניו.
עוד יומיים והמנקה האתיופית חוזרת.
או שלא תחזור

סויה 1

New member
קתטר יקירי... ../images/Emo13.gif

מרגיש יותר טוב
לא שורף
לא מגרד
לא מטפטף
.... חשבתי לערוך לך מגבית , ולרכוש עבורך קתטר חדש מתוצרת התעשייה הישראלית המפוארת, אבל אני רואה שאין צורך בכך. אפילו התחלת במתן עצות לאנשים נזקקים.ואני מברכת אותך על כך.
עלי להעמידך על טעותך...משפח' צצאשווילי לא רכשה אמסטף בסופו של דבר. לאחר התלבטות לא קלה ובעזרתי האדיבה רכשה המשפחה נחש יפהפה,אשר יביא לה מזל וברכה ובריאות וארוכות ימים.
ובאשר למנקה האתיופית ...היא לא בשבילך... תתאפק... אני שמחה שנשארת איתנו .

שלום לכם יש לי שאלה

והיא ממש מטרידה אותי עין שמאל שלי ממצמת כבר יומיים אומרים שזה בגלל שעומד לקרות משהו שהוא לא טוב זה נכון ?מה הפירוש של העין שמאל שממצמת?תודה רבה לכם!

יש לי מכולת גיברת עדן .אני לא רופא.באמת סליחה

אולי גיברת ללכת ברופא קופת חולים נותן בעין של גיברת דיהגנוזה ? אולי צריך טיפות בישביל עין של גיברת עדן ? לא צריך מפחדת רופא .גיברת עדן לוקחת פיטבול שלה ביחד ברופא .אולי גם רופא בודק למה פיטבול לא תוקפת ? הרבה בריאות תהיי בריאה גיברת עדן .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתה תהיה בריא יווווו אני מתההההההההה

סויה 1

New member
שלום לך ...עדן וברוכה הבאה... ../images/Emo24.gif

לשאלתך, האדון "מגרוזיה באהבה" באמת גרוזיני.נכון הוא אוהב קצת להסתלבט על גרוזינים, אבל תמיד עושה זאת בחן ,בחיבה ובהרבה הומור נפלא. אנחנו שמחים לצרף אותו לצוות הכותבים הקבועים שלנו.(מה דעתך להצטרף גם כן,ולתרום מנסיונך? האם לבני העדה הגרוזינית יש אמונות טפלות המיוחסות רק להם?...תחשבי על זה קצת.) באשר לשאלתך "עין שמאל ממצמצת"...... לדעתי שום קשר עם אמונות טפלות.זהו בסך הכל "טיק עצבני" תוצאה של עצבנות מתח או חרדה. את נמצאת כנראה בתקופה לחוצה בחייך,שמתבטאת בהתכווצויות בלתי רצוניןת של העפעף השמאלי. תבררי זאת עם עצמך,או עם בן אדם מוסמך כגון רופא משפחה או אפילו פסיכולוג. אם זה מציק לך מאוד אפשר לקחת משהו זמני להרגעה. אני מבטיחה לך שכשהמתח הלחץ והעצבנות יחלפו ,יעלם גם ה-"טיק העצבני". רפואה שלמה.

גיברת עדן בבקשה בבקשה בבקשה לא מתה .

למה מתה ? את בחורה צעיר גיברת עדן לא צריך מדברת כחה . זה מזל לא טוב מדברת ככה . בבקשה את כותבת אני יודע את לא מתה . תודה רבה .

סויה 1

New member
צריך כותב ...ככה.

מה יהיה אדון צצאשווילי? כמה זמן אתה בארץ? אתה צריך לומד כותב עברית בלי שגיאות... צריך לעשות אולפן אם אדון רוצה אני עוזרת בכבוד...

זה בסדר חחחחחחחח זה מצחיק האמת

האמת שהאמונות אצלנו דומות למה שכתוב בפורום שלכם אין לנו דברים מיוחדים האמת...

סויה 1

New member
עדנוש...האם את חושבת...

להשאר בפורום שלנו ,ולהיות אחת מהצוות?

את מוזמנת להביא איתך את הפיטבולית לצוות ../images/Emo13.gif

רק שלא תתנפל על גולשים שהיא לא מכירה
יש לי הרבה מאוד נסיון עם פיטבולים ואמסטפים. אין כמעט סוג של כלב שאין לי נסיון איתו.

רסקול

New member
סויה, את קראת מה שהוא כתב

הרופא נותן בעין = הרופא מזיין את העין.

קודם לכלכתם על מרוקאים עכשיו על גרוזינים ../images/Emo35.gif

אדון דויד וגברת עדן ברוכים הבאים לפורום שלנו
אל תתרגשו מרסקול וסויה למה הם באמת נשמות טהורות כשמכירים אותם באמת
ככה הם לכולם אין מה לעשות ככה זה איתם בהתחלה
אל תיקחו אותם ללב והכל יהיה טוב
אני גם מת על פיטבולים ועל כלבים ועוד כל מיני חיות וגם היה לנו פה אחד בפורום שהייתי בבית שלו חב"לז איזה דברים הוא מגדל שיהיה בריא
בעזרת השם יתברך יום אחד אנחנו נשכנע אותו לחזור לפורום פה למה אוהבים אותו פה חב"לז
רק שכמה אהבו אותו קצת יותר מדי וגם הוא נתן קצת יותר מדי ובסוף נישבר לו ועזב אותנו
שלא תביני לא נכון לא נשבר לו הזהו על אמת חס וחלילה וחס
נשבר לו מזה שכל העולם רצה את הזהו שלו ובסוף הוא עזב אותנו עם מלא אנשים אחרים שהיו כותבים פה בפורום
את היית צריכה לפגוש את אוסנת היית מתה עלייה
אוסנת גם עזבה איתו ואני מתגעגע לאוסנת חב"לז ולקטעים שהרצנו פה ביחד
אני חושב שרסקול וסויה בקשר עם הקדוש ולא סתם בקשר ושהוא והיא מקיימים מצוות ביחד עד היום בשקט בלי שכולם יקנאו בהם
רק לבריאות שיהיה להם למה מה שהם עושים באמת לא צריך להיות העסק של אף אחד
יש לי שאלה בשביל האדון עם הקתטר בבקשה תגיד לי מה העבודה שלך
למה אתה כתבת שיש לך מלא נסיון עם כלבים אתה רופא חיות
יעני אתה וטרינר אתה
כמו דוקטור דוליטל
אחלה עבודה אדוני
שבת שלום לכולם

למעלה