כל הטוב שקרה לי השנה

shirab

New member
כל הטוב שקרה לי השנה

כל הטוב שקרה לי השנה להנות מזריחה, משקיעה, מפרח להתרגש ממילה קטנה מזר לשים את הדברים הלא חשובים במקום הנכון ללמוד לא להתרגש מכל שטות לדעת להבדיל בין העיקר לתפל בעולם שלי לדעת להמתין לא מתוך קוצר רוח, אלא מהבנה שהכל רק פרק אחד בחיי. להבין שלא הכל בשליטתי, שאני קטנה בתוך המכלול להבין שמהכל אני צומחת וגדלה. לשים לב, ולהעריך את כל הטוב שבחיי: משפחה נפלאה, חברים מבינים, מקצוע שאני אוהבת, בן זוג תומך ואוהב. להבין מי הם באמת החברים שלי, ולנצור אותם. לדעת שקנאה היא תכונה אנושית, וגם לקנא זה בסדר! ללמוד לבקש עזרה ולא להרגיש עול לאהוב את בעלי עוד לגלות את החולשות שלי, לקבל אותן ולסלוח לעצמי. לאהוב את עצמי יותר.

וואו../images/Emo47.gif

איזה הספק מדהים. התרגשתי לקרוא את הכל. אני אף פעם כמעט לא עוצרת לראות מה עשיתי השנה ובסה"כ, חייבים לעשות את זה כי אז רואים שסה"כ יש הספק. אהבתי בעיקר את זה שלמדת לאהוב יותר, את בעלך ואת עצמך. וגם שקנאה היא דבר טבעי. את כל כך צודקת. אז תודה ששיתפת אותנו ואני בהחלט מתכוונת ללמוד ממך. בשבוע הבא בני הבכור חוגג בר מצווה ואנחנו איתו. נראה לי שבמוצאי שבת הבאה אני אערוך כאן מעין ספירת מלאי. שיהיה לנו שבוע טוב, עם בשורות טובות. יעל

קוראת מחשבות?!

אני לא קולטת איך יתכן שאמרת דברים כה אמיתיים כאילו הסתכלת עלי מהצד והסרטת את כל השינויים שחלו בי בחצי שנה האחרונה. מילה במילה. תודה לך על שהראית לי שחיי לא נעצרו ועד כמה באמת הם התעשרו. תודה יעל של אודי

../images/Emo26.gifלשירה...../images/Emo142.gif

הצלחת לבטא במילים את תחושותינו...אמנם איבדנו...ואיבדנו מישהו יקר מאד מאד. אולם מנגד, גם הפכנו לאנשים אחרים...למדנו, ולמדנו הרבה מאד על עצמנו, על הסביבה, על החיים. ודאי שהיינו מוותרים על שכר הלימוד ששילמנו בעד מה שלמדנו, אולם צדק מי שאמר כי אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב... מאחל לך ולכולנו רק טוב ! ממני, תמיד איתנו

למעלה