ביס פלוס- Weeds או בשמה העברי- העשב של השכן, הקאמבק, את כול העונות של אוז, הבית הלבן- עונה 7 והסופרנוס עונה 6.\ וויקנד- נאמברס, תחרות כוכבי הריאליטי, עוד קומדיה אחת. והיא רכשה או בטוח תרכוש את העונות ה-3 של The OC, מגרש ביתי ופשע מן העבר.
מישו יודא מתי תעלה הסדרה הכי טובה בהיסטוריה של הטלוויזיה PRISON BREAK?!?!?.....??? ועוד בקשה-שמעתי שיס קנו את הסדרה WEEDS זה נכון??????????????????? אני מת לראות את WEEDS!!!! שמעתי עליה רק דברים טובים וראיתי תמונה ואני יודע שהיא התוכנית הכי טובה EVER!! כמו PRISON BREAK!! (וזהו,הפסקתי.)
מה הבעיה שלך?! לך לך תראה ימי חיינו... תראה שם תגברים של התוכנית..זה ישתיק אותך אולי להיום... אתה אפילו לא יודע על כול העניין של התמונות שהתחלתי איתו...... אתה רואה עד כמה מטומטם אתה! אם אתה יודע, תגיד! בוא נראה מה אתה מבין...
גם אתה ראית ימי חיינו.אתה יכול להמשיך לומר:"איכס,אני לא רואה אופרות סבון,ראיתי ימי חיינו פעם במקרה",אבל העובדה היא שגם אתה ראית את הסדרה הזו. מה שאני כן יודע זה שכל סדרה חדשה שקיימת ויש סיכוי שתשודר ביס ישר הופכת לסדרה האהובה עלייך,וישר אתה מתעלק על הפורום שלה בבקשות בלתי פוסקים,נצל"שים מעצבנים ובקשות ל "תמונות מהסוג הזה!".