כל היודע על פריזון בריק

Ulong

New member
אני לא יודע אבל משום מה נראה לי

שהוא אקסטרה קנו אותה, יס קנו מלא דברים החודש כך שלא נראה לי.

Ulong

New member
יס קנתה

ביס פלוס- Weeds או בשמה העברי- העשב של השכן, הקאמבק, את כול העונות של אוז, הבית הלבן- עונה 7 והסופרנוס עונה 6.\ וויקנד- נאמברס, תחרות כוכבי הריאליטי, עוד קומדיה אחת. והיא רכשה או בטוח תרכוש את העונות ה-3 של The OC, מגרש ביתי ופשע מן העבר.

Aviad1987

New member
זה ברור (בקשר לשורה האחרונה)

היא קנתה גם את "אי שם" הדרמה הראשונה בארצות הברית על המלחמה בעיראק, שתעלה ביס פלוס בנובמבר. זה לא אומר שהם לא יקנו עוד דברים...

נאמברס סידרה גדולה

מאוד מעניינת ואינטליגנטית. ראיתי את העונה הראשונה ואני שמח שהיא באה ליס.

shawn 1

New member
את האמת, אני שמעתי ש

שערוץ 10 היה ממש ממש קרוב לקנות אבל יס בסוף קנתה...ככה שמעתי...

Aviad1987

New member
הסדרה עוד לא עלתה

עזוב לא עלתה, עוד לא הודיעו מי רכש אותה כבר שאלות? כשמה כן היא. בריחה מהכלא.

Jasper Jasper

New member
אני דווקא ראיתי תמונה של הסדרה

ואני כבר מעריץ שלה.סדרה מעולה.הכי טובה EVER!!!!!!!

Jasper Jasper

New member
אגב

מישהו יכול לשים לי מלא תמונות של PRISON BREAK!! הסדרה הכי אהובה עליי והכי טובה EVER!!!!!!!??

Jasper Jasper

New member
נצל"ש!!! הכי דחוף שבעולם!!!!

מישו יודא מתי תעלה הסדרה הכי טובה בהיסטוריה של הטלוויזיה PRISON BREAK?!?!?.....??? ועוד בקשה-שמעתי שיס קנו את הסדרה WEEDS זה נכון??????????????????? אני מת לראות את WEEDS!!!! שמעתי עליה רק דברים טובים וראיתי תמונה ואני יודע שהיא התוכנית הכי טובה EVER!! כמו PRISON BREAK!! (וזהו,הפסקתי.)

shawn 1

New member
תגיד מה אתה משוגע?!

מה הבעיה שלך?! לך לך תראה ימי חיינו... תראה שם תגברים של התוכנית..זה ישתיק אותך אולי להיום... אתה אפילו לא יודע על כול העניין של התמונות שהתחלתי איתו...... אתה רואה עד כמה מטומטם אתה! אם אתה יודע, תגיד! בוא נראה מה אתה מבין...

Jasper Jasper

New member
../images/Emo6.gif

גם אתה ראית ימי חיינו.אתה יכול להמשיך לומר:"איכס,אני לא רואה אופרות סבון,ראיתי ימי חיינו פעם במקרה",אבל העובדה היא שגם אתה ראית את הסדרה הזו. מה שאני כן יודע זה שכל סדרה חדשה שקיימת ויש סיכוי שתשודר ביס ישר הופכת לסדרה האהובה עלייך,וישר אתה מתעלק על הפורום שלה בבקשות בלתי פוסקים,נצל"שים מעצבנים ובקשות ל "תמונות מהסוג הזה!".

Aviad1987

New member
אני הבנתי שפריזן ברייק זה שוס רציני

לפחות ממי שראה עד כה

Aviad1987

New member
כמובן שאם יס רכשו אז

גיטרה עם אדמת יקפוץ שמדובר ברכש זול עלוב ומיותר אם אנחנו ככה בהצתה מחודשת של ריבים בפורום

Jasper Jasper

New member
דווקא ראיתי את הפרק הראשון

ונראית סדרה מעולה.מקווה באמת שיס רכשה אותה ולא הוט,למרות שזה לא באמת משנה כי אין בעיה להשיג סדרות בימינו,לא משנה לאיזו חברה אתה שייך

למעלה