כל הימים, כל הימים...

כל הימים, כל הימים...../images/Emo28.gif

חולמת אני על גבר קסמים גבר נחמד, סה"כ ממוצע העושה כל מה שאני רוצה. אכבוש אותו ואומר למשל גבר עשה ש... בנות, נא להשלים את השיר... (וגם הבנים האמיצים מוזמנים).

pain is MY love

New member
גבר עשה ש

שאף גבר לא יטוס לעולם לדרום אמריקה! או ניו יורק! או תאילנד!!!!

אני מבינה שאת מדברת מתוך מקום

כואב.
פעם הבאה לפני הטיסה המתוכננת תשחררי ידיעה מרגשת בעניין אל-קעידה. אולי זה יעזור.

מאוחר בשביל מי שמת

לא יודעת איפה שמעתי את זה...משפט נוראי.
בטח אמא שלי נוהגת להגיד אותו וזה נטמע אצלי בתת-מודע או משהו.

Cobe Anan

New member
גבר עשה ש...

יהיו לי כבר רעיונות לשירשורים חדשים..

אז ככה....

שהבית יהיה נקי ומסודר שהכלים יהיו מודחים שהכביסה תהיה ריחנית, מקופלת ובמקומה שבאוטו יהיה תמיד דלק ומוכן לנסיעה שהתשלומים ישולמו עוד לפני שהגיעו לתיבת הדואר שהסקס יהיה מעולה וישתפר כל פעם שיהיה לכל אחד גם זמן איכות עם עצמו.... טוב, עם כל מה שיש לו לעשות, בטח אמצא איזה דקה או שתיים לעצמי - אז אולי אפשר להוריד את הסעיף הזה. ושלמרות הכל - תמיד תהיה שמח ותצחיק אותי אני חושבת שזהו (לבינתיים)

keren888

New member
גבק עשה ש..

בעצם אל תעשה!! רק תהיה שם!! רק תסתכל!! רק תביט שכלום לא מתקלקל!! רק כשאפול תושיט יד!! ושאפצע רק שלא אהיה לבד!! רק תחייך אליי!!שכל העולם זועף פנים! רק תקשיב לי!!שכולם אטומים!! רק תתמוך בי!!שכולם את הגב מפנים! תכבד!! תבין אותי!! לפעמים המתנה הכי גדולה היא לא דוקא במשהו גדול!! מוחשי!!מעשי!! לפעמים האושר הכי גדול הם דווקא הרסיסים הקטנים שעושים אותי כל כך מאושרת.. וואי אני לא מאמינה שרשמתי!!! אני גרועה בכתיבה!!!! אפילו לכתוב מזל טוב ל.. יוצא לי כזה עצוב!!! טפיחה על השכם קרן.. ומי שרשם את זה כל הכבוד גרמתם לי לכתוב,לנסח, משהו מהלב בצורה חמודה!! כפיים!!!

גבר עשה ש...

אהיה מרוצה תקרא מחשבות בלי שהסביר לך כשאני אומרת לא- אולי אני בכל זאת רוצה?

למעלה