כל הכבוד גרב
31 בשעה 16:49

מסכן החבריקו מרדיו השלום היום

בבוקר נכנסתי כדרכי בקודש אל היכל התהילה של הרדיואים, השאוטקסט, לראות מה קורה עם תוכנת הזיופים שלו והאם הוא עדיין מצליח להוליך את אנשיו ושדרניו שולל. וראה זה פלא פתאום נעלמו כל ה -150 , 160 , 200 מאזינים שלו ונשארו רק הוא והחבריקו השני מכפר גזרים ועוד כמה תמהונים מזל שהמצלמה שלי הייתה עימי ( וגם הבגלמה אבל זה לשרשור אחר) והבאתי לכם הוכחה. שיזפו את עיניכם בכמות המאזינים והסבירו לי איך יכול להיות שהתוכנה מאכזבת לפעמים? אולי בגלל שלא לקחו ממנה 80 ש"ח לראש? או בגלל שאמרו לה להביא אוכל מהבית?

רדיו השלום הוא החיקוי של קול השלום

רדיו השלום הוא הגרסה המחודשת כביכול של קול השלום,אך לצערינו ללא הצלחה יתרה. נדמה לי זה היה בשנות השבעים ,פתח איזה בחורצ'יק בשם אייבי נתן ז"ל תחנת רדיו פיראטית,ששידרה לנו יופי של מוסייקה במשך כל שעות היום,ואפילו יוונית באיכות וברמה שלא מביישים שום תחנה מודרנית של שנות האלפיים. האמת שאני אישית מאוד נהינתי מהמוסיקה,ואפילו מידי פעם היו שם פרסומות שהעלו חיוך על שפתינו כמו "שתו מים -שתו רק מים" אני בטוח שכל הוותיקים זוכרים את הפרסומת הזאת
. בניגוד לרדיו השלום הנוכחי שחי על תרומות, ונדבות -"קול השלום" הישנה עשתה הרבה דברים הומניטאריים,וגייסה תרומות לנזקקים ורעבים.. וזה כנראה כל ההבדל ההגדול.אז שלא יעבדו עליכם. נטשה מקווה שעזרתי לך.

צביקה אייבי נתן עדיין חי

אמנם הוא לאחר אירוע מוחי ומשותק בחלק גדול בגופו שגם ניטרל את יכולת הדיבור שלו אבל הוא עדיין חי ואנחנו מאחלים לו עוד הרבה שנים ויחזור לאיתנו ישנם אנשים אשר גורסים שעצם דיבור על אדם כאילו עלה לטברנה של מעלה הוא סגולה לחיים ארוכים. ותימסור ד"ש חם לסוני .

sony121

New member
בועז שטייר היקר

אשמח אם תפסיקו לשייך אלי כל ניק דפוק שנפתח כאן. תודה

למעלה