כל הכבוד לאורי ששון

BentzWatchJudo

New member
כל הכבוד לאורי ששון


אם מישהו פה שאל את עצמו מה הכוונה ביום שבו הכל מתחבר ואז הכל אפשרי הוא קיבל היום תשובה.
 

BentzWatchJudo

New member
אני משמש בתוכנה שמקליטה את מה שמתרחש על מסך..

המחשב. תוכנה פשוטה, מחשב פשוט וישן. אני צריך למצוא דרכים לייעל את זה אם אני יחליט להמשיך (מה שלגמרי לא בטוח).
 
הגמר היה מיתולוגי

הפרשן (בעל המבטא העילג באנגלית), החל לרמוז במשפט הראשון שלו ש"זה קצת לא כוחות" כי ששון "נראה רק חצי אדם לעומת ברייסון הקובני (המוכר) ובגלל זה הוא מדורג במקום ה-39 במשקל 100 ק"ג מתחת"(אכן משפט לא נבון בעליל). 20 שניות אחרי שהוא סיים את המשפט, המדליסט האולימפי הקובני כבר היה מוטל על גבו באיפון מעולה של ששון.
 
בדקתי כעת את טבלת ה100 ק"ג

ברמה התיאורטית, גם אם יזכה "רק" במדליית כסף באליפות אירופה, הוא נכנס בוודאות גבוהה כאחד משני הבכירים ברשימת היבשתיים למשקלו,מאחר שגרמניה, צרפת ורוסיה כבר נמצאות באותו משקל עם נציג בטוח, הוא ככל הנראה יצטרף לספרדי. ובסיטואציה מסוימת שבה למשל פולק וארשנקו יכנסו ממילא ל 20 המובילים ולכן לא יכנס על חשבונתם, יתכן שהוא יקבל החרגה מיוחדת מבחינת הוועד הישראלי.
 

yati6

New member
יכול להיות שמישהו מתכוון לשני הכרטיסים

שהובטחו בעקבות אי היכולת להשתתף בגראנד פרי טוניס וקהיר ?? משום מה עדיין לא הבנתי.. מישהו יכול לפרט את הסיכויים שלו ??
 
מדובר על כניסה דרך כרטיס יבשתי

למרות שלא הייתי פוסל אפשרות קבלת כרטיס WC(יש 20 כאלה נשים וגברים בכל המשקלים יחד) באחד המשקלים( ת בהנתן שכרטיסים כאלה לא נשלחו כבר- ראה אתר הוודע האולימפי ) להערכתי מדליה במיוחד כזו מוכספת או מזהבת באליפות אירופה וודאי בעיתוי שהיא נערכת כאירוע האחרון, תגמיש את הוועד האולימפי הישראלי. כפי שלמשל נאמר לדודי סלע לפני 4 שנים, שאם ישיג תוצאה יוצאת דופן (רבע גמר גראנד סלאם) יפסחו על עקרון הדירוג הנוקשה. הרציונל אומר שאם למשל אורי ששון עושה שוב את הבלתי יאומן וזוכה במדליה מוזהבת או לפחות מוכספת ולא סתם אלא באליפות אירופה עצמה, וזאת לעומת חוסר במדליות של ישראלים אחרים במעמד זה, הוא יתועדף לאולימפידה אפילו על חשבון עיקרון "ספורטאי צעיר". כנ"ל אגב, אם למשל פלשוילי יביא איזו מדליית כסף באליפות אירופה, ויסיים במקום ה-21, אז להערכתי ישלחו אותו לאולימפידה. נחזור לששון: במקרה כזה של גמר באליפות אירופה עם 208 (כסף) נקו' דירוג או 280 (זהב) נק' הוא יחשב קרוב לוודאי(אלא אם כן יגיח ספורטאי מאחור עם ניקוד גבוה) לאחד משני האירופאיים הבכירים למשקלו מתחת לרשימת -22 הבכירים. במקרה שבו ששון הוא הישראלי היחיד שחוזר עם מדליה כסופה או מוזהבת הרציונל אומר ש, הוועד יודיע שהוא מוותר על כרטיס של ישראלים שנמצאים בסיטואציה דומה , כלומר אחד משני הבכירים האירופאים במשקלם מחוץ למסגרת 22 וישלח את ששון.
 
אגב להערכתי בוועד האולימפי מודעים

לכך שעקרונית אליפות אירופה היא איכותית לא פחות מגראנד פרי . הסיבה שהניקוד שלה קצת נמוך יותר(כמו בכל היבשות) , היא כדי למנוע עיוותים שבהם מתחרים מיבשות חלשות יקודמו בצורה לא פרופורציונלית, דרך אליפות פנימית, כשהניקוד מוקרב על רקע עיקרון השיוויון, למשל באליפות אוקיאניה ואפריקה החלשות לעומת אסיה ואירופה החזקות.
 
למעלה