כל הכבוד לאמא
.....

כל הכבוד לאמא ../images/Emo45.gif......./images/Emo43.gif

אז...אתם כבר יודעים שאני נהג אמבולנס מתנדב. אתמול עשיתי משמרת בחולון. נתקבלה קריאה "ילד בן 10 - חתך ברגל - נסיעה דחופה". הגענו...הילד בחוג ג´ודו כנראה ניסה את מה שלמד בחוג על דלת הכניסה של הבניין. בדלתות אלה הזכוכית משוריינת אז הוא הצליח לחתוך את הרגל לעומק רציני כולל שטף דם עורקי עם פגיעה בעצבים ובעצם. אמא תפסה את התחבושת הראשומה שהיתה באזור (תחבושת מטלין נגד כוויות) ועשתה "חבישת לחץ" על החתך המדמם באופן מסיבי ועם היד לחצה בכל הכח על הדימום בלי לחץ, בלי פניקה ועד שהגיע אמבולנס. עשינו "משולש לחץ" לעצירת הדימום ונסענו לבי"ח שם הרופא חתך את כל החבישות וחשף את החתך העמוק....אני התחלתי לנוע לכיוון האמא כשאני בטוח שהיא מייד מתעלפת. אבל, האמא החזיקה את היד של הילד וחיזקה אותו כל זמן הטיפול הראשוני ועד שהובהל לחדר ניתוח תוך הפגנת קור רוח ורגיעה . ואז כשהילד בחדר ניתוח ...התיישבה והתחילה לבכות ! כל הכבוד לאמא . קור הרוח שלה הציל את הילד וכנראה גם את הרגל. בשיחה איתה (נשארנו קצת כדי להרגיע אותה) התברר שעברה הדרכה במד"א וזכרה "בערך" מה צריך לעשות והרגיע אותה שהיא ידעה ... כדאי גם לכם! הרבה בריאות
אמנון מרגלית

רותי&ע

New member
באמת כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ואני לא מתקשרת אליך כי אני לא מצליחה לאסוף מספיק אנשים להדרכה

נראה לי שגם אני אבוא אם זה יהיה

בזמן ומקום מתאימים למרות שכבר עברתי לפני כמה שנים הדרכה כזאת (במסגרת העבודה) הסיפור הזה די שכנע אותי

רותי&ע

New member
את מוזמנת לשלוח לי מסר

במידה ויהיו 5 נתחיל לארגן. בכל מקרה זה יהיה ערב בפברואר.

יונית ש

New member
אני דווקא יותר דרומית

מבאר שבע אבל אם יתאפשר אני אגיע. זה סך הכל שעה ברכב כל שהכל תלוי בתאריך. להשתמע יונית

טוב...אז עוד פעם...../images/Emo43.gif

אני מוכן להדריך בכל מקום בארץ... למשל ב 24/12 אני מדריך באילת.. רק צריך לארגן 3 זוגותאו 5 ומעלה בודדים , לארגן מקום להדרכה (מספיק סלון של בית) אני צריך קיר אחד בהיר להקרנת שקפים ו...זהו ! נא לתאם איתי בטלפון 739081 - 057 ולקחת בחשבון שאני "מלא" עד תחילת פברואר 2002 (ברוך השם... הפורום הזה מביא לי "לקוחות" בלי סוף !!! תודה לרותי על הפורום הנפלא שלה) הרבה בריאות
אמנון מרגלית

יונית ש

New member
שלום יקירתי

מצטערת שלא יוצא לנו להיפגש. ועוד עכשיו כל כך קר בערב שאנחנו בקושי יוצאות. אני מקווה שהכל בסדר. דש חם לקטנטנים שלך להשתמע יונית

למעלה