כל הכבוד לאמנון לוי

כל הכבוד לאמנון לוי

אתמול בשעה טובה התעמת אמנון לוי עם האיש שעקץ את הורי בכ-150,000 שקל. ההורים שלי כמו עשרות אזרחים תמימים אחרים חתמו על הסכם עם מר אריה טייכר, אראלה פנחסי ואיתי טייכר, בנו של אריה טייכר שבו התחייב אריה טייכר להרכיב ולספק חלונות אלומינום בבית אותו בונים הורי בקרית אונו. ההורים שלי נתנו לאריה צ'קים דחויים ומאז כבר כמעט שנה אריה מתחמק מהורי. עשרות שיחות טלפון לא עזרו, סיפורים על גבי סיפורים על כך שהעובדים חולים, ועל כך שאריה טייכר לא מסוגל לספק את הסחורה אבל עוד כמה ימים הוא יגיע. התירוץ הזה חזר עוד עשרות פעמים, טלפונים זועמים, מכתבי התראה לא עזרו אריה טייכר לא סיפק ולא התכוון לספק את הסחורה. בתכנית של אתמול אסף אמנון לוי קבוצת אנשים שנעקצו גם הם על ידי אריה טייכר שהתעמתו עם הנוכל. בתרגיל מבריק התקשרו תחקירני התוכנית לאריה טייכר כזוג פראיירים נוסף שמעוניין להזמין אצל אריה טייכר חלונות לביתם ולשלשל לכיסו של הנוכל אריה טייכר עוד כמה עשרות אלפי שקלים ונחשו מי הגיע לקבל את השלל??? לתדהמתי אריה טייכר התנהל יחסית יפה כנגד הקבוצה שהתיעה אותו וכנגד אמנון לוי וכמעט והצליח לסבן את כולם אבל אילו באמת הנוכלים האמיתיים- אילו שלא נראים כלל כמו נוכלים. כשמגיע אדם שנראה מפוקפק לא סומכים עליו- הנוכלים המקצועיים ביותר הם אילו שנראים אמינים, בעלי לשון חלקלקה, בעלי שיעור קומה וכזה הוא אריה טייכר. אריה טייכר עקץ עשרות אנשים וכולי תקוה שעל אף שני עורכי הדין הממולחים שהוא שכר בכספי הנעקצים ככל הנראה, הוא ישב בכלא ולהרבה זמן. אמנון לוי - תודה רבה

לירון107

New member
תתבייש אמנון לוי

אתמול גם אני צפיתי בתוכניתו של אמנון לוי על אריה טייכר. בניגוד לעו"ד נחום לא הופתעתי כלל מתגובתו של אריה כיוון שאני בעצמי לקוחה שלו לשעבר. האמת היא, שהופתעתי לקרוא את תגובתו של מר נחום. ומדוע? גם אני שילמתי ממיטב כספי לאריה על מנת לקבל עבודת אלומיניום וכאשר אריה נפל, כפי שקורה לרבים במשק, נפגעתי מכך גם אני. א-ב-ל: אריה טיייכר נפגש עימי, כפי שידוע לי שעשה עם עשרות לקוחותיו האחרים והסביר לי את המצב. יחד ישבנו והגענו להסדרים ולפתרונות כיצד לסיים את העבודה על אף הקושי. אריה טיפל בי ובלקוחותיו האחרים בצורה האנושית והמתחשבת ביותר. הוא עשה כל מאמץ על מנת לצמצם את הפגיעה בלקוחות וידוע לי ששילם מחיר אישי כבד מאוד על מנת לעשות זאת. חורה לי לראות כיצד מציגים אותו כ"נוכל" ו"רמאי". הנוכלים האמיתיים הם אלו שפירסמו דברים אלו, כיוון שמדובר באדם ישר וערכי, שבסה"כ לא התחמק ולא הסתתר מאחורי פרצות בחוק ונשאר מול כל לקוחותיו עד אשר סיים את העבודות מעל ומעבר לשביעות רצוננו. בעצמי נוכחתי לראות כיצד אריה עבד ימים ולילות, שבתות וחגים, בסיוע ששת ילדיו הקטנים, על מנת לייצר ולהתקין את העבודות. אמנון לוי- עשית אתמול טעות מרה. לא נוכל ורמאי תפסת, אלא אדם ערכי, אשר מתמודד עם הבעיות (תכונה לא נפוצה במחוזותינו) ואשר מנחיל לסביבתו וילדיו את ערכים אלו. מדובר באדם שנפל ומשלם את המחיר, אשר משפחתו רעבה ללחם ולמרות הכול נשארים ונלחמים ומצילים את האנשים שנפגעו. איתי טייכר אותו מזכיר מר נחום הגיע לסייע לאביו היישר ממלחמת ללבנון, שם סיכן את חייו בעוד שני אחיו הגדולים בשירות מילואים קרבי. מדובר במשפחה ישראלית-ציונית טובה ואמנון לוי - תתבייש לך. אין ספק בליבי כי מבין "עשרות הנפגעים" שציין אמנון לוי הגיעו רק קומץ בודד אתמול, כיוון שמי שרצה לקבל את עבודתו, יכל לעשות זאת כפי שאני ובעלי עשינו ואנו בקשר חברי עם מר טייכר עד היום. הקומץ שהופיע והתלאם אתמול בטלוויזיה הם פשוט אנשים שוחרי ריב ומדון שלא באמת היו מעוניינים להגיע להסדר אלא חיפשו כותרת מלוכלכת. עצובה הקלות הבלתי נסבלת של תוכניות תחקירים מסוג זה, בהם אדם שם עצמו כשופט ושוגה מרה, כמו בעניין זה. בשמי ובשם בעלי - חבל!!!

vemp

New member
גם אותי אריה גנב

אין טעם להרחיב על הסיפור אבל אריה טייכר (ועוזרו ארלה) אדם רמאי וגנב ולמרות שהוא פדגוג חסר תקנה הוא נפל. אני מאד מקווה שהוא יקבל את המגיע לו. התפללתי לכך וזה הגיע.

יוני68

New member
אריה טייכר, אראלה פנחסי ואיתי טייכר

כל מי שנפגע ממנו מוזמן לחייג אל 0523103961 וכספכם יוחזר שהג"ל שירותי הוצאה וגביה שון

למעלה