כל הכבוד לגלגלצ

CitizenErased

New member
כל הכבוד לגלגלצ ../images/Emo6.gif

טוב רציתי לנצל"ש אבל לא ידעתי לאן אז בסוף פתחתי הודעה חדשה. אני רק חייבת להגיד שבתור מישהי שמאוד אוהבת את השיר Welcome to the Black Parade של My Chemical Romance אני ממש גאה בגלגלצ שמשמיעים אותו. הסיבה היא כזאת - ביקשתי לשמוע את השיר בתחנת רדיו אחרת, שאני לא אתן את שמה, והם טענו שהשיר "רועש" מדי לתחנה שלהם (למרות שהם משמיעים גרין דיי וכאלה). הם גם לא ממש אמרו את זה בצורה נחמדה אם כבר... בכל מקרה, כיף לשמוע כזה שיר מעולה בגלגלצ ועוד יותר כיף לראות איך הולך לו במצעד
רק מוכיח שאני לא לבד.

RJlake

New member
בטח לא לבד, אחלה בחלה של שיר!

ואם רועש להם מדי שינמיכו ווליום מה קרה?

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

סביר להניח שסתם תירצו כי זאת להקה שעוד לא ממש מוכרת בארץ והם מעדיפים להשמיע שירים של אמנים מוכרים במקום לקחת צ'אנסים ואני שמחה שגלגלצ לקחו את הצ'אנס, נקווה שגם נוכל לשמוע את הבא שלהם אצלם (אצלהם? לשון אנערף..)

גלעד2211

New member
למה אין מה להגיב?

זה שבתחנה אחת לא השמיעו לא אומר שבתחנה אחרת לא ישמיעו. ובשביל שיר אחד אם כל הכבוד זה לא מצדיק להזרים מיליונים לתחנת רדיו שלמה. שיקנו בכסף הזה את הדיסק וישמעו לבד לא על הכיס שלי סורי. ופעם הבאה כדאי לנסות בעוד תחנות יש תוכניות בשביל זה אולי ברדיו דרום זה יתאים יש להם גם תוכנית עם מוזיקה קצת אחרת.

ShukyD

New member
בקיצור

אין לך מה להגיד על זה שדווקא גלגלצ בחרו להשמיע שיר לא מושמע כלכך בתחנות אחרות כי הוא רועש מדי.. אבל היי, הוא שיר גלגלצ, אז בשניה שהשמיעו אותו שם הוא כבר לא כזה, נכון?

גלעד2211

New member
לא קשור בכלל

אז בתחנה אחת לא שמו אז היו שמים באחרת וגם עם לא היו שמים אז זה לא כזה ביג דיל שבשביל זה אני אשכח את כל השחיתויות של התחנה הזאת.

tkuihehr

New member
הוא שונא את גלגלצ

אז מבחינתו כמה שפחות שעות שידור יותר טוב.

limors2

Active member
../images/Emo6.gif

כתבתי בערך באותה דקה ששלחת תגובה עם בדיוק אותו נושא, ואז מחקתי כדי לא להכניס לו מילים לפה

CitizenErased

New member
אההה חח ../images/Emo3.gif

לומר את האמת, יש הרבה שירים בגלגלצ שאני לא אוהבת. אני לא מקשיבה בכלל למוסיקה ישראלית... ויש הרבה שירים שהם שמים שאני חושבת "למה?!" אבל עם זאת, אין מה לעשות שלדעתי לפחות, מכל התחנות שאני קולטת באיזור זו התחנה הטובה ביותר. וכמו שכבר ציינתי, אני שמחה שיש להם ביצים והם נותנים צ'אנסים לשירים שתחנות אחרות מפחדות להשמיע

tkuihehr

New member
כי יש להם גב, הם גדולים

ותחנה גדולה כזאת לא תיפול משיר אחד לא טוב, ולמרות מה שכולם אומרים, הם יודעים למצוא את השירים הנכונים להשמיע,

limors2

Active member
אני הופתעתי

לטובה כמובן כי זה באמת שיר רועש, מאד
והם משמיעים אותו ממש הרבה פעמים ביום! ומעניין למה הולך לו מעולה במצעד, אחרי ביקור בפורום שלך. אההמ

yhaa hi

New member
אני דווקא לא

כי לי זה נראה נורמלי שישימו שירים רועשים
למרות שאת naive הם לא הכניסו לפלייליסט
שהוא לא כזה רועש

limors2

Active member
נאיב../images/Emo99.gif

זה לא היה שיר שהיה מצליח פה ככ
לא חושבת שהוא בכלל נכנס למצעד

למעלה