כל הכבוד!!! לחיים

• פותח הנושא vera2
  • פורסם בתאריך

vera2

New member
כל הכבוד!!! לחיים../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo140.gif

B T1

New member
1במאי---חג הפועלים...

בכל זאת המכבים לקחו את הגביע...

orlu

New member
לא רוצה לקלקל את חגיגת הנצחון

אבל בין לבין דלגתי לערוץ 8 ולא יכולתי להפסיק לצפות בסרט על שלומי שיר בחור שתעד את מלחמתו בסרטן באופן כל כך מרתק ומעורר הערצה מעמיד את השאלה הפילוסופית של האם להלחם או לא? אבל איך שהוא עמד בזה לא יאומן , סרט עצום איש מדהים ומשפחה נהדרת אם יצא לכם ואתם יכולים לצפות בסרטים מהסוג הזה אזי חובה היא לילה טוב

ברק 188

New member
לא ראיתי את הסרט ומקוה לא להיות...

לעולם במצבו של שלומי שיר, להחליט בדלימה כזו היא החלטה אישית, משפחתו בודאי (ובלי לראות את הסרט) נילחמת עבורו,
שלי להלחם לעולם לא לוותר,- בוקר טוב לישראל המתעוררת מאופריה של ספורט לאפורריות של יום חדש עם הרבה דילמות וכותרות חדשות שיצוצו בודאי בהמשכו של יום. שבוע טוב ושקט. עם
לכ(ע)ולםםםםםםםם.

ברק 188

New member
זה לא חלום, זה משחק חלומי כל הכבוד

למכבי היה באמת הצגת משחק גדולה הלך טוב ודפק כמו שבאמת רצינו, גביע אירופה שלנו, ועוד ביום כזה של איחוד אירופי ו- 1 במאי. יופי של סלים-אבל את הכיף האמיתי עשו לי הבנים, אני יודע זה קצת אישי אבל אפשר לספר לחברים/ות איזו הרגשה נפלאה במשחק מהנה חבוקים וליטפות משני הבנים לצדי יד הגדולה של בכורי (26) ויד קטנה של בן זקוני(10)=לי את כל המשחק הזה. כולנו כאחד כל הכבוד מכבי ת"א ובאופן אישי לי הבנים- הנשים שבחיי(לי אהבתם לא פחות נתונה) לצערי לא לקחו זאת ברצינות אשתי החדר הסמוך במשחקי "פריסל" האהובים אליה, והבת הסתגרה בחדרה עם חברה (אולי ראו לבדם שם את המשחק)בנות וצ'פוחים עושה צ'פחתיים במשקלן.. והן שמרות להו בקנאות אז הכיבוד איתנו והכבוד איתן וחזק. שבוע טוב לכולם מחר הכרעות ולא פחות וחשבות מחכות,כעת וצריך כעת לישון.

ju100

New member
מסתבר..../images/Emo41.gif

שהשום וה
..וגם הטפו טפו..לא הזיקו!!! כל הכבוד..יש לנו
..ב
..

טומי*

New member
היה מרגש ביותר שהקהל שר......

את התקוה...כל הכבוד לכולם!

למעלה