כל הכבוד ליחימוביץ' ויורם מרציאנו

כל הכבוד ליחימוביץ' ויורם מרציאנו

שמעמידים כבר מעכשיו אולטימטום בפני אדון פרץ, שככל הנראה לצערי שכח את הטיקט שעליו רצה מפלגת העבודה המחודשת בבחירות האחרונות. כלומר הטיקט החברתי. שלי ומרציאנו מוודיעים כבר מעכשיו שבשום פנים ואופן לא יתנו את ידם לקיצוץ המתוכנן במשרדים החברתיים במסגרת הפגיעה בחלשים שמתכנן אדון הירשזון שר האוצר. כך שאם אדון שר הבטחון עמיר פרץ, חושב שמובטחת לו משמעת סיעתית בהצבעה על הקיצוץ הקרוב בתקציב, כדאי שיחשוב שוב, וכדאי גם שיתחיל להיזכר מאיפה הוא בא ומי בדיוק בחר בו...

gershon17

New member
שלי יחימוביץ'?

היא מתנגדת להרחבת הלחימה לצפון. כלומר, היא רוצה שתמשיך לשבת במקלט ולשמוע את רדיו צפון. חרוז!

טלמ

New member
שלי יחימוביץ' היא עוכרת ישראל

מיום הלחימה הראשון היא רק מקטרת על הלחימה שחייבת להיות הרבה יותר מצומצמת והיום היא מתנגדת אליה בכלל. היא רק רצה עם האג'נדה החברתית. ומה לעשות? במלחמה שמים כמה חודשים בצד את ההיבט החברתי ומתמקדים בלהגן על המדינה ולשקם את תושבי הצפון. אהל הגברת יחימוביץ' רק מקטרת כרגיל.

צריך לעשות הפרדה בין גישה מדינית של

מישהו לגישתו הכלכלית. ובגישה הכלכלית היא צודקת. גם אם אינך מסכים עם גישתה המדינית-בטחונית, אתה ודאי מסכים איתי שעכשיו זה לא הזמן לקצץ לעניים ולחלשים, שגם כך נפגעו מספיק בשנים האחרונות לדעתי...

טלמ

New member
אני לא מסכים איתה על שומדבר

אני כבר אמרתי מספר פעמים שאני הסכמתי עם הגישה הכלכלית של נתניהו ואני מקווה שהיא תימשך, אם כי בקו קצת יותר עדין.

למה זה לא מפליא אותי

שאתה תומך בגישה הכלכלית של נתניהו... ראינו לאיפה הגישה הזאת הובילה את המדינה שלנו...

צמיחה עאלק

תגיד את זה לכל אותם מיליונים שאין מה לאכול כתוצאה מהצמיחה הזאת...

gershon17

New member
כבר מזמן ביקשת ממך

להגיד לי לכמה מיליונים אין מה לאכול. לא יכולת להגיד לי אז, וגם היום אתה לא יכול להגיד. אתה סתם מקשקש, כרגיל.

gershon17

New member
מאיפה אתה יודע במה אני תומך?

אפילו אני עוד לא יודע באילו שינויים תקציביים אני תומך.

לא קשה לנחש את הגישה הכלכלית שלך

בעיקר לנוכח הצהרותיך החוזרות ונשנות לגביה.

gershon17

New member
גד, אל תעלב

אבל אתה לא תצליח להבין את הדיעות הכלכליות שלי גם יעטפו בהן זיקוק, יתקעו לך אותו באף וידליקו.

להעלב ממך גרשון? ../images/Emo192.gif

נראה לי שאתה נותן יותר מדי קרדיט לעצמך.
ואם אתה לא מחזיק בדיעות קפיטליסטיות, אז בוא תספר לכולם גאון של אבא, באיזה דיעות כלכליות אתה מחזיק?

למעלה