כל הכבוד לי

shay0600

New member
כל הכבוד לי ../images/Emo22.gif

ערכתי את הפונט של הפרו סאונד שלי עכשיו הוא תומך עברית הפוכה יש אפשרות להעלות לפורום קובץ בגודל 2.7 מגה בית?

יאיר B

New member
לא. מקסימום 250KB

תשלח לי את הקובץ למייל ואני אדאג שחברי הפורום שמעוניינים בכל יוכלו להוריד את העידכון. מייל: fuhor AT yahoo DOT com יש להחליף את AT ב-@ DOT ב-נקודה (.) תוכל לספר איך עשית את זה? יאיר

shay0600

New member
שלחתי

לאחר הדחיסה הקובץ ניהיה הרבה יותר קטן בערך 800 קילו בתים

shay0600

New member
משהו שכדאי להוסיף..

העדכון פועל רק על השמות של הקבצים לכן יש למחוק את התוכן שבתגיות כדי לראות עברית העדכון מתאים לנגן הפרו סאונד שלי אין לי מוסג אם הוא ייהיה טוב על נגנים שונים

shay0600

New member
איך עשיתי את זה

בעמצאות התוכנה S1res היא מסוגלת לערוך את הקושחה של הנגן כל מה שנישאר לי זה רק לצייר את האותיות ניתן להוריד את התוכנה הזו ועוד תוכנות שימושיות לעריכת הקושחה מכאן http://s1mp3.secret.com.br/en/downloads_tools.php

יאיר B

New member
כן. תודה.

אני אדבר עם המנא"ש שלי ואראה מה אפשר לעשות כדי לקבל שטח אחסון לקבצים עבור הפורום. אני חייב לציין שניסיתי להתקין על נגן DEJAY שיש לי והוא לא הסכים לקבל. איזה סוג של סמארט יש לך? אולי תמונה? אני יודע שיש הבדל בין הקושחות לפי מספר הלוח של הנגן. אז צריך לוודא בדיוק לאיזה נגן זה מתאים שלא נמליץ לאנשים על עידכון שלא מתאים להם.

shay0600

New member
יש לי נגן פרו סאונד

פרו סאונג ביבוא של פירלס שיווק

יאיר B

New member
סליחה, פרוסאונד.

אגב, יש פרוסאונד עם רדיו מובנה? לא ראיתי בפרסומים שלהם... הוספתי את האתר שנתת לקישורים.

shay0600

New member
כן

כשאני הזמנתי היה רשום שאין רדיו מובנה אבל בסוף כן יש רדיו מובנה ניראה לי שיש להם טעות

יאיר B

New member
נחמד. כשיהיה מידע על אפשרות לעלות

קבצים לרשת - איידע אותך.

למעלה