כל הכבוד לך רויקו על הידע הנרחב

ורד *

New member
כל הכבוד לך רויקו על הידע הנרחב

שאתה שולט בו. אבל הפעם באמת הגזמת! והצלחת להרתיח גם שמנמנה רגועה ונינוחה כמוני. מה פתאום אתה מבקר רופאים? ועוד מבלי שנתבקש? אתה מנהל פורום עם ידיעות נרחבות באמת בשטח ובנושא המאוד מצומצם הזה, לכן אני מציעה לך להשאר במסגרת תפקידך ולא לגלוש לנושאים שאינם בסמכותך! נשאלת שאלה ע"י לחוצונת, ששמה מעיד על מצבה, ובמקום תשובה עיניינית מהרת להעלות את מפלס החרדה שלה. במקום להרגיעה אתה מסב את תשומת ליבה לעובדה שהיא אפילו לא יכולה לשנותה. מעשה שלא יעשה אפילו אם נניח לרגע שאתה צודק. מה שבהחלט לא!! זו לא הפעם הראשונה שאתה "מחליק", לכן כדאי לך לזכור לנצל את סמכויותיך כמנהל הפורום באופן חכם ומועיל. לא מתפקידך להמליץ או לפסול רופא זה או אחר ולבטח לא לחלק ציונים. אם אתה בכל זאת רוצה להתעסק בזה אז תעשה זאת דרך התיבה הפרטית, כפי שדרשת לאחרונה מחלק ממשתתפי הפורום, ואז תמלא גם את "נאה דורש נאה מקיים.." שבת שלום. ורד.

באיה

New member
ורד..אם כל הכבוד

אבל די כבר להוסיף שמן למדורה. אני משוכנעת שרויקו הבין את המסר, אולי הוא לא מומחה ברפואה, אך הוא לא טיפש. מספיק בהערה, ולא צריך לשפוך עליו את כל חמת הזעם שאת חשה. תרגעי בבקשה, יש הרבה צדק בדבריך, אבל יש גבול לכל תעלול. שתיהיה לך שבת טובה ורגועה באיה

ורד *

New member
באיה יקרה. עם כל הכבוד שאני חשה

לאמא של הפורום, חבל שאת לא יורדת לסוף דעתי וטוענת טיעונים לא רלוונטיים. לא אמרתי שרוייקו טיפש ההפך הוא הנכון, חלקתי לו שבחים על ידיעותיו הנרחבות בנושא של הפורום אותו הוא מנהל. אבל אני מוחה על התעסקותו בשטחים שאינם מסמכותו ועיניינו. וחוץ מזה אני מוחה גם על ההתבטאות שלך לגבי ה"שמן" וה"תעלול". אין פה שמן כי חנוכה עבר כבר ואנחנו בדיאטה ונמנעים משמן, ולגבי ה"תעלול" צר לי, אבל אם זו התייחסותך אז כנראה שלא בדיוק ירדת לסוף דעתי. שבת שלום. ורד.

למעלה