כל הכבוד למורה אהוד כהן

כל הכבוד למורה אהוד כהן

בני למד אצל המורה תמורת 400 ש"ח כאשר בפועל נהג באופן מעשי למעלה מעשרים שעות מלאות וזאת לפני שניגש לטסט הראשון שלו.. יש להזכיר לצוות התוכנית כי המורה אינו הבוחן. מגמת הצוות היתה להכפיש את המורה אשר הצליח להביא תלמידים מכל רחבי הארץ במחיר עלות למידה שווה לכל נפש. אני רוצה לקוות שאין כל קשר בין צוות התוכנית למורי הנהיגה המפסידים תלמידים. חבל שהתוכנית כפי שהוצגה היתה מגמתית מה גם שמנחי התוכנית אף לא מצאו לנכון לצלם את מתחזי התוכנית על מנת שהצופה יוכל להתרשם בצורה בלתי אמצעית ולא דרך דיברור של מנחי התוכנית. מבלי להכיר אותך באופן אישי אלא באמצעות בני וחבריו אני מחזק אותך המורה אהוד כהן. אגב כאחד שיש לו רישיון נהיגה ג אני יכול להעיד שמי שלא למד על רכב דו גלגלי לא יוכל לגשת לטסט לאחר 36 דקות נהיגה , גם עם המורה הינו מוכשר ביותר, מאחר שיש צורך לניסיון של נהיגה תוך שמירה על שיווי משקל וכן נהיגה ברכב מנועי.

Rezervist

New member
המורה אהוד כהן

אין מילים בפי לתאר את השנאה העזה שחשתי אתמול כשצפיתי בתוכנית העלובה של אמנון לוי. השמיצו את המורה, כאחד מתלמידיו אני בטוח שדברים הוצאו מהקשרם ומעולם אהוד לא עשה לאף אחד טסט לאחר 36 דקות על האופנוע. הטלויזיה שלנו נמצאת בשפל המדרגה ומוכנה בשביל מעט רייטינג לרמוס כל אדם פוטנציאלי הנמצא בדרכה. כל מורי הנהיגה במדינה הזאת הם זבל מזוקק אחד גדול, רודפי בצע וגנבים מושחתים, ועד שיש מורה נהיגה לאופנוע שמוכן ללמד נערים שהכסף לא נשפך מכיסיהם במחצית המחיר אז חייבים לדפוק אותו. אין ספק שידם של כמה מורי נהיגה נעוצה בתכלית התחקיר ומי יתן ותזכו לגמולכם. אהוד כהן אני איתך תתעודד וישר כח

sardin

New member
לדעתי זאת אחלה תוכנית....

במיוחד אהבתי את התוכנית שתפסו את הפדופיל בצט'אים..... יש הרבה כאלה...צריך לאחד כוחות ולנתרל להם תמחשבים: )

EJ1

New member
לא ממש...

אין צורך בקשר בין מערכת התכנית למורים הכועסים. אם יחפשו טוב אני בטוח שיהיו הרבה תלמידים שהיו נותנים להם את המידע המבוקש. בתור עורך דין תה ודאי מבין את משמעות העניין , לצלם את מתחזי התכנית. אין צורך לפרט. כאחד שיש לו כמוך, רשיון ג, אני מסכים לגבי הערכת הזמן לגישה לטסט, אך עם כל זאת אני הוזמנתי לטסט אצל אהוד לאחר פחות משעה וחצי של נהיגה.

למעלה