כל הכבוד למכבי

SupeRonit

New member
אתם לא תאמינו ../images/Emo26.gif כנסו

מכבי פיגרה 38-31 ואז התחלתי לראות את המשחק -וכולנו יודעים איך זה נגמר
יש

amickyaa

New member
../images/Emo87.gif איזה ניצחוןןןןןןןן ../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

יאללה מכבי אני אספר לכם כשבשנת 77 מכבי ניצחה ,הייתי ילד חמוד ונסעתי לכיכר רבין אז כיכר מלכי ישראל והשתוללנווווווווווווווווווווו כולם קפצו לבריכה.........צפרו אני מקווה שבמוצאי שבת..........השמחה תחזורררררררררררררררררר

amickyaa

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo8.gif../images/Emo94.gif../images/Emo142.gif|נור

חחחחחחחחחחחחחח חי חי זה של חן חה,חה חחחחחחחחח

SupeRonit

New member
יופי מיקי בוגר....שתית בירה או משהו

אה.לא.זאת בעצם ההתנהגות הרגילה שלך
איזה הנאה (וניגוד
אינטרסים)

SupeRonit

New member
יופי מיקי

ממש סיפור לפני השינה "ילד חמוד" ומאוד "צנוע" (
או
) גנית,אני חייבת להגיד לך שאני יורדת על מיקי וזה מציף אותי תחושת אושר שכזאת (אולי זה אופריה של אחרי המשחק)

cobainos

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo104.gif../images/Emo47.gif../images/Emo104.gif../images/Emo87.gif כל הכבוד!

אנתוני פארקר מלך!
מי אמר שהוא לא מגיע למשחקים הגדולים? אחלה משחק עם מתח כמעעט עד הסוף...איזו אוירה... איזו אוירה הייתה אצל רוסבי(זה שהקיא ירוק) חחחח...משהו טוב!

E M S

New member
היה משחק מ-ד-ה-י-ם!!!

היה פשוט כיף מזמן לא נהנתי ככה במשחק כדורסל/כדורגל באמת מזמן ואני הולך הרבה לשניהם מכבי ת"א... היה פשוט מדהים הייתה כל כך הרבה שמחה אחרי זה עוד נסעתי לגני יהושע.... ומה שדפק את כל הערב זה התאונה שעשיתי אתמול בלילה ליד הטאבון אני וחבר שלי חוזרים שמחים מאושרים אפילו שם כולם היו צהובים רקדו שמחו וקפצו ואז מישהו ניכנס בי בדלת שלי של הנהג והכניס את כולה פנימה אבל לא נורא אני לא נפצעתי, אבל העיקר שמכבי ניצחו והביאו לי זכייה של 600 ש"ח בווינר...

חןשסק

New member
../images/Emo47.gifאיזה משחקקקק!!!../images/Emo47.gif../images/Emo87.gif

בסוף הייתי אצל גל, ישבנו עם פיצוחים, בירות, פיצה ועוד אנשים- היה מצחיק בלי קשר למשחק, הייתה נרגילה אחרי המשחק, היה משחק מצויין והכי חשוב- היה ניצחון!! אנתוני פארקר הוא מלך!!

למעלה