כל הכבוד לנבחרת ישראל בכדורגל הנבחרת ניצחה את הרוסים בתוצאה 2:1
ג גידעון1 New member 18/11/07 #1 כל הכבוד לנבחרת ישראל בכדורגל../images/Emo104.gif הנבחרת ניצחה את הרוסים בתוצאה 2:1
R respecta1 New member 18/11/07 #2 ישראל אימפריה =] זה מתנה לפוטין החליט להביא לאיראן דלק לכור מתחת לחגורה החזרנו לו וכמו תמיד..זילזלו בישראל וקיבלו בראש :]
ישראל אימפריה =] זה מתנה לפוטין החליט להביא לאיראן דלק לכור מתחת לחגורה החזרנו לו וכמו תמיד..זילזלו בישראל וקיבלו בראש :]
T THE WIZARD 55 New member 18/11/07 #3 זאת מכה מתחת לחגורה?../images/Emo6.gif אתה הורג אותי עם התגובות שלך, מה היינו עושים בלעדיך..חחחח מברוק לנבחרת ישראל, למרות שכדורגל לא מעניין לי את ....
זאת מכה מתחת לחגורה?../images/Emo6.gif אתה הורג אותי עם התגובות שלך, מה היינו עושים בלעדיך..חחחח מברוק לנבחרת ישראל, למרות שכדורגל לא מעניין לי את ....
R respecta1 New member 18/11/07 #13 את לא מבינה אישה זה בעיטה ישירות לביצי* ואיזה בעיטה טיל הרסנו להם כל חלום של רוסי לעלות ליורו ונתנו את החלום הזה לידיתתינו(חברים הם לא ) האנגלים
את לא מבינה אישה זה בעיטה ישירות לביצי* ואיזה בעיטה טיל הרסנו להם כל חלום של רוסי לעלות ליורו ונתנו את החלום הזה לידיתתינו(חברים הם לא ) האנגלים
T THE WIZARD 55 New member 18/11/07 #14 חחחחח לא סובלת את האנגלים אגב רספקטה, איך מזג האויר באילת? רציתי לנסוע מיאמי ביץ, נראה לי שאסתפק לעת עתה באילת.. חייבת חייבת חייבת חייבת נופש שבוע הבא מקווה סוף שבוע..
חחחחח לא סובלת את האנגלים אגב רספקטה, איך מזג האויר באילת? רציתי לנסוע מיאמי ביץ, נראה לי שאסתפק לעת עתה באילת.. חייבת חייבת חייבת חייבת נופש שבוע הבא מקווה סוף שבוע..
R respecta1 New member 18/11/07 #18 ביומיים האחרונים היה נחמד קריר בבוקר נעים נוטה חם בצהריים ובערב קר
G gogi000 New member 18/11/07 #4 עם כל הכבוד אם לא המרצדס שהמיליארדר הבריטי ייתן לעומר גולן הוא לא היה מתאמץ להבקיע ככה סתם באמת כל הכבוד לישראל, אבל העיקר שאיטליה ניצחו היו, פורזההה איטליהההההההה, הם יקחו את היורו השנה
עם כל הכבוד אם לא המרצדס שהמיליארדר הבריטי ייתן לעומר גולן הוא לא היה מתאמץ להבקיע ככה סתם באמת כל הכבוד לישראל, אבל העיקר שאיטליה ניצחו היו, פורזההה איטליהההההההה, הם יקחו את היורו השנה
ג גידעון1 New member 18/11/07 #7 למה מעפן? הרבה נהנים לראות ויש כאלה שאומרים שהספורט יכול להביא את השלום אגב איך אומרים מעפן בערבית?
T THE WIZARD 55 New member 18/11/07 #12 אני מעדיפה בלט על הקרח..או איך שזה נקרא תמיד אהבתי את זה באולימפיאדות.. שחיה כמובן..טניס..וזהו..אהה ומכשירים גם אוהבת, בלט קלאסי ומדרני.. להמשיך?
אני מעדיפה בלט על הקרח..או איך שזה נקרא תמיד אהבתי את זה באולימפיאדות.. שחיה כמובן..טניס..וזהו..אהה ומכשירים גם אוהבת, בלט קלאסי ומדרני.. להמשיך?
ס סלטעון עצבני New member 18/11/07 #17 חחח אין כל כך מה להעריך אבל תודה ../images/Emo13.gif אני בכל זאת ישראלי ואני לא מתכחש לזה, עם כל הביקורת שיש לי על הדרך הניהול של המדינה ועל החברה שלנו, זה לא קשור לספורט ובהחלט שיהיה בהצלחה לנבחרת.
חחח אין כל כך מה להעריך אבל תודה ../images/Emo13.gif אני בכל זאת ישראלי ואני לא מתכחש לזה, עם כל הביקורת שיש לי על הדרך הניהול של המדינה ועל החברה שלנו, זה לא קשור לספורט ובהחלט שיהיה בהצלחה לנבחרת.