כל הכבוד לנלי!

babsou

New member
כל הכבוד לנלי!

תשמעו לי אין YES וגם לם HOT יש לי משהו מיוחד כמו אנטנה כזו אם המון ערוצים כמו FOX מאמריקה וכל מיני ויש שמה MTV מיוחר שיש שמה כל פעם סדר מיוחד של 100 שירים שבוע שעבר היה למשל 100 השירים הכי טובים בדואטים, 100 השירים הכי סקסים,וכל מיני... אז אני יביא לכם מידע על נלי בטופים האלה יש עוד, היא לא נמצאת בכולם אבל ברוב כן: 100 הקליפים הכי סקסים: 76-PROMISCUOUS 10-MANEATER 100 הקליפים הכי טובים של שנת 2007: 42 - ALL GOOD THINGS 25- MANEATER 1!!! - SAY IT RIGHT 100 הקליפים הכי טובים בדואט: 4- PROMISCUOUS 100 שירי הבלדות הכי טובים: 1 ALL GOOD THINGS דרך הגב יש בכל אחד מהם 100 שירים לא רק של נלי אז כל הכבוד לה שב2007 היא מקום 1!!! היא ממש הקאמבק של השנה ואני מאמין שהיא תנצח ב VMA וכמו שאתם רואים, יש לה תוצאות מאוד טובות במיוחד בבלדות,2007,ו בדואט! ועוד מעט יש עוד טופ של 100 שאני עדיין לא יודע אבל אני יעדכן אז יאללה תנו לה מזל טוב כי חוץ מזה יום ראשון זה יום הולדת שלה אם אני לא טועה! אם זה ב שני לדצמבר אז כן

../images/Emo60.gifפשש יפה../images/Emo47.gif

תודה
בע"ה היא תנצח בVMA
שיהיה לה בהצלחה...

ממש מאגניב ../images/Emo45.gif

ואיך אתה יכול לקלוט כ"כ הרבה דברים שאין ב-YES או ב-HOT. הלוואי עלי

roey406

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif

גם ערוץ vh1 ערך מצעד 100 הקליפים הטובים ובמקום ה51 all good things מחר יהיה החלק השני של המצעד ואני מקווה שנלי תהיה בעשרת הקליפים הטובים

למעלה