כל הכבוד לסי היימן

אור 2002

New member
כל הכבוד לסי היימן

שהתחילה לשיר שירים של אחרים למשל היום בבוקר הרע שמעתי ברדיו אותה שרה "אהבתיה" יופי זה לגנוב שירים של אחרים במיוחד משלמה ארצי. סליחה אם הייתי קצת בוטה ולא התנהגתי קשורה אבל זה התבקש!

אהוד_

New member
יופי! עכשיו אני בטוח שיש סיכוי ש...

שיש טעם לשמוע את אהבתיה, כי סי חידשה אותו

actress

New member
../images/Emo46.gifיש זמרים שמבקשים רשות אם אתה לא

יודע ונהנת להשמיץ אותה אצל שלמה ארצי

אור 2002

New member
באמת למה היא לא ביקשה רשות?

זה חוצפה פשוט!!!! IT´S TOONA STARKES! לכי תשירי טונה ולא לגנוב זכויות של אחרים! יא צרודה!!! ד"א מיקי גבע עושה אותה 10!!!!!!!

אהוד_

New member
אור2002

אתה כזה בנאלי!!!! יש כאלו שאוהבים זמרים ששרים על טונה אבל אף פעם לא מפחדים להגיד את מה שהם באמת חושבים ומרגישים ויש כאלו שלא אוהבים טונה וגם לא אוהבים לשיר שירים עם מסרים אמיתיים על אהבה, חברה כו... אני חושב ששלמה ארצי צריך, אולי, להגיד תודה, זה פעם ראשונה שמישהו מחדש שיר שלו עד כמה שאני יודע, אחרי קריירה שלו שהתחילה ב 1970, בצה"ל

Human Nature

New member
שלמה ארצי... אוי...

הלוואי והיה לו חצי מהכשרון שיש לסי. בסך הכל שלמה ארצי הוא זמר אמצע הדרך מוצלח. בישראל, ורק בישראל. לסי יש סיכוי די טוב לפרוץ גם לחו"ל. ואם אתה מתחשב רק בקול, זה בדיוק מראה כמה אתה מבין במוזיקה. מוזיקה זה לא רק קול, זה גם מילים וגם מנגינה. אני מאמין שסי מתמקדת במילים (ובמנגינה). חוץ מזה, גם לשלמה ארצי אין קול אדיר במיוחד...

actress

New member
ואל תשכח שסי יותר נחמדה ושרה מ../images/Emo23.gif

והנשמה.

Human Nature

New member
נכון.

סליחה, אבל איפה שלמה ארצי בפורום מעריצים שלו? סי היא כוכבת אמיתית, שיודעת להתייחס למעריצים שלה כל-כך יפה.

actress

New member
מי אמר שהיא לא ביקשה רשות ויש בערוץ

2 פרסומת לגבינה מה אתה חושב שהם לא ביקשו רשות חלאס להשמיץ אותה אני מבינה שיש לך בעיה תפתור אותה בלי השמצות בפורום השני
רואים שאתה לא מבין כלום.

AlanisJunkie

New member
שלמה ארצי באמת צריך להגיד תודה...

שזמרת כמו סי מחדשת אותו. איזה כבוד היא עושה לו! צרודה או לא, יש לה קול הרבה יותר טוב משל שלמה ארצי. שלא לדבר על השירים שלה, שהם בכמה רמות יותר גבוהים מ"גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת". כן, בטח. ולי קוראים נאבילה כשאני שותה מיץ פטל. סי, תמשיכי כך!

samc

New member
הרבה זמרים-ות שרים שירי "כיסוי"

אני נהנה מ-שירי "הכיסוי" של סי כמו השירים המקוריים שלה. גם זמרת גדולה כמו זהבה בן שרה בהצלחה והנאה שירים שאחרים כתבו אותם. סי, ו-זהבה בוחרות שירים יפים שאנחנו נהנים מתוכנם. "אז אל תקחו ללב" ו-"אני רואה לך בעיניים" ו -Nothing Compares 2U דוגמא נוספת הביצועים הנהדרים של "המכשפות" לשירים של לנוקס וניק קייב. תפסיקו לכסאח סתם.

ט י נ ה

New member
יופי של שיר אבל לא שרתי עותו מעולם

מבקשת לבדוק לפני שאתם מנחיתים הודעות לא בדוקות אחלה שיר של מי אגב ? סי

ט י נ ה

New member
אני פשוט המומה ממה שאני קוראת ...

הי לכולם ... קצת מפתיע אותי לקרוא ש/ירשור בלתי יואמן של תגובות ( אומנם ה אוהדות ) אבל למה לא בודקים קודם כל עם האומן עצמו אם בכלל הוא שר את השיר ? אין לי מושג וחצי מושג על מה אתם מדברים ,לא שרתי מעולם את אהבתיה ,הכי קרוב לאהבתיה הוא השיר שלי " אהבתי אותך אז " 88 להקה מקומית ,אבל .. חייבת לציין שזו מחמאה ואם כבר מחמאה אז מה לגבי החמאה עצמה ? פרסומת נהדרת אבל אני ? לא מזכירה אפילו טיפה את מי ששרה שם אם כי אחלה ביצוע עדין כזה ונוגה... \אבל אם דיוננו בקאברים אלי לציין שעשיתי כמה ותמיד בל שלם בדקה אחת שפויה - יש רק אצלי ( אולי אשים באוסף ) למה לי לקחת ללב ( יצא כדי גי עצמאי שלי לפני ארבע וחצי שנים ) יהיה באוסף , בשבילך הירח של לאה שבת מבוצע בהופעות ואולי יהיה באוסף ורואה לך בעינים שכבר הוקלט והוא קיים בתחלמי בגדול ... אז אנא.....

actress

New member
האור הזה ניפח הכל מעבר לכל פרופורצי

ה, תראי איזה נזק ומה נגרם. ומי ששרה את זה זה לפרסומת של הגבינה בערוץ 2

../images/Emo26.gif

רק רציתי להגיד שאני מתנצל בשם אור, כי הוא עירבב כמה דברים ביחד, וכתב הודעה שגויה ומכפישה. אז סליחה. ומתנצל שירדתי על סי בפורום של שלמה, ומקווה שתחשבו כמוני: כל אחד וטעמו האישי. באמת שאין צורך לרדת לרמות כאלו, של לרדת אחד על האומן שהשני מעריץ. שיהיה לכם יום טוב.

אור 2002

New member
סליחה,

אני מצטער על מה שאמרתי בקשר לסי היימן! ושטעיתי עם השיר אולי לא שמעתי טוב את השיר,. בהתנצלות רבה אור

למעלה