כל הכבוד לסרנה

sher2

New member
כל הכבוד לסרנה

איזה נצחון ענק של סרנה על קפריאטי. זהו עוד צעד בדרך של כיבוש פסגת הטניס הנשי ע"י האחיות וויליאמס. אני לא מבינה למה כולם שונאים אותן ?! עדיפה קפריאטי שבוכה ורוטנת (בד"כ ללא צדק) על כל קריאה של שופטי הקו נגדה ?

hillly377

New member
כן, קפריאטי עדיפה פי מאה על ויליאמס

כן לפי דעתי קפריאטי עדיפה על האחיות ויליאמס. אני גם לא מבינה למה כ-ו-ל-ם שונאים אותם אני יכולה רק להגיד למה אני לא אוהבת אותן-הן שחצניות לטעמי שתופסות מעצמן קצת יותר מידי, הן ואבא שלהן לא מפסיקות להזכיר שהן בולטות בטניס הנשי כשבפועל בניקוד זה לא נכון (ונוס אכן הייתה למשך שבועיים מספר אחת וכל הכבוד לה וסרינה בכלל רק מתנדנדת בין המקומות ה-5 וה-10). הן אכן משחקות טניס מצויין אבל קפריאטי ממש לא נופלת מהן אם לא יותר טובה. זה נכון שלקפריאטי יש הרבה תלונות אבל אין מה לעשות נגד זה כשהיא חושבת שהיא צודקת היא פשוט אומרת את זה, אני יכולה להבין אנשים שזה מעצבן אותם. חוץ מזה ונוס בכלל מגעילה, שום הבעות פנים שום כלום, כשהיא מנצחת בקושי יוצא ממני חיוך היא נראית כל כך לא אנושית וכאילו היא ממש לא נהנית לשחק טניס בכלל, מצהירה הרבה פעמים על זה שטניס זה לא הדבר החשוב בחיה ובנוסף שהיא מתכוונת לפרוש די מהר, זה לא נראה כל כך חשוב לה.

oren987

New member
וכמובן - אני צדקתי!! ../images/Emo47.gif

סרנה להזכירכם היתה ההימור שלי מההתחלה - (ואני עוד רשמתי שזה הימור קיצוני), אבל בסוף התברר שצדקתי!!!! ברכות לסרנה - שצר לי לאכזב את כולכם - אני מאוד אוהב אותה. וכן, לראות בגמר את שתי הטניסאיות האהובות עלי - גם סרנה וגם קפריאטי, היה ממש תענוג (וגם משחק לא רע), בסופו של דבר בהטניסאית האהובה עלי ביותר - מנצחת!! ואני כבר לא יכול לחכות, לראות אותה לוקחת גראנד סלאם שני השנה!!! (הלוואי). וחוץ מזה הילי, אני חושב שמגיע לי כל הכבוד על ההימורים שלי שכמעט תמיד יוצא שאני צודק בהם (ראו למטה). ודי לקטר - הטובות תמיד מנצוחת - ואין מה לעשות סרנה אכן, הכי טוב!!

hillly377

New member
אורן, כל הכבוד../images/Emo46.gif

קודם כל אני לא קיטרתי, חבל לי שקפריאטי הפסידה אחרי משחק כל כך קרוב בין שתיהן אבל אין מה לעשות... אני אף פעם לא מהאנשים שבאים אחרי משחקים וממציאים תירוצים למה מי שהם העדיפו הפסיד. אבל פשוט נראה לי יותר מידי מוקדם להכריז על סרינה כ"הכי טובה", אני חושבת שהיא צריכה להוכיח את עצמה עוד הרבה. היא כולה מתקדמת למקום 7 מחר בדירוג ולפניה יש עוד טניסאיות מעולות אחרות. קפריאטי לעומת זאת, עבדה מאוד קשה והוכיחה את עצמה בצורה מדהימה, 3 גרנד סלמים מתוך ה-5 האחרונים, שנת 2002 רק התחילה לפני שלושה חודשים וקפריאטי כבר לקחה גרנד סלאם והייתה בשני גמרים. היא משחקת טניס מצויין בתקופה הזו והיא זאת שנמצאת כרגע במקום הראשון. אורן נמאס לי! אתה מביא לה מנחוס וזה מתחיל לעצבן אותי!
הגיע הזמן להתחיל להמר על קפריאטי!

רפי2002

New member
אמממממ

הילי, יש לך איזה שהוא קשר משפחתי לקפריאטי שאת כ´´כ מעריצה אותה?
ואורן, כל הכבוד על ההימור המוצלח....

אורן

חבל שבוינר אין הימורים על משחקי טניס. היה יכול להיות בשבילך מקור הכנסה נאה
אדר מורג

הילי

זה קצת נשמע לי כמו ויכוח שיש לך עם ונוס על רקע אישי. לא שאני מאמין שלמדתם יחד באותו בי"ס או גן אבל זה נשמע קצת קטנוני להגיד שהיא לא אנושית או לא נהנת מטניס. אם יש לה עוד דברים על הראש זכותה (קצת עושה אותה אנושית לא?) ואם היא לא ממש מחייכת אחרי נקודות שהיא זוכה אולי זה בזכות רמת ריכז גבוהה. בכל אופן לאחר משחקים היא תמיד מחייכת שיהיה לך חג שמח

לא כולם

אני למשל מעריץ של הווליאמסיות יותר מאשר של קפריאטי. הן משחקות טניס יפה לעין ונכון. הן לא מתבכיינות ויודעות להפסיד בכבוד. לפי דעתי מגיע כל הכבוד לסרינה וויליאמס על מה שעשתה מול קפריאטי. בכל אופן, שר, לא צריך להתעצבן אם אנשים לא בעד הטניסאי/ית שאת אוהבת. על טעם וריח אין להתווכח (או שבפורום מותר?) אדר מורג

hillly377

New member
אדר

באמת עניין של טעם ואף פעם לא אמרתי אחרת. אני לא אוהבת את ונוס וסרינה וסה"כ עניתי לשר ששאל\ה למה לא אוהבים אותן, אמרתי את הסיבות האישיות שלי, לא העלתי את הנושא הזה בכלל בעצמי. אני לא חושבת שההתבכיינות של קפריאטי הן כל כך נוראות, סה"כ היא מתעצבנת על קריאות שממש לא נראות לה, נכון שהרבה פעם היא טועה אבל גם יש פעמים שהיא צודקת, אני לא יכולה לשפוט אותה על זה ואני לא חושבת שאחרים גם יכולים בגלל שאם אני הייתי שם והייתי במקומה והקוון היה אומר משהו שלא נראה לי בצורה קיצונית ביותר, גם אני הייתי חוטפת את הקריזה.

הילי

זה כל הקטע שלי בספורט. אני מעריך אנשים וקבוצות קודם כל על ספורטיביות ואחר כך על דברים אחרים. חשוב לי שספורטאי יתנהג בספורטיביות ולא יאשים אנשים אחרים בהפסד, כמו השופטים למשל (כמו רוב הישראלים, ולפעמים אפילו אנה). זכותו של כל אחד לאהוב את מי שהוא רוצה, אני אישית לא אוהב ספורטאי "מתבכיין" (לא שקפריאטי כל כך כזו, אבל זה שמשתמע מהדיון הזה) ואני סולד מאהבה לספורטאי בשל איך שהוא נראה ולא על פי ביצועיו. זה ספורט, לא מצעד הגאווה אדר מורג

hillly377

New member
טוב מיצינו...

יאללה נמאס לי כבר לדבר על זה, כן קפריאטי מתבכיינת, אני לא מצדיקה אותה על זה, לפעמים זה קצת לא יפה אבל אף אחד לא מושלם! אני מעריכה מאוד את כל השחקניות בסבב! ברצינות, יש מלא שאני אוהבת (סלש,קלייסטרס,דאבנפורט, מורסמו, דוקיץ´, הנטוצובה, פטי שנידר, אווה מיולי, אנה שלנו ועוד הרבה) אני מעריכה גם את כל המעריצים ואני אף פעם לא מאלה שהולכים ללכלך על שחקנים אחרים או משהו כזה, אני מאלה שמעודדים את מי שהם אוהבים גם כשהם מפסידים ואני ממש לא מחפשת תירוצים, אני בין הראשונות שאמרו כל הכבוד לסרינה על הניצחון.

למעלה