כל הכבוד לעיריית ירושלים!

• פותח הנושא OmZi
  • פורסם בתאריך

OmZi

New member
כל הכבוד לעיריית ירושלים!

נא לעיין בקובץ המצורף.

roniway1

New member
כל הכבוד לתמיכה בעבריינים !! ../images/Emo151.gif

דרך אגב : מי בכלל שואל את עיריית ירושלים ? מי בכלל מבקש או לא מבקש את עזרתם? ועוד משהו: עיריית ירושלים גם ככה נכשלת כישלון חרוץ בשנים האחרונות בניהול העיר , אבל אפשר לסמוך על אירגוני השמאל למיניהם + עוד כמה אירגונים של העובדים הזרים , שיסייעו לכל גוף שמוכן לתת לגיטימציה לתמיכה בעבריינים לא חוקיים הנמצאים פה.

אבא שלי וכל משפחתו

עלו ארצה מבולגריה. הסיבה היחידה שהם שרדו את השואה ובסופה יכלו לעלות ארצה היתה כי מלך בולגריה שלח מכתב דומה לנאצים.

ayb1

Well-known member
הפעם הרחק לכת לחלוטין ההשואה שלך היא חסרת שחר

ומרושעת. את מנסה להשוות בין מהגרי עבודה לא חוקיים בישראל לבין פליטים נרדפים ובכך מחטיאה לחלוטין בהשגת מטרתך, הפעם הרחק לכת לחלוטין בכך שאת משווה - בין יחידה רשמית של ממשלת ישראל שתפקידה להחזיר מהגרי עבודה שמפרים את חוקי העבודה בישראל לארצות מוצאם -לבין הנאצים שרדפו אחרי היהודים בגלל מוצאם האתני ותורת הגזע ולא כי היו מהגרי עבודה . בהשואה זאת את מורידה את מעשהו הנאצל של מלך בולגריה שגם הציל את הורייך לתחתיות שלא יאמנו, מלך זה שעמד מול הנאצים תוך סיכון חייו בהתנגדותו לרדיפה גזעית ומעשי הרצח שהם ביצעו ביהודים. האם לטענתך אנחנו בישראל רוצחים בצורה שיטתית את מהגרי העבודה מפרי החוק או משהו דומה לזה ? לצורך מאבקך שיש בו טעם מסויים את משוה את פקידי מדינת ישראל המטפלים במהגרים בלתי חוקיים למעשי הנאצים ימח שמם וזכרם ? האם יש מקום לדבר הזה בכלל. ההשואה שלך אומנם עקיפה אבל מאוד ברורה ואין לה מקום. כמי שמנהלת את הפורם את מחויבת משנה זהירות. למען הגילו הנאות אני בן לניצולי שואה

NaKnIko

New member
אי אפשר להתעלם מהשוואה, גם אם לא לזו הספציפית

אני חושב שההשוואה הנכונה יותר היא למדינות שלא קיבלו פליטים בזמן מלחמת העולם השניה והחזירו את האוניות לגרמניה (שם אנחנו יודעים מה קרה להם) . לפני כמה ימים שמעתי ברדיו נציג של עוז שכאשר המראיין אמר לו שאותם אנשים מגורשים יהרגו בארץ אליה הם נשלחים הוא אמר בקור רוח שהוא מבצע את הוראות הממשלה, לא יכולתי שלא להזדעזע.. מי כמונו צריך לדעת טוב יותר

בתום מלחמת העולם השניה

שוחררו רבבות יהודים ממחנות הריכוז, והציפו ארצות רבות. בודדים התקבלו ביחס אנושי, ושרדו. הרוב נתקלו בדחייה גסה, ומתו. מי יודע אם בני המשפחה שלי לא היו בניהם?

IgalR

New member
כל הכבוד לעיריית ירושלים

ולד"ר מאיר מרגלית שמוכן לקבל 300 אלף פליטים בישראל. כולי תקווה שאחרי שיתקבל תקציב ירושלים ד"ר מאיר מרגלית יוכל להסביר למה קוצצו תקציבי התרבות בעיר . http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/918/015.html

OmZi

New member
ועליהם אתה כן מרחם?

אנשים שמסרבים לעבוד ועושקים את המערכת.

וואו - איזה מלך! ../images/Emo47.gif

אני גאה להיות ירושלמית וכבר עכשיו אני הולכת לשלוח מייל למאיר מרגלית שאומר לו בדיוק את זה. ריגשת אותי. איך הגיע לידיך המכתב הזה?

הזוייה

New member
כל הכבוד על האנושיות.

ואני אומרת, אז מה אם פה זה פַּח הזֶבֶל שֶׁל העוֹלָם השְׁלִישִׁי. בימים אלו הפחים ברחובות עמוסים, שוטפי הכלים במסעדות ומנקי המשרדים נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה. הם תקועים בתא מַצְחִין עם עוד כמה מאות כמוהם וממתינים שיגרשו אותם. הממשלה האֱוִוילִית שלנו לא מבינה שישראלים לא מוכנים לעשות את העבודות הזוטרות הללו, והנחיצות של התאילנדים בשדות ובעבודות הבניין, ושל הסודנים במסעדות ובמשרדים חשובה כמו מים לשתיה. מדדי האבטלה מרקיעים שחקים אבל אף אחד לא מוכן לעבוד בזֶבֶל, כולם רוצים להיות מנכ"לים. את יושבי האופן ספייס והמשרדים המפוארים זה לא ממש מעניין שלפני שעה קלה לקחו להם את העובד שמנקה להם את הקָפִיטֶרְיָה, מחליף גלילי נְיַר טוּאָלֶט ושוטף רצפות. תמיד הם אומרים, אה שטויות יבוא אַחֵר. אז זהו שאין אַחֵר. בתוכנית הבוקר היום ראיינו את מפקד מחלקת ההגירה שנואם כמו שלימדו אותו בקורס לדוברות ונשמע כמו מסמך מהלך, כשבעצמו הסביר על הבעייתיות שאין צוות מתאים של אנשים לטפל בנושא המהגרים. גם בארצות הברית מחזירים מהגרים שמסתננים מגבול מקסיקו. כי ארץ ההבטחות הבלתי מוגבלות למדה עם השנים לסגור את השיבר של האנשים שלא מפיק לנזול אליה. אבל בישראל מילא הקטע האנושי וההומניטארי והחשיבה החיובית שהעם היהודי והישראלים ניחנו בה. אנחנו זקוקים להם. ולמה אנחנו זקוקים לעובדים הזרים, מהסיבה שאף ארגון לא ישלם כסף להסעות על מנת שיביאו את אנשי השוליים מהפריפריה, שמוכנים לעבוד בעבודות הקשות למרכז. העלויות גדולות מידי וזה לא משתלם. נכון שישראל לא אחראית על המצב שבסודאן ויש לנו מספיק צרות משלנו, אבל בעוד זמן קצר, כנראה שכל אחד מאיתנו יהיה בתורנות כמו בצבא וינקה את השירותים המשרדיים.

למעלה