כל הכבוד לעיריית פתח תקווה!!!

../images/Emo45.gif דוגרי מצחיקים אותי כל ה"אנטי משתמטים"

באסה להם שהחוק לא לצידם. באסה להם שאני עדיין מרוויח יותר מהם בזכות תואר מוקדם יותר וניסיון רב יותר. באסה להם שהדיבורים שלהם על "לא הייתי מקבל למקום העבודה" לא רלוונטיים כי מעטים מהם אשכרה מסוגלים להעסיק מישהו. אבל זה לא מפריע לפופוליזם ולהרגשת ה"דפקו אותי" שלהם לנסות להחריב הלאה את החברה בעזרת גיוס החובה. לא נורא, הם כבר הפסידו את מלחמתם ולכן המאבק הנוכחי הוא יותר בכי על מה שאבד (קונסנזוס הגיוס) מאשר מאבק ממשי. הרי אף אחד מהחוקים שלהם לא יעברו בג"ץ בין כה וכה.

hautpmann

New member
אתה לא ישראלי אמיתי.

אתה סתם טרול. קח את החברים המשתמטונים שלך ותחזרו למערב-אירופה. יש שם המון פשיזם, לא ישעמם לכם. חבל לבזבז את הפוטנציאל הטרולי הגלום בדברי-המקלדת שלך ושל חבריך הנפולים בפורום השתלחויות בתפוז. עשה חיל, משתמטוני.

respecta1

New member
אבל אתה לא ישראלי אמיתי, אלא סתם מישהו

עם תעודת זהות ישראלית, אז מה?

EmGee

New member
אף אחד לא הפסיד שום מלחמה

בעזרת השם בקרוב תבזבז את כל הכסף שלך על מוניות.

vinney

Well-known member
אלא אם כן הם יבטלו את בג"צ

וזה בדרך. אז תזהר, עוד יסגרו איתך חשבון

כל הכבוד לעיריית פתח תקווה!!!../images/Emo104.gif

היום נסעתי במקרה דרך פתח תקוה וראיתי מודעה מדהימה של ישראלי אמיתי לא משתמט שככל הנראה עריית פתח תקווה תרמה. רציתי לומר להם כל הכבוד חזק ואמץ! הלואי ועוד ערים וראשי ערים יצאו נגד התופעה ויחליטו לעשות מעשה!

אם הם מבטלים את בג"ץ

אז אפשר כבר לקבור את הדמוקרטיה במדינה הזו ואני אמריא יום למחרת עם הכרטיס והויזה שלי הרחק מכאן

כן, בינתיים הוא עוד לא הצליח

אני בוחן דברים במבחן התוצאה. לכשיעבור שינוי כלשהו בשיטת בג"ץ, אני אבחן מעשית מהו השינוי שעבר ואז אחליט על צעדי. במידה ואגיע למסקנה כי רמת הדמוקרטיה במדינה שלאחר השינוי לא מספקת אותי, ויזת ההגירה תצא מהמגירה.

../images/Emo45.gif

ברגע שהרשות השופטת מאבדת מעצמאותה - אין פה דמוקרטיה ובאותו רגע גם אני נוטש את המדינה וזורק את תעודת הזהות לפח.

EmGee

New member
שישללו לך את הרשיון

זה לא היה קשה במיוחד להסיק את זה..

ואלה? נראה

באסה לך שזה לא יקרה בפועל, כאמור חוק כזה לא יעבור בג"ץ. חוק כזה גם לא חוקק בכנסת בינתיים. ובכלל, כבר הרישיון שלי כבר עבר לגיטימציה אזרחית וכבר לא תלוי בפרופיל הצבאי שלי. מה לעשות שבתור תלמיד פסיכולוגיה אני יודע איזה פרופילים נפשיים עלולים לסכן את הרשיון שלי ואלו לא

EmGee

New member
בג"ץ יכול לאשר חוק כזה

וגם חוק שימנע מאנשים בעלי סעיף נפשי לקבל תואר בפסיכולוגיה.

בינתיים אני רואה רק פאקה פאקה

בג"ץ לא יאשר חוק כזה כי הוא בפועל מונע מאנשים שיכולים לנהוג אבל לא יכולים לשרת (ויש אנשים כאלו) זכויות אזרח. סעיף נפשי אינו אומר מחלה נפשית. זו טעות נפוצה. אדם בריא לחלוטין לתפקוד וללא שום הפרעה יכול לבל סעיף נפשי בצה"ל, אתה כנראה פשוט לא מכיר את הקריטריון לשתי הקבוצות (אני דווקא כן). תואר בפסיכולוגיה יכול לקבל אפילו אדם המאובחן במחלת נפש, כך שקל וחומר סעיף נפשי לא יוכל לשמש מגבלה. בקיצור: עד כה כולכם דיבורים ותאוריות מתונקות מהמציאות וחוסר הבנה של החוקים. לא הצלחתם עד עכשיו להעביר ולו חוק אחד ולא בכדי. כשתצליחו להעביר אפילו משהו פיצי, נדבר. עד אז תוציאו עשן מהאוזניים כמה שתרצו, אבל לי זה לא מזיז ולו במעט.

למעלה