כל הכבוד לפורום שלנו...

ornusha

New member
כל הכבוד לפורום שלנו...../images/Emo45.gif

רציתי רק להחמיא לכולנו ולהגיד שיצרנו לנו פה פורום מדהים עם אנשים טובים....
אני כותבת את זה מתוך ניסיון אישי. אני רוצה לצייר פייה על הקיר בחדר, ז פניתי לפורופ של פיות ושדונים בתפוז שיעזרו לי למצוא פיה בעלת משמעות שאני מחפשת. אז.... שמתי הודעה....
לאחר יום אף אחד לא הגיב...
לאחר יומיים שמתי עוד הודעה בשרשור...
יום אחרי שהוספתי ההודעות פשוט נמחקו
ככה לא מקבלים אורחים.... ואז חשבתי כמה הפורום הזה בדיוק ההיפך, כמה אנשים פה מתייחסים לכל דבר ועונים בחפץ לב, ואפילו שלא יכולים לעזור (ואין כמעט כזה מצב) אז גלי לא מוחקת את ההודעה... (גלי ה-
) כנראה שהפיות והמלאכים האמיתיים נמצאים פה
אורנה

מצטרפת לח"ח ! ../images/Emo24.gif

יש לנו פורום נפלא ואפילו יצא לי לפגוש שתיים ממשתתפותיו - ענתי ומזי - בביקורי האחרון בארץ. היה מקסים !

באמת קסם

כמו שרונית כתבה פה - איך מצב מחורבן מצליח להוציא מאנשים כל כך הרבה טוב. אצלי התחושה שאת כל התמיכה והעזרה שקיבלתי כשהייתי חולה, עכשיו כשאני בריאה אני צריכה להעביר הלאה. למי שצריך אותה כרגע. מדהים אותי כל פעם לגלות איך פורום של נושא לא שמח במיוחד, מצליח לעיתים קרובות להיות כל כך מלא חיים. לכבוד הוא לי להיות חלק מהפורום הזה!

ornusha

New member
../images/Emo35.gif

היי גלי, יש לי שאלה. כשלא מרוצים מדרך הניהול של מישהו בפורומים יש לאן לפנות? ואל תדאגי- זה בטוח לא את

אכן תפוז משוב

הוא המקום להשאיר חוות דעת על הפורומים או כל נושא אחר שקשור לתפוז.

rona39

New member
מרגישים חייבים!!

היי האמת שקראתי כמה דפים בפורום והוקסמתי. שיתוף הפעולה, העזרה. חבל שלא נתקלתי בכם בזמן הטיפולים. בכל מקרה- יש לי צורך, ואני מאמינה שגם לכם, לתרום לאחרים מהנסיון שלי בתקופת הטיפולים(והיו הרבה). יש תקופות שאכן אנו רוצים להיות לבד, קצת לשקוע בדיכאון עקב המצב שלנו, וזה לגיטימי, אבל יש תקופות שאנו רוצים שכל העולם ישאל אותנו, מה שלומנו. בכל מקרה צריך לזכור, שהתקופה הזו חולפת, היא קשה, אבל חולפת, ואחרי זה מגלים את העולם מחדש. מאחלת לכלם החלמה מהירה והנאה מהחיים רונית

למעלה