כל הכבוד לפנתרים!

erantal2000

New member
כל הכבוד לפנתרים!

מישהו פה חשב שאף אחד לא הולך לראות את קרוליינה-קנזס סיטי... ובכן, כאוהד של הפנתרים, אני ממש התכוונתי לעשות את זה, אם פוקס ספורטס לא היו הורסים לי ומשדרים משחק קריקט מסריח. נאלצתי להתפשר על המשחק (המצויין) בין הקולטס לטייטנס. לפני המחזור, הפנתרס נראו גמורים. במשחק נגד גרין ביי ההתקפה כמעט לא הצליחה לייצר מהלכים על הקרקע, בניגוד לשנה שעברה שמשחק הקרקע הוא שהוביל אותם עד הסופרבול. ההגנה לא הצליחה לעצור את אהמן גרין על הקרקע. ולאחר הפציעות של סטיבן דיוויס וסטיב סמית נראה היה כי העונה גמורה. ראיתי את התקציר של המשחק של אתמול בתכנית הסיכום של espn בשתיים וחצי ולא האמנתי למראה עיני. ראיתם את המסירה המדהימה של דלהום לט"ד? את הריצות של דה-שון פוסטר? גם הרוקי שהחליף את סטיב סמית נראה מצוין ועשה 50 ומשהו יארד בתפיסה + ט"ד. יש סיבה להיות אופטימי, אחרי שמהפועל תל אביב כבר התייאשתי.

puppi

New member
אהמ אהמ קריקט

משחק בין הודו לפקיסטן הוא צמיד משחק מעניין. א. שתיהן מעצמות קריקט. ב. טוב אתה יודע מה היחסים ביןם המדינות. (מעניין מתי ישראל וסוריה יפגשו למשחק כדורגל...) (אני חייב לייצג את התרבות האוסטרלית) למרות שבמחשבה שניה פוטבול עדיף.

JakeTheSnake16

New member
באמת כל הכבוד להם

כל הפסד של קנזס סיטי, מבחינתי זה מצויין. הם באמת נראים טוב, הפנתרז.

מישהו יודע מדוע לא שודר המשחק?

האם כך יהיה לנו מ-FOX כל השנה? מתי תוכנית הסיכום של ESPN? האם זה קבוע ב-02:30 לפנות בוקר?

puppi

New member
חדשות טובות

ביום שבת הגמר של טורניר הקריקט. לכן ביום רראשון, כניראה, FOX ישדרו פוטבול

AntiUltras

New member
מישהו יודע מתי הקקה הזה נגמר??

כי זה אמור להתחיל ב-11:00 אבל עם קריקט אף פעם אי אפשר לדעת מתי זה נגמר כי בשבת ב-19:00 צפוי להיות שידור ישיר של המשחק בין הרד סוקס ליאנקיס מ-FENWAY ומיד לאחריו משחק פוטבול המכללות בין קנזס לטקסס טק

puppi

New member
משחק הקריקט

"מבחן יום אחד" one day test (שבזה אליפות הקריקט הנוכחית) (בניגוד ל test רגיל שלוקח 4-5 ימים) לוקח בערך 7-8 שעות.

למעלה