כל הכבוד לרמטכ"ל שהחליט להדיח מצה"ל את הטייסים השמאלנים הסרבנים החתומים על המכתב

Harrington

Well-known member
מנהל
הרמטכ"ל ומח"א החליטו: החתומים על מכתב הטייסים יודחו מצה"ל
משפט מוזר קראתי בכתבה: "המשך המלחמה אינו תורם לאף אחת ממטרותיה המוצהרות ויביא למותם של חטופים, של חיילי צה"ל ושל אזרחים חפים מפשע, ולשחיקת משרתי המילואים. כפי שהוכח בעבר, רק הסכם יכול להחזיר חטופים בשלום בעוד שלחץ צבאי מוביל בעיקר להרג חטופים ולסיכון חיילינו".

החשש לחיי החטופים מהמשך הלחימה, מובן ומוצדק (מה שלא קובע מסמרות לגבי נכונות חידושה), אבל מה זה החרטוט הזה "אינו תורם לאף אחת ממטרותיה"? שוב השמאל/רל"ב מנסים להקצין/להגזים כדי להקל על עצמם את ההתקפה, תוך ויתור על האמת והמציאות לשם כך? הרי כל מטרת חידוש הלחימה היא השגת מטרותיה ולא רק זאת, אלא שזה כמובן לגמרי אפשרי (אבל רק ע"י חידוש הלחימה כנראה). בקיצור, חרטוט מוחלט. וזה אמור להיות משהו שנכתב על-ידי קצינים מקצועיים כביכול?

לגופו של דיון, אכן כמובן טוב שהצבא החליט לסלק אנשים כאלו מקרבו. אם זה היה תלוי בי, היו נוקטים נגדם עוד כמה צעדים.

evglev1

Well-known member
מנהל
משפט מוזר קראתי בכתבה: "המשך המלחמה אינו תורם לאף אחת ממטרותיה המוצהרות ויביא למותם של חטופים, של חיילי צה"ל ושל אזרחים חפים מפשע, ולשחיקת משרתי המילואים. כפי שהוכח בעבר, רק הסכם יכול להחזיר חטופים בשלום בעוד שלחץ צבאי מוביל בעיקר להרג חטופים ולסיכון חיילינו".

החשש לחיי החטופים מהמשך הלחימה, מובן ומוצדק (מה שלא קובע מסמרות לגבי נכונות חידושה), אבל מה זה החרטוט הזה "אינו תורם לאף אחת ממטרותיה"? שוב השמאל/רל"ב מנסים להקצין/להגזים כדי להקל על עצמם את ההתקפה, תוך ויתור על האמת והמציאות לשם כך? הרי כל מטרת חידוש הלחימה היא השגת מטרותיה ולא רק זאת, אלא שזה כמובן לגמרי אפשרי (אבל רק ע"י חידוש הלחימה כנראה). בקיצור, חרטוט מוחלט. וזה אמור להיות משהו שנכתב על-ידי קצינים מקצועיים כביכול?

לגופו של דיון, אכן כמובן טוב שהצבא החליט לסלק אנשים כאלו מקרבו. אם זה היה תלוי בי, היו נוקטים נגדם עוד כמה צעדים.
זאת הטענה שביבי רוצה להמשיך את המלחמה לנצח בשביל להיות בשלטון שאתמול או בעצם שלשום בארץ נהדרת גם הוסיפו את זה לאגדה ההומוריסטית שכאילו ביבי בתור משה מבקש מאלוהים לפתוח את ים סוף בפעימות, קצת בכל פעם כדי שיוכל להחזיק מעמד עד הבחירות. אז נועד לתת דרור לטיעון שהממשלה רוצה שהמלחמה תימשך לנצח כדי להישאר בשלטון.

זה נכתב עיי בוגדים מטורללי מוחין . רובם כבר לא משרתים כלל וחלקם משרתים בתפקידי מטבח ניקוי שירותים .
הבעיה שהאויב רואה ומבין עד כמה המחלה האוטו אנטישמית הסרטן אכל את החברה הישמעאלית .
אתם חברה מפורקת ומפוררת ואתם לא תצליחו לנצח את החמאס ולא שום אויב.
ואני אומר לך בגלל אותם בוגדים כדאי לפנות לנשיא ארה"ב ולומר לו לבקש ממנו שבמקום שידאג לעזתים שידאג ליהודים ויפתח את שערי ארה"ב למיליון יהודים אזרחי ישמעאל שרוצים לצאת מהחור הזה לאמריקה.

Henry0

Well-known member
כל הכבוד לרמטכ"ל שהחליט להדיח מצה"ל את הטייסים השמאלנים הסרבנים החתומים על המכתב. רואים שזה לא עידן הרצי הלוי השמאלני העלוב והכושל שמינה גנץ השמאלני העלוב והכושל בעצמו.

כל הכבוד לביבי

הצליח לעבוד על האספסוף המטומטם,
כאילו מישהוא מהחותמים סירב.

מתברר שאין דבר קל יותר,
מאשר ש"מכונת הרעל" תמציא שקרים העובדים על הכי מטומטמים בישראל.

כל הכבוד לרמטכ"ל שהחליט להדיח מצה"ל את הטייסים השמאלנים הסרבנים החתומים על המכתב. רואים שזה לא עידן הרצי הלוי השמאלני העלוב והכושל שמינה גנץ השמאלני העלוב והכושל בעצמו.

טיפש. כל הכבוד? למה צריך לומר לרמטכ"ל או למח"א כל הכבוד על משהו שהם צריכים לעשות בכל מצב. האם יש מקום לחשוב שיש להם אופציה אחרת מלהדיח את הנבלות האפסים הבוגדים?

evglev1

Well-known member
מנהל
טיפש. כל הכבוד? למה צריך לומר לרמטכ"ל או למח"א כל הכבוד על משהו שהם צריכים לעשות בכל מצב. האם יש מקום לחשוב שיש להם אופציה אחרת מלהדיח את הנבלות האפסים הבוגדים?
אצלינו בניגוד לאצלכם, הפטריוטיזם הוא לא דבר מובן מאליו לצערי.

וזה מה שיגמור או גמר את החברה שלכם. חוסר הפטריוטיות הבגידה במדינה ובציונות אין דבר כזה בעולם בשום חברה.
זאת הסיבה שעזבתי את מדינת ישמעאל ב2005 לטובת חיים במקום בו אני מרגיש הזדהות מלאה עם העם האמריקאי.
יחד עם זאת גם אמריקה של היום היא לא אמריקה שלפני 20 שנה אליה הגעתי לאחר השמדת גוש קטיף .
איך אמר טראמפ? לא הייתם צריכים לצאת משם והתכוון להשמדת גוש קטיף .
כאן באמריקה הפרוגרס התגבר אבל יש לי הזדהות מלאה עם המפלגה הרפובליקנית מה שבישמעאל אין לי. אין לי שם שום מפלגה שהייתי בוחר בה .הכל רקוב שם בישמעאל. תראה את הליכוד זאת לא מפלגה ימנית. זה שקר .

ביטניקט

Well-known member
גם אצלהם הפטריוטיזם הוא לא דבר מובן מאליו. שלא לדבר על כך שחו"ח עצמו האחרון שעומד בקריטריונים של פטריוט. מי שנכנע לאמנת החמאס ועוזב את המדינה שלו ומוותר על אזרחותו, ולא משנה בכלל באיזה תירוץ שהוא ממציא לעצמו, רחוק מאוד מלהיות פטריוט או אפילו ימני. ימין אמיתי לא עוזב את ישראל, ימין מזוייף כן.

גם אצלהם הפטריוטיזם הוא לא דבר מובן מאליו. שלא לדבר על כך שחו"ח עצמו האחרון שעומד בקריטריונים של פטריוט. מי שנכנע לאמנת החמאס ועוזב את המדינה שלו ומוותר על אזרחותו, ולא משנה בכלל באיזה תירוץ שהוא ממציא לעצמו, רחוק מאוד מלהיות פטריוט או אפילו ימני. ימין אמיתי לא עוזב את ישראל, ימין מזוייף כן.
אני היום פטריוט אמריקאי ולא ישמעאלי. ואתה חושב שאתה ימין אמיתי? בחרת בליכוד או בקואלציה העלובה הזאת .

evglev1

Well-known member
מנהל
אני היום פטריוט אמריקאי ולא ישמעאלי. ואתה חושב שאתה ימין אמיתי? בחרת בליכוד או בקואלציה העלובה הזאת .
גם אתה אמרת שאם היית אזרח ישראלי עם זכות בחירה היית מצביע לבן גביר, למעשה אתה טוען שהשקעת כסף בבן גביר ממש כמו שאדלסון השקיעה כסף בטראמפ.

DANIAVNI

Well-known member

רגע, תן לי להבין
אדם שרוצה להשתחרר משירות מילואים פעיל, איננו יכול לבקש להשתחרר
אבל אם הוא כותב מכתב שבו הוא קורא להפסקת לחימה הוא מודח ממילואים לאלתר
אם כך נמצאה הדרך להשתחרר ממילואים
ועולה גם השאלה האם אם מחר מישהו יכתוב מכתב ולא יודח יהיה אפשר לראות בזה אפלייה .

certified.woke

Well-known member

אני מניח כי את שורות המודחים נתן יהיה למלא באַמְסָלֵמִים, בִּיטָנִיִּם, בַּרְדוּגוׂאִים, בּוּזַגְלוׂאִים ודומיהם... :)

DANIAVNI

Well-known member
אני מניח כי את שורות המודחים נתן יהיה למלא באַמְסָלֵמִים, בִּיטָנִיִּם, בַּרְדוּגוׂאִים, בּוּזַגְלוׂאִים ודומיהם... :)
לפי מה שנטען הפלו את אותם ולכן לא גויסו למבדקי חיל האויר. או שיורידו את הקבא הנדרשת

חנן44

Well-known member
אין במכתב שום מילה על סרבנות
לעומת זאת פה יש rkTcB7faa_0_53_769_433_0_large.jpg

למעלה