כל הכבוד ל-yes
'אבל'

gilriv

New member
כל הכבוד ל-yes ../images/Emo26.gif'אבל'

למה כל חגים אותם סרטים , <למשל היה כבר את טרילוגית _הסנדק ?.בראש השנה שעבר -ובכלל .... יופי שיש הרבה סרטים אבל ראינו את כל אחד מהן
וראינו את זה ביס _אבל למה שיש חגים חצי מהסרטים האלו ממוחזרים {ראיתי את הפרומו לראש השנה למה אתם ביס ?לא רואים שאתם מביאים אותם סרטים {חוץ מהמיני סידרה היחידה ..עם דברה מסינג >כלה גם פעמיים {{ THE STARTER WIFE אלי תביאו סרטים שהשחקנים בסרט משחקים ברצינות מקנדה ולא סרטים ישנים מאוד >שאני רואה כל יום סרט ישן מ1972 ונשבע לכם איזה שנים תביעו מ2007 2006 הYES MAX משבש לכם את תוכן הסדרות ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ אני לא מוכן להתלונן פה אני מת על הסדרות שלכם ובכלל {אבל נמאס לי ואני רוצה לדעת -למה בימים רגילים אני לרוב רואה סרטים שחוזרים על עצמם ולפעמים סרטים משנות 89 משהו בבקשה

גילריב- חשבת פה זה פורום הכותל המערבי ???

מה אתה מתלונן פה??? תיכך תתחיל ליילל ולדחוף פתקים......מה אתה חושב יושב פה מישהו מפניות הציבור של יס ועונה לכל מיני התקרצצויות וחפירות?? חלאס נמאס אם יש לך משהו לתרום תכתוב לעניין ----- אם לא תתחפף.........

gilriv

New member
אולי

,כי אתה יודע ..בכול זות
כל מה שאנחנו רואים וגם משוחחים פה על סידרה שהתחילה YES מיד רוכשת אותה ולא משנה מה ?וזות סידרה שלאחרונה דיברנו אליה
: אז אולי זה יעשה משהו בנידון אולי מישהו מפה עובד בחברת יס

gilriv

New member
?

חבל את סרטי ברוס לי {סרטים מעולים שהגעגוע לסרטים ?חבל שזה משודרים במפתיע כזה {פתאום בערוץ יס ?למשל לזה לא ריתה שיש שידור חוזר אחרי הצהרים איזה מזל שאני מציץ לי מדי פעם בלוח השידורים ביס ..---------- רק כך ראיתי שיש תסרט שלא שודר עוד בערוצי הסרטים וזה 'הסרט הדרקון בכיכבו {ב13 ספטמבר . צריך לתת לזה עודפאם פרומאים רק לסרטים של המאסטר האמיתי {אם המוזיקה של הווי מטאל של אוונאסס זה יעשה הזה בככל טוב ? -----------------------------------------------------------------------------------

למעלה