כל הכבוד! על העיצוב החדש של אתר רעננה

כל הכבוד! על העיצוב החדש של אתר רעננה

קבלו ח.ח (חיזוק חיובי) על האתר המעוצב והמשודרג החדש. נאה, יפה, עושה חשק להיכנס ולראות מה קורה שם. הכי חשוב לנו התושבים שתספרו לנו מה הולך בכל רגע נתן בעירנו. לדוגמא: כמה עולה כרטיס לשלמה ארצי מחר. איפה קונים? האם אפשר לקנות בטלפון אינטרנט וכו'. או דוגמא אחרת מחירים של חוגים אני יודעת שזה בוודאי דורש הרבה עבודה אבל זה חשוב. בכל מקרה אני מפרגנת המשיכו כך. אין ספק שפניכם לטובתנו התושבים. חג שמח.

עומר247

New member
יצא לא רע

עכשיו נקווה שישנו את העיצוב של הדפים הפנימיים בהתאם, כי כרגע רק העמוד הראשי השתנה..

עומר247

New member
זה כל ההבדל

יש חברות וארגונים שהפנימו את המרכזיות של האינטרנט והחשיבות של אתר בית מעוצב ומסודר ויש כאלה שעדיין לא. לדוגמא, האתר של בנק מזרחי - קורס לעיתים קרובות ומעוצב בצורה מאוד מיושנת. לעומתו האתר של בנק הפועלים - אמין, חדשני, לא קורס, מעוצב מעולה ותמיד מתעדכן. באימייל - וואלה - קורס לעיתים קרובות, מערכת לסינון ספאם שלא תמיד עובדת, הרבה רצון טוב - תוצאות עלובות למדי. לעומתו Gmail - יציב, מותאם לPOP3, מסנן ספאם מדהים (100% הצלחה מהנסיון שלי), מהיר מאוד ומעוצב מעולה. כך גם באתרי העיריה: האתר של עיריית ת"א - מעוצב נכון, מסודר, מעודכן ועמוס בתוכן. לעומתו, לצערי, האתר של עיריית רעננה, שעם כל הרצון הטוב ויש הרבה, הוא די כבד, מעוצב באופן מיושן למדי ולא מסודר. העיצוב החדש עדיף על הישן אבל עדיין, זה ממש לא שם.. כנראה שעיצוב זה לא הצד החזק של המחלקה. אני חשבתי מההתחלה שצריך פשוט להחליף את החברה שבנתה את האתר, כי אני מכיר כמה אתרים שלה ואף אחד מהם לא מתקרב ללהיות מושלם.

lulyK

New member
נהדר! ואם אפשר להתקטנן,

היה יכול להיות נחמד אם ליד התמונות של גני המשחקים המשודרגים, היה כתוב איפה ניתן למצוא אותם (או להבדיל, אם ליד רשימת הגינות, היה אפשר להוסיף תמונה. אני מוכנה לצלם את הגינות הקרובות לביתי בהתנדבות, אם יש צורך).

רק אני לא אהבתי?

האתר עולה לאט, הרולר באמצע ומאוד מפריע, הריבועים האלה בעיצוב שייכים לאתרים שנבנו לפני 5-6 שנים, הפסים הצבעוניים על הלשוניות זה סתם בלגן עיצובי, האתר נראה כאילו כמה ילדים מוכשרים בתיכון בנו אותו ועיצבו אותו. למה הלוגו מופיע פעמיים? מה זה ההצללות האלה שנראות כמו זה עמוד בפורטל החינוך (שממנו מצופה להיות חובבני - זה אפילו חינני שם). הייתי מצפה מעירייה כמו רעננה להרים אתר מקצועי וטוב - ולא את מה שבמונחים של אינרנט נראה כמו בדיחה עצובה. עברתי עכשיו על אתרים של עיריות, העיצוב החדש של אתר עיריית רעננה נמצא במקום רע מתחת לאמצע. חבל.

למעלה