כל הכבוד על פתיחת הפורום!

Saladin

New member
כל הכבוד על פתיחת הפורום! ../images/Emo45.gif

בדיוק באתי לשאול ב"היפים והאמיצים" אם אין פורום "לחיות את החיים". שמי ערן, אני לא רואה אופרות סבון מאז סוף החטיבה (חוץ מכמה פרקים פה ושם של ימי חיינו...) אבל לחיות את החיים ואופרות סבון בכלל זו נוסטלגיה של ממש. טוד מנינג האליל!!! ובהזדמנות זו אני רוצה לפתוח עם שאלה פרקטית אתגרית ביותר: זוכרים את ה-theme המוזיקלי של פטריק ומרטי? המנגינה הנפלאה שמרטי ניגנה בפונדק על הפסנתר וכך משכה את פטריק? אני יודע שהשם של המנגינה הוא Song Without End, אבל לא הצלחתי למצוא אותה!!! פעם נכנסתי לפורום של OLTL ומצאתי את השם של המלחין של הסדרה, היה לו שם מסובך שכזה. מסתבר שהוא הוציא דיסק עם 10 שירים מהסדרה, אבל אי אפשר היה להשיג אותו. ועכשיו, מכל מקום, אין באתר המחודש של הסדרה (האתר של סדרות NBC אם אינני טועה) שום אזכור לפרטים כמו פסקול של הסדרה. אם למישהו יש מושג איך להגיע למנגינה הזו, GIVE ME A CALL!

todd manning

New member
בוודאי שאני אליל!!! ../images/Emo129.gif

בדיוק קניתי היום לסטאר אבקת גירוד כדי שתשים לילדים המעצבנים בכיתה שלה ולכל המורות הזקנות שלה ושמרתי גם לעצמי קצת כדי לשים לריי קמינגס

לא יפה../images/Emo58.gif

ריי מתה היום וגופתה נשרפה. באיזו סידרה היא תצוץ? ושוב אני מדברת על הפרקישם שתראו בטח בעוד המון זמן. הפרקים המקוריים מצפון אמריקה.

KinKin

New member
../images/Emo58.gif

ריי מתה? כבר?
רציתי לראות אתמול אבל לא יצא
מחר אני אראה את הרצף (קיבלתי הרבה מנות בו
ונורה השבוע! יאי!)

../images/Emo58.gif מעניין מי תהייה הבאה בתור

ואגב מהיכן מקליטים לך? כאן בפרקים המשודרים בקנדה, יש בזמן אחת מהפסקות הפרסומת קטע בן כמה דקות בכל תוכנית בו הצופים מגיבים במכתבים למה שנראה כמו פורום בטלביזיה יש שם מנחה שלא כל כך בעניינם בלחיות וזה מוציא אותי מדעתי. אבל אין מה להגיד היא משתדלת..

dviridit

New member
שתי שאלות

א מסקרן אותי לדעת מה זה הקישור הזה ששמה הדודה המתוקה ? למה זה מפנה? מעניין אותי להסתכל. ב אשמח אם מישהו יסביר לי איך שמים סיני סמיילים בנושא ההודעה כי זה תמיד יוצא לי בגוך ההודעה. תודה עידית

KinKin

New member
תשובה בנוגע לסמיילים

ליד התיבה הלבנה שבא את כותבת את הנושא יש לך קישור ל: "סמיילים וסימנים לנושא" כאשר את מסיימת תרדי טיפה למטה מתחת לתיבה הלבנה הגדולה ותלחצי על הקישור הרגיל של "סמיילים לתוכן ההודעה"... בהצלחה

שלום עידית

הקישור ששמתי מוביל לדף של מגישת תוכנית מיוחדת המוקרנת בערוצי קנדה בערך באמצע השידור של הפרק היומי בסידרה. ובפינה זו מהגישה מלהגת חופשי על מה שקורה בסידרה וקוראת מכתבים מכותבים המגיעים אליה ומספרת רכילויות טריות ממכבש הדפוס, מידי פעם יש ראיונות עם הכוכבים של הסידרה אבל זה נדיר. היא, המגישה מאוד אוהבת את גסיקה החדשה, (אני פחות,). רק בגלל שהיא תושבת האיזור. כשקישרתי לאתר, חשבתי שנמצא בו דברים מעניינים יותר

dviridit

New member
הסופנט נשמע מגניב! הלחואי

והיה פה ערוץ של סבוניות. עוד עם פורום טלויזיוני של תגובות.התרשמתי רק באמריקה זה קורה. בסוף נטוסכולנו לאמריקה לצפות בסבוניה הזו. התייאשתי.

KinKin

New member
לא מקליטים לי

אני גרה בארה"ב ומחוברת באינפוזיה לסופנט אחרת מזמן לא הייתי עוקבת... מחר יש ש"ח בבוקר-זמן עידכונים!

KinKin

New member
אוף וקורס

מיד ווסט, סוף העולם ימינה, בפניה השלישית תחזרי רוורס ואז ישר כל הדרך!
(עיר קטנה ליד)סנט לואיס,מיזורי
ואת? (טורנטו?)

מוגי13

New member
יו K.... תפסיקי להשויץ

חחחח תגידי ננה- איך הולך שם. הכל טוב ? ביצפר? תמסרי ד"ש לאמך.. אוקי האם זכרוני מטעה (בד"כ כן).. לאחיך אין יומולדת בזמן הקרוב..? נזכרתי שעשיתי לו מצגת... והכי חשוב האם התרגלת למזג אויר? אורצ'קה

Woods rules

New member
זה לא אמור להיות פורום לאופ"ס???

נו.... כנראה טעיתי בכתובת...!

KinKin

New member
לא טעית

את התשובה היא תקבל במסר- הודעות אישיות לא על גבי הפורום

למעלה