כל הכבוד שרית

howiefan

New member
כל הכבוד שרית

למרות הכל, הופעתה היתה מכובדת ואפילו מרגשת. אז כרגע אני אומרת כל הכבוד ובהצלחה בהמשך.

אכן כן.

אני את תרומתי לישראל עשיתי כשהצבעתי 8 פעמים. למרות שהשיר הצרפתי היה המועדף עליי (נו טוב, גם בגלל השמלה הסגולה המהממת!) והשיר שזכה מזכיר נורא שיר צרפתי... נו מילא. היה נחמד, היה חביב ושמישהו ינדב ליוונים כוריאוגרף חדש.

מקום נהדר באמצע ../images/Emo45.gif

אתם מזומנים לשפוך את רחשי לבבכם לשרשור הזה, גם אני אוסיף את שלי יותר מאוחר אבל כרגע רק אומר שצריכים להשמיד את זמרות הליווי של שרית או לחילופין לשלוח אותן לסלובניה להתחתן עם הלהקה שייצגה אותה באירויזיון ויפה דקה אחת קודם !

אמילי - 2 דברים :

השיר הצרפתי מזוויע, מזכיר לי פח זבל אנושי השיר הזוכה של לטביה לא מזכיר שום שיר צרפתי ושום בטיח - זה she bangs של ריקי מרטין (ותודה לקרלוס שעלה על המזימה הלטבית)

פשוט אין לי מילים.

אני פשוט מזועזעת- ההופעה של שרית ממש לא היתה טובה- היא היתה חמודה, אבל היא התרגשה מאוד- והקול שלה רעד. השיער שלה היה קטסטרופה אמיתית. הזומים היו נוראיים- אבל יותר מכל האסטוניה הזאת! בחיים לא לבחור אותם יותר! NEVER! הם לא יודעים לעשות אירוויזיונים בכלל- הסאונד של רוב השירים היה מזעזע, והווליום של המלווים עלה על הווליום של הזמר. זה בלט מאוד מאוד בשיר שלנו ובשיר של סלובניה וגם אסטוניה נפגעה. הם פשוט הרסו-הרסו-הרסו את השיר. ומה זה הגלויות המזעזעות האלה שהם שמו בין השירים? והמנחים האלה עם האנגלית המעצבנת שלהם <את המנחה ששרה אופרה כשהיא מדברת בכלל היו צריכים להגלות עד גמר האירוויזיון לארץ שכנה>. ואם כבר היה קרב כ"כ צמוד בין לטביה <שהיתה לה כוריאוגרפיה פשוט מהממת ומדליקה לשיר הרבה פחות מהמם> למלטה- אני הייתי בוחרת במלטה בלי לחשוב פעמיים. למלטה היה גם שיר מקסים, גם זמרת עם קול נהדר וגם הופעה ממש טובה <נשאיר בצד לרגע את הביקורת על האוברול וילון שהיא לבשה>. ללטביה היתה רק הופעה טובה ומקורית. אחרי שראיתי את ההופעה של שרית, לא האמנתי שנגיע ל-12,תארתי לעצמי 20 במקרה הטוב. טוב, לפחות אנחנו בפנים לשנה הבאה, זה גם משהו להתנחם בו. אבל מה זה משנה עכשיו. אני הולכת להטביע את יגוני בשתייה <איפה השוקו שלי דאממט??>

אה, כן-שכחתי להוסיף

כל הכבוד לאמילי שהביאה לנו 10(!) נקודות מצרפת, וליניב ול- KM-AIR שהביאו לנו 5 נקודות מבריטניה.

גם מלטה לא חפים מפשע !

זוכרים את ביוויצ´ד ? זוכרים את הסינגל הראשון שלהן - סה לה וי ? א-קיצר שני המקומות הראשונים גנובים. ביזיון.

למעלה