פשוט אין לי מילים.
אני פשוט מזועזעת- ההופעה של שרית ממש לא היתה טובה- היא היתה חמודה, אבל היא התרגשה מאוד- והקול שלה רעד. השיער שלה היה קטסטרופה אמיתית. הזומים היו נוראיים- אבל יותר מכל האסטוניה הזאת! בחיים לא לבחור אותם יותר! NEVER! הם לא יודעים לעשות אירוויזיונים בכלל- הסאונד של רוב השירים היה מזעזע, והווליום של המלווים עלה על הווליום של הזמר. זה בלט מאוד מאוד בשיר שלנו ובשיר של סלובניה וגם אסטוניה נפגעה. הם פשוט הרסו-הרסו-הרסו את השיר. ומה זה הגלויות המזעזעות האלה שהם שמו בין השירים? והמנחים האלה עם האנגלית המעצבנת שלהם <את המנחה ששרה אופרה כשהיא מדברת בכלל היו צריכים להגלות עד גמר האירוויזיון לארץ שכנה>. ואם כבר היה קרב כ"כ צמוד בין לטביה <שהיתה לה כוריאוגרפיה פשוט מהממת ומדליקה לשיר הרבה פחות מהמם> למלטה- אני הייתי בוחרת במלטה בלי לחשוב פעמיים. למלטה היה גם שיר מקסים, גם זמרת עם קול נהדר וגם הופעה ממש טובה <נשאיר בצד לרגע את הביקורת על האוברול וילון שהיא לבשה>. ללטביה היתה רק הופעה טובה ומקורית. אחרי שראיתי את ההופעה של שרית, לא האמנתי שנגיע ל-12,תארתי לעצמי 20 במקרה הטוב. טוב, לפחות אנחנו בפנים לשנה הבאה, זה גם משהו להתנחם בו. אבל מה זה משנה עכשיו. אני הולכת להטביע את יגוני בשתייה <איפה השוקו שלי דאממט??>