כל הכבוד!!!

למוןדבש

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה כיף לקבל התייחסות ולדעת שאתה לא לבד ללמוד לבשל ולאפות מחברים עם הטיפים הקטנים זה ממש לא אותו דבר כמו לפתוח ספר הרי כולנו יודעים שהדברים הקטנים עושים את ההבדל הגדול! יישר כוח לכל הפעילים המקסימים (ולאלו הסמויים - קדימה להתגלות!) ואיזה כיף היה לי לקבל מייל מעורכת האוכל על כיכובנו בשער תפוז! אתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם-!

יוכי68

New member
פורום מדהים, אנשים מקסימים, פירגון אדיר

עזרה מכל ה
ולכל מבקש.........הלכות ועוד הרבה תמונות (ויהיו יותר כי רותי הולכת לקנות מצלמה.....חחחחחח) אחלה של פורום ממש כיף לי כאן.

רותי410

New member
ממש!! יוכי, את יודעת שניסיתי למצוא מתכונים

שלך לפי חיפוש שם משתמש ומנוע החיפוש עבד כל כך קשה, כי כל הפורום מוצף במתכונים שלך? המון זמן הייתי צריכה לחכות. אז אולי אני לא אקנה מצלמה, כדי שלא תהיה לך תחרות???? חחחחח ובקשר לכיף אין ספק. מה יהיה כשתתחילי לעבוד? זה לא יהיה אותו דבר, למרות שבאמת כולם כולם מקסימים. מאיוש, אנחנו בונים עלייך לשעות שיוכי תיעדר.

cial 1

New member
יוכי68 זה קל לחפש מתכון. אבל לא בהופעה חיה.|ש

הכול נותנת את כאן באהבה עם חום מלה מה נותר רק עיטמה. והמרחק של כול אחת זה היופי. גם הבנתי שיש לך חברות שכנים הבית פתוח . וגם שם הטעימות. ומה לעשות נסתפק במעת יחד עם המתכונים ממש מבית החם שלך זו ההרגשה שאת נונת כאן. יוכי ועל זה אני גם קופצת לכאן. לחיות את עמך חביבי זה העולם. הוקסמתי ממך ומכול הגדולות כאן אין לי עוד מילים הכול בא בחום אולי יש מצב ופעם יהיה מפגש גדול אמן יחד. ממני חני ערב רב וחמים לך לכול אנשי פורום זה

cial 1

New member
../images/Emo140.gifערב רב.למוןדבש.אני.מודה לך.על זה

א נעים לי מאוד . וגם להיות כאן בפורום עם הגב' הצעירה יוכ68 שמיד קיבלה אותי יפה כאן והיא גם כמורתי ושלא נעבור על מאיוש הענקית וגולדה מאיר וכול אחת כאן ביחודה המדהים. עכשיו על תגובתך . כמה פעמים אני ורבים בטח. רוצים מתכון. ומתחילים לחפש בכול אתה המתכונים ומה בסוף עושה רק מה שהוא בטוח. כי יש מתכונים מדהימים. אבל יש לך לי עוד דימיון והוא רץ יותר מהר מהמתכון המפואר והמדהים. לפעמים גם רוצים לשנות פחות קלוריות וזה לא מתאים. אתן דוגמה יש מתכון כאן. מדהים של יוכי68. המלכה כאן... באהדה לה אני גם כאן. המתכון שלה של הטארלטים מיוחד מתאים ולא משמין? ואני חיפשתי וכן מצאתי מה על אותה כמות של יוכי68 -ב190 מעלות מה זה אומר 350 גרם חמאה. ל2 כוסות קמח.? פשוט נבהלתי כי אני צריחה למשל כמות יותר גדולה אז אני מכפילה. מה נותן 700 גרם חמאה . הכול היה מפחיד. אני אתן את הקישור. לסיפור כמות האדירה של החמאה. אגב תמיד ניתן להחליף למחמאה ובטח המומחים כאן נותנים כך. זה המסר וגם לגבי התבלינים מהשפים הפופולריים בארץ ממש לא נכון איך הם משחקים בתבלינים. . זו רק דעה שלי. ושמחתי להגיב באהבה . כולם פה גדולים אחד אחת.

למעלה