כל הכבוד!
מזל טוב!!

Gio inc

New member
שלום! בהצלחה עם הפורום!

אני אשתדל לכתוב פה... זפלין להקה מעולה שאני מאד אוהב, אבל לצערי לא יוצא לי להכיר אותם כמו שצריך.. יש לי רק את האלבום הראשון, השני, והרביעי. אם מישהו יכול לתת לי המלצות לאלבומים נוספים, קצת היסטוריה, וכו', אני מאד אשמח. שנה טובה!

Black Haze

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

מי היה מאמין שיפתחו פורום לזפלין....הרבה דיברו על זה, אבל דחו את הרעיון דיי מהר בטענה שפורומים שמוקדשים ללהקה אחת לא מחזיקים מעמד הרבה זמן. מה שכן- עכשיו אי אפשר יהיה לנהל יותר דיונים על זפ ב"אגדות רוק".....(אותו הדבר קרה עם פינק פלויד
) ובכל זאת- מזל טוב! הרבה הרבה הצלחה!

פחחחח

נראה לך נפסיק ב"אגדות רוק" לדבר על זפ? עכשיו מדברים שם קצת פחות כי לפני שבועיים היה שבוע לד זפ, אבל תמיד יהיה שם מקום לזפ - לא שזה סותר את קיום הפורום הזה, או משהו...

Black Haze

New member
אבל מה הטעם....

לנהל דיונים על לד זפ ב"אגדות רוק"? גם ככה סביר להניח שאחד המנהלים ישלח אנשים לנהל דיונים על לד זפ כאן בכל פעם שיפתחו שרשור שעוסק בהם.

noosh

New member
לא לא, אין שום התנגדות לדיונים

על לד זפ
לפחות אל מבחינתי על פינק פלויד פשוט דיברו כל הזמן בפורום... אבל לד זפ מופיעים ברמה סבירה לגמרי בכל מקרה, ניתן לדברים להתגלגל ונראה מה קורה

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

כבר זמן רב אני שואל את עצמי ואפילו השבוע איך איפ פורום ללד זפלין שהוא אגדת רוק ידועה. בשעה טובה ושיהיה רק טוב ממני מנהל פורום אלביס פרסלי אמיר

ouria

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

נקווה שלא נחזור על מה שקרה בפורום פינק פלויד.

Black Haze

New member
הבעיה עם פורום פינק פלויד

היא שכל כך רצו לפתוח פורום בשבילם, וכשלבסוף פתחו- הוא דעך דיי מהר
כיום- הפורום יבש למדיי ולא נפתחים בו הרבה דיונים. נקווה שפה זה לא יקרה!!

למעלה