כל הכיתה בצופים !

כל הכיתה בצופים !

התחיל הקמפיין החדש של "כל הכיתה בצופים" בקרוב יהיו פרסומות ברדיו בטלביזיה בעיתונים ואתם תפרסמו בביתי הספר ..... אז בברכת "פוגשים ת´כיתה לא בכיתה כל הכיתה בצופים" מצגת הפלאש להורדת השיר

אהבתי את הקמפיין אבל....

לפחות אצלינו- כל הכיתה באמת בצופים רק ביסודי.... עכשיו זה רק המאגניבים...חחחח יותר אהבתי את הקמפיין של הצופים הם התקווה ויותר צופים יותר טוב....אבל חפיף......... שיר מגניב... אוח נדבקתי אליו.... פוגשים את הכיתה לא בכיתה פוגשים את הכיתה לא בכיתה כל הכיתה בצופים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח

עד היום הקמפיינים היו כמה שיותר

יותר טוב ... והיום זה לא כמה שיותר ... אלה כולם

איזה באסה עברה לי האקסטזה!

ועכשיו אין לי כך להתפלצף לכם.... אני לא יודעת מה איתכם אבל אני אהבתי את הקמפיין החדש!

למרות שהסלוגן די..

תחשבו רגע, הם לא רוצים להשקיע ב"מעט" החניכים שיש הם רוצים להביא את כולם בלי בקרה! שכולם יבואו! כן כולם! מה זה משנה מי ולמה רק שיבואו הרבה!

המטרה היא כולם ....

אםילו שיותר נחמד שיש רק 17 ... תחשבי על 200 אנשים בפעולה
ותחשבי על פעולה שמתוך 17 בקבוצה מגיעים 3 ודופקים לך תפעולה !

אבל תחשוב גם..

ש 200 בפעולה זה קצת יותר מדי אתה רואה אנשים ברחוב ולא יודע שהם באחווה שלך?! וחוצמזה אם אתה מדריך מספיק טוב ודואג להשקיע ולהתקשר מדי פעם דבר כזה ששלושה חניכים יגיעו לא יקרה לך וגם אם זה קורה הפעולה לא "נדפקה", אז מעבירים אותה ל3 אנשים ומשנים אותה לפי הצורך, אני רק אומרת שהסלוגנים של השנים הקודמות היו יותר טובים למרות שהביצוע (המצגת) מדהים, אבל זה יותר מדי ממוסחר, יכול להיות שזה עוזר אבל זה ממרמר את התנועות האחרות.

חמישיסטית יקרה...

רוב השנים זה היה כמה שיותר ... יותר טוב... תחשבי על זה... כולם... זה לא בעקיפין כמה שיותר? חוצמזה זה שכולם יבואו לצופים לא אומר שלא נשקיע אפילו להפף נצתרך להשקיע ולהתאמץ הרבה יותר! חוצמזה את לא רוצה שבט גדול? שייתפתח.. שעוד 20 שנה תראי אותו כמו שבט הנשיא בת"א (טוב זאת הגזמה) תדעי לך ששבטים קטנים (כמו שלנו למשל) יכולים להסגר בצ´יק כי אין לנו מספיק כסף. אז כן אני מעדיפה שכולם יבואו לשבט שלי ואז הוא לא ייסגר...

כנ"ל אצלי....

יצאנו 50 חניכים למחנה קיץ... זה ביאס את כולם !!!! אם היינו יוצאים 200 -300 חניכים היה ממש יותר טוב ...

למעלה