כל הלילה בכי......

כל הלילה בכי......

חרישי כזה. מעצבן. בכי כזה של "אל תשימו לב אלי, אני אשב לי בשקט בחושך" כוססססססאמק! תרגעי כבר! די כבר לבכות! אבל היא בשלה- בוכה. בשקט, אבל שישמעו..... וכבר לא נעים לי מהשכנים. נו, מה קורה? משעמם לה! הלו! אמצע הלילה, מה משעמם לך? מחר צריך לקום מוקדם, יאללה הודרופ- למיטה! לא. משעמם לה. היא רוצה חברה. מה אתן אומרות עליה? גם כן פרימדונה.....

הלילה אני רוצה לישון, אי אפשר ככה

אז בזמן שעידו צפה בבייבי מוצארט הבאתי לה חברה. העיקר שתהיה יפה ותשתוק....... עדנה- חשבתי שהן רומניות... מסתבר שהן פולניות
בלילה הן בטח תבכנה על משהו אחר....... ואני? אני אנוח בקבר.......

Sימה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifלא יכולת להירדם מהיתרגשות?!

אחרי הסדנא המדהימה -- לא פלא הן כ"כ יפות שזה מדהים !!!! הכי הכי הכי מקסימות .

עם פולניות כאלה את מקווה לישון?

בכל אחת מהן יש כמה נשמות פולניות........ ועם כל הפולניות שלהן ..... הן מקסימות. גולדפיש -- ישר כח.

אור224

New member
ממש סוניה וברוניה ,צמד חמד../images/Emo6.gif

נו טוף, אז עכשיו כבר לא משעמם להן- יש למי לקטר ועל מה ,זו לא בעיה, הגברות ימצאו בקלי קלות, פולניות ,כבר אמרנו חחחחחחחחח יצאו נפלאותתתת,תתחדשיייי, אני רואה שמישהי פוצחת בליין מקסים.

לא קוראים להן ככה!

אריאל נתן להן כבר שמות- זוועה תועבה ו- פויה (בטח החפרפרת המסמורטטת צוהלת עכשיו למקרא השמות
)

אור224

New member
רגע רגע משהו לא מסתדר לי

אני רואה כאן רק 2 גברות , את זוועה ו -תועבה. היכן גב' פויה??????? מהר לייצר את השלישית -- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קשתתתתתתתתתתתת

גמרת אותי.......אני מתה מצחוק. אבל כל הכבוד לה שבכתה ולא נתנה לך לישון....... מקסימותתתת

goldfish11

New member
קשת../images/Emo25.gif

אני באמת לא יודעת מי יותר יפה. שתיהן מהממות! כמה זמן לקח לעשות את השניה?

גולדפיש... נתתי למישהו את מס' הטלפו

מנהל הבנק שלי. הוא לא מבין למה אני פתאום מבזבזת כ"כ הרבה כסף. ניסיתי להסביר לו אבל הוא לא הבין....... אז תוכלי אולי את להסביר לו? תודה!

goldfish11

New member
ממוש, ביממה יש הרבה רבעי שעה

מחר כבר תוכלי למכור אותן ואז תוכלי לסתום לו את הפה. צבעוניות מדהימה יש לזו.

smady a

New member
דרלינג זו זושה מדברת כאן.

חבל"ז תשמעי הפולניות שלך משהו משהו ההיא בטח מתה לדעת מי הספרית של חברתה ....... וחברתה ממש לא תגלה לה אמממממממממ דאאאאאאאאא יופי של בנות

למעלה