כל הלילה

BikingViking

New member
כל הלילה ../images/Emo29.gif

הרוח דפקה בחלון. משום מה הייתי בטוח שאחרי שאקיץ מ 4 שעות השינה שלי הרוח תפסק ויום אביבי יחכה לי בחוץ. מהר מידי עברו ה 4 שעות, וב 6:00 השעון מטרטר. אני מזנק מהמיטה רק כדי לשמוע את הרוח ממשיכה בשלה. חצי שעה ואני בחוץ, כולל הגרביון, הגופיה הטרמית העבה ביותר שלי, וממוגן מכף רגל ועד ראש (הא, סוף סוף תירוץ טוב ללבוש מגינים - זה מחמם...). אחרי 5 דקות אני רואה את השותף שלי לרכיבת הבוקר מפשיר את עצמו ברכב, כשאופניו מוטלות בחוץ. "חשבתי לעשות סיבוב, להתחמם קצת בינתיים, אבל בקור הזה העדפתי לוותר" הוא אומר לי מייד. טוב, לדרך, אני מזרז, כי גם לי כבר נהיה קר. תוך דקה אנחנו בסינגל. האנדרנלין מתחיל לעשות את שלו, ושוכחים שקר. הקרקע מהודקת כמו שצריך, אין דרדרת, אין בוץ, והסינגל מבקש עוד ועוד מהירות. אנחנו טסים למטה, נהנים מכל רגע, ותוך כדי ירידה גם הרוח החזקה נשארת אי שם מאחור. בוקר יפה היה היום. השמש יצאה, הכל ירוק מסביב והאוויר המקפיא - צלול צלול. קצת עליות, ושוב נכנסים למערכת של סינגלים. האופניים מרגישים מדוייקים כמו חץ שטס אל המטרה. אני טס בסינגלים כפי שלא טסתי מעולם. עוד עליות, עוד סינגלים, ועוד עליות - חזרה הביתה. הפעם נגד הרוח האמיתנית שהתחזקה ככל שהעפלנו לכיוון הבית. ולחשוב שכמעט ויתרתי על כל זה בשביל עוד כמה שעות שינה...

aFish

New member
איש של קיצוניות......./images/Emo41.gif

אם כבר קם מוקדם אז שיהיה מזג אויר אקסטרימי

BikingViking

New member
בואו נסדיר את זה אחת ולתמיד ../images/Emo1.gif

אני לא קם לפני השעה 5:00 בבוקר כדי לנסוע ברכב 3 שעות לכל כיוון בשביל רכיבה של שעתיים. אלא אם כן - מצב של חורף קיצוני שגרר אחריו שבוע לפחות ללא רכיבה...

IlanShacham

New member
אני מעריך אותך, ערן../images/Emo70.gif

יצאתי הבוקר לקחת את הילדים לגן והיו רוחות מקפיאות, וזה רק מללכת ברחוב. כל הכבוד

Great Blue

New member
תודה תודה ושוב תודה... ../images/Emo186.gif

השכמה ב- 5:30 בפתח תקווה לא מסרה שום פרט או רמז למה שמחכה לי במודיעין, 6:30 התיימבות בבית האדום, השלת הטריינינג מעצמי והתחלת הקפות בחניון הקטן ליד הבית האדום... - בדיוק 20 שניות והופ... אני שוב ברכב (מטורף הויקינג הזה...), ותוך כדי שאני קופא אני חושב שזה לא נורא כי אני פשוט לא מהאזור ולא רגיל ואז מגיע הויקינג - "אוזה קןר, יאללה" -
- מהההה!? גם למקומיים קר!? רחמנא לצלן... בכל אופן - היה ענק, מסלול לא נורמאלי ויפה גם אם קצת היה קשה - הסיפוק בקצה כל עליה (רוכב חדש, אל מעשן חודשיים) לא ניתן לתיאור והעלייה האחרונה בתוך מודיעין חזרה לבית- אחחחחחח, אני עוד מחייך. שלא לדבר על הסינגלונים המדהימים והזורמים האלו שגרמו לי לשמוח שהשקעתי ב- HARO X2 כאופניים ראשונות... אז - תודה, תודה ושוב תודה ו-מר Fish...אני עוד ממתין לרכיבה איתך, כן!?

aFish

New member
הייתם אומרים....../images/Emo8.gif

אני שם ממש מעבר לפינה
. אבל ממש לא יכולתי היום ואין סיכוי שהייתי מוציא את האף ברוח הזאת. גשם, קור - אין בעיה....רוח? נייט

למעלה