כל המוחות הניידים לפה
מיייייד

תראי,

אם יהיה כתוב לו בתעודת זהות שהוא בן 100 ואיתי אני ארגיש כאילו אני עם בן 20, אז לא, זה לא ישנה לי. אבל מניסיון, גיל הרבה פעמים מתאים לאישיות. אז כן, גיל מפריע לי. אצלו.

כל המוחות הניידים לפה../images/Emo70.gif מיייייד../images/Emo70.gif

בעיה קלה. אחרי שנים של זריקת גברים, הגעתי להחלטה [מודה, על סמך סרט אבל מה לעשות. הנואשות....] להתנזר מבחורים לפחות לחודש הקרוב. במילה להתנזר, אני מתכוונת לא לצאת איתה, לא להתנשק איתם, לא כלום. אבל מותר לי לפלרטט
[כמה אני יכולה לסבול????]. אז זהו, שהיום התחיל איתי מישהו. וזו רק תחילת הבעיה. הוא מבוגר ממני ב-16 שנים. מעבר לזה, לא יודעת למה, כיף לי לדבר איתו [הוא התקשר לפני כמה שעות] ואני לא מרגישה את פער הגילאים. ממש לא. לפחות לא נכון לעכשיו
. והוא רוצה לראות אותי היום? ואני מתרגשת כמו ילדה בת 12. מה לעשות? לצאת או לא לצאת? זאת השאלה....

דוVשה

New member
אההמממממ....אהההמממממ...

בובי, רק את מכירה את עצמך מספיק טוב בכדי לדעת אם יקרה משו מעבר לפלירטוט במידה ותפגשו. עצתי, פשוט תשבי ותחשבי ותהיי כנה עם עצמך, ואם החלטת שאת מתנזרת והתשובה תהייה שלילית, אל תצאי. ואם כן, שיהיה בהצלחה ותהני =] רק תזכרי You play with fire, you just might get burned.

voguemaster

New member
המממ ../images/Emo13.gif

למה לפספס הזדמנות רק בגלל החלטה שאת גם ככה עמוק בפנים לא רוצה לציית לה ? לא נראה לי שזה יהיה חכם מצידך לוותר על העניין... למה לא לבדוק אם יש שם משהו ?

כמה דברים:

זה שהוא מבוגר ממך, כנראה שלא ממש מפריע לך, אם הצלחת להתרגש ממנו. אולי תדמית של פער גילאים כזה מפריעה, אבל נראה שזאת לא הבעיה המרכזית. את יכולה להפגש אתו ויכולה לא להפגש אתו, אבל אם לא תפגשי, עדיף שהשיקול יהיה תחושתך בעניין, ולא החלטה תמוהה ושרירותית שקיבלת (אולי אם הייתי מבינה את המניעים ומזדהה אתם, הייתי מגיבה אחרת). אם תחליטי בכל זאת לפתח איזשהו קשר, לדעתי (רק לדעתי) עדיך לוותר על עולם המושגים של "זריקת גברים". בני אדם הם לא שקית זבל, אפשר להפרד מהם ולא "לזרוק" (מה גם, שברוב המקרים השימוש במילה "לזרוק" משקף את תפיסת עולמו של המדבר, יותר מאשר את מהלך העניינים בפרידה).

ועכשיו,

כמה דברים ... זה שהוא מבוגר ממני מפריע לי ואף דוחה אותי אבל באיזשהו מקום מעוות מחמיא ונותן הרגשה של אבא שכזה... את לא צריכה להבין את המניעים להחלטה ואם הגעתי אליה כנראה שהיא מספיק לא תמוהה בעיניי, לא? ולדעתי (רק לדעתי), בני אדם הם אמנם לא שקיות זבל אבל להיפרד , מבחינתי לפחות, זה ממישהו שהיה לי אליו ערך רגשי, ולזרוק זה סתם מישהו שהיה נחמד ולא ממש מזיז לי...

leper

New member
טר"ש leper מתייצב למסדר ../images/Emo11.gif

סקארלט יקירתי... אף אחד לא אמר שאם את לא מעוניינת במע' יחסים את צריכה להפסיק לדבר עם זכרים, אני יכול לשער שיש לך את היכולת לשבת עם זכר במקום סגור, לגרגר ולהתרפק על השיחה, להנות ולהשאיר לבחור עקבות של ריח הבושם שלך. מי אמר שצריך לקפוץ למיטה??? ובכלל לזוגיות???? לגבי הזמן הכרונולוגי שבו גילו נמצא, זה מפריע לך? את רואה את זה מושך? את רואה את זה כהגשמת פנטזיה? למי איכפת? את בוגרת מספיק כדי להחליט בעצמך עם מי לצאת או לא לצאת (אומנם כייף להיות "מייעץ"), אני בעד עיקרון שאומר: "תהני"

Vdrums

New member
כן המפקדת!!!!!!!!!!!!

אמממ... LEPER אמר את מה שאני גם חושב לגבני העניין, רק את יודעת למה הגעת להחלטה שלך, ואם הגעת אליה אני בטוח שיש סיבות טובות שכן לא כל יום קם אדם ואומר שהוא מתנזר מהמין השני... לא? את יכולה להשאיר את זה על אש נמוכה בחודש הזה, קצת טלפונים להיפגש פה ושם וזה גם ישאיר אותו בקצת מתח ותראי עד כמה הוא מעוניין. זהו. תומר רזיאל ז'קונט כל יום 4-6 רק ב103 FM

ועכשיו, לדיווחים!

[קודם כל, תודה רבה לכולכם, רק שזה היה קצת אחרי שכבר יצאתי מהבית לקראתו. ו- Leper,
בחזרה] נכון, לא כל יום קם אדם ואומר שהוא מתנזר ובאמת יש לזה סיבה טובה, אבל ככה על פני השטח ובכלליות, הגעתי לזה כי אולי בלי כל ההחלפות גברים בחיים שלי אני אצליך להשיג איזשהו סדר כרגע...
בכל אופן, נפגשנו, והבנתי שגברים [לפחות הוא] הם ממש לא כמו יין. הם לא משתבחים עם השנים!

Vdrums

New member
העיקר שניסית ואת יודעת שלא הפסדת

שום דבר. יאללה חזרה למנזר

leper

New member
אני נדרך ונרגש בגלל מה שכתבת

היכול להיות שאת משתפת אותנו בתהליך שינוי תפיסת החיים שלך לגבי זכרים וזוגיות... (אם כן מה יהיה על אילו הבודדים הנושאים עיניים אליך?
)

למעלה