כל המטיילים האלה-זה הולך להיות ארוך

nothstar001

New member
כל המטיילים האלה-זה הולך להיות ארוך

כל חג זה אותו הדבר מראים בחדשות את אלה שיוצאים בחג לבלות באתרי הטבע ואני שואל למה לא אני אני מה זה מקנא בהם על זה שהם מסוגלים ואני לא החרדה והמתח אוכלים אותי חי והדיכאון הורג אותי לאט אני לא סובל חגים אני שומע שיש אנשים שממש כיף להם בחג , בשבילי זה כאב בטן אחד גדול זה לא שיש לי משהו נגד אלה שחוגגים פשוט אני לא מסוגל להבין את מה שהם מרגישים. בחגים הבדידות גוברת וכך גם הכאב. ובמיוחד ששומעים על פסטיבלים כמו אלה בחוף ניצנים וכדומה ואני יודע שלמרות שכמה שארצה לעולם לא אהיה שיך לסוג האנשים שהולכים למקומות האלה תתמיד יסתכלו עלי כמו לאיזה פריק שהטבע בטעות יצר. כל אחד שם יתרחק ממני, מרוב שאני לא יוצא בקושי יש לי בגדים זאת אומרת יש לי אולי3 חולצות קצרות וסוודר אחד או שניים וג'ינס אחד אני לא מוצא מה הטעם להשקיע בביגוד שלא ישתמשו בו - אני לא אחד שיכול להרשות לעצמו לקנות ולא ללבוש , אז אני מעדיף כבר לא לקנות וגם זה לא נעים להיות בחנות מלאה אנשים למה כל זה הגיע לי בשביל זה הגעתי לעולם ? אני יודע שיש אנשים במצבים קשים יותר ממני אבל זה עדיין לא אומר שלא מגיעים לי חיים ללא פחד וחרדה ודיכאון אני לא מבקש להיות האיש הכי מפורסם בעולם אני לא מבקש להיות הכי עשיר בעולם ( למרות שלא הייתי מתנגד ) אני לא מבקש שכל העולם יהיו חברים שלי ------------------------------------ להיראות נורמלי להרגיש נורמלי ולהיות נורמלי מעבר לזה זה כבר באחריותי מעולם לא זכיתי להיות ולהרגיש נומלי , כנראה גם לעולם לא אזכה. 10 שנים אני נמצא בכלא הזה שנקרא הבית ואני לא יודע מה לעשות כדי להשתחרר. ----------------------------------- ושאלה קטנה - כמה מכם מזדהים עם מילות השיר פה למטה ? ----------------------------------- People are strange, when you're a stranger Faces look ugly, when you're alone Women seem wicked, when you're unwanted Streets are uneven, you know, when you're down When you're strange, faces come out of the rain When you're strange, no one remembers your name When you're strange, when you're strange When you're, strange People are strange, when you're a stranger Faces look ugly, when you're alone Women seem wicked, when you're unwanted Streets are uneven, when you're down When you're strange, faces come out of the rain When you're strange, no one remembers your name When you're strange, when you're strange When you're, strange Alright yeah When you're strange, faces come out of the rain When you're strange, no one remembers your name When you're strange, when you're strange When you're, strange

אני מבינה איך אתה מרגיש ../images/Emo7.gif

ואני מאד סקרנית לשאול אותך- מה יש בך אתה חושב שכל כך שונה? כל כך strange? ועוד משהו- אתה סובל כל כך הרבה זמן, האם ניסית טפול נפשי? תרופתי? רוצה לחזק אותך. זה לא חייב להיות ככה תמיד.

אוי אני כל כך כל כך מכירה את התחושה

להרגיש שאתה חי בהסגר לא לצאת מהבית.. לא להיות מסוגל.. כתבתי קצת על זה בבלוג הכנסתי אתזה בכל מיני רשומות אבל פה זה הכי בולט אז אם תרצה אתה מוזמן לקרוא.. פה ובקשר לשיר הוא מהמם איפה ני יכולה למצוא אותו חח
(אני אחפש גם)

למעלה