תודה ואני אגיב-ארוך
אי אנסה לעשות קצת סדר בבלאגן ואני אתחיל בסיפור קטנטן, אני מקווה שיצא לי מסודה ומובן. התחתנתי ואחרי שנה וחצי נולד הבן שלי, היה ברית, כולם היו מפסוטים בזמנו ההורים שלי עברו לגור בישוב קטן בבית קרקע בכדי שנוכל לבנות לנו בית בקומה השניה עם כניסה נפרדת וכך עשינו. כשהבן היה בן חודש וחצי בעלי עזב את הבית והלך לגור עם חבר, לא אפרט רק אספר שהיו המון טלפונים, הרבה בכי, הרבה איומים וגם תיק במשטרה. אני שהייתי צעירה ופחדתי להסתובב בעולם עם תינוק אחרי תקופה מה החזרתי את בעלי הביתה אבל נאלצנו לעזוב את בית הוריי מכיוון שהם סבלו המון מהבלאגן ולא הסכימו עם החזרתו. אחרי שנה בדיוק הוא עזב סופית את הבית ואח"כ כמובן התגרשנו. מיותר לספר כי גם בפרידה הראשונה וגם בשניה היתתה לו בחורה וכו'.... הכרתי את בעלי הנוכחי ומהיום הראשון הגרוש שלי ניפח לבן שלי את הראש על בעלי הנוכחי דאז חבר שלי, דברים רגילים כמו "בגללו אני לא בבית", "הוא יעיף אותך מהבית כמו שהעיף אותי" (שתבינו הבן היה בן- 3.5 בערך). ככה גדל הילד מצד אחד "אבא" (חורג) שאוהב ומצד שני אבא שמענה. אחרי תקופה מה נכנסתי להריון ואז החלו ההתלבטויות של בני איך יקרא לבעלי ולמרות כל השיחות, והיו המון שיחות, שאמרנו לו שלא משנה איך, אנחנו תמיד נאהב אותו ושהוא הבן שלנו לכל דבר, זה תמיד הפריע לו אז יום אחד הוא פנה לאבא שלו וסיפר לו על ההתלבטות ושם החל הבלאגן אבא שלו אמר לו שאם הוא יקרא לבעלי אבא הוא יפסיק לאהוב אותו ויקח ממנו את כל מה שיש לו בחדר ועוד כמה איומים. דבר זה גרם להתדרדרות במצב הנפשי של הילד והוא הגיע לטיפול פסיכולוגי שם אבאב שלו הבטיח "לרדת" ממנו, דבר שכמבון לא התבצע (בעלי ואני טסנו לחו"ל לשבוע והאקס שלי ידע אז מה הוא עשה? נרים טלפון לבני דובב אותו ובשלב מסוים הבן שלי אמר לו אבא ואמא בחו"ל ואז אבא שלו צעק עליו שהוא לא אוהב אותו יותר וניתק לו את הטלפון). היום כשהבן שלי בטיפול פסיכולוגי המטפלת שלו יודעת ש99% מהמצוקה שלו היא אאב שלו ומנסים לעזור לו. כל זה ולא ספרתי עוד 100000000 דברים שהאבא המושלם עשה כמו להגיש תלונה בבי"סמ שבעלי מכה את בנו "כי רצה להתנקם בי כי הוא כעס עלי" או לגשת למטפלת שלו ולהגיד שהילד מצוקה כי אני מזניחה אותו ..... יש לציין כי כל דבר שהוא מתלונן עליו בכל מקום הוא גם מחדיר לילד, כל הרשויות יודעות כי כל מה שהוא אומר שקר אבל מה עם הילד???????? מה אני אגיד לו שאבא שלו שקרן??? אסור !!!!!!!!!!!!!! בקיצור זה בקצה המזלג. סליחה שיצא ארוך