כל המתח הזה

gila411

New member
כל המתח הזה

כשקמתי היום בוקר האיש שלי היה מתוח ועצבני שאלתי מה קרה והוא אמר שהוא לא יכול יותר כך חוסר הודאות משגע אותו אנחנו אמורים לקבל אותה לחג הסוכות-לחצי חג כלומר עד יום רביעי אבל בינתיים אף אחד לא מסכם איתו על זמן חזרה והוא לא יודע אם בכלל הוא יקבל את הילדה לחג פקידת הסעד שאמורה לטפל בעניין התיאומים מצאה שיטה חדשה :תגיד לי תוך שעה אם אתה מסכים או לא ואם לא אני ממליצה לבטל את הפגישה ובזה מוצה העניין -זה מה שהיא עשתה כבר פעמיים פעם אחת תוך שעה כשהוא היה בדרך לעבודה היא ביקשה שיסדיר את העניין עם העבודה כדי שהילדה תהיה אצלו לשבוע ושוב לפני ראש השנה ניסיתי לעודד אותו אבל זה לא הלך...

גילה יקרה בוקר אור

זה ממש הורס כל חלקה טובה כל כך הרבה מתח ואי ודאות ,לא פלא שזה משליך על כל רגע בחיו ובחייך. אני מקווה שישנם רגעים וזמנים של שקט ופיצוי רגשי לשניכם. החברות שבינכם נבנת ומתחזקת בתקופות קשות אלה ואני מקווה שיש לך את היכולת להבנות גם במצבים המתישים האלה ואני מאמינה שעוד תקצרו פרות מהחברות הזאת. לטוב ולרע .....

עלמה 3

New member
אחחחחח כמה זה קשה ../images/Emo24.gif

מתי האמא הזאת תתפקח ויתכן שלעולם לא! כן, לעיתים גם פקידי הסעד סובלים מחוסר רגישות ואטומים למציאות. אך את אשה יקרה , תמשיכי לתמוך בבעלך ולחזק את ידיו ולבו ושלא ירים ידיים. מאחלת לכם רק טוב והצלחה , מכל הלב, דרך אגב, האם הוא מכיר את הפורום האם קיימת האפשרות שיכנס לכאן נתמוך וננסה לחזק את לבו.

gila411

New member
לא נראה לי

שבעלי יכנס לכאן,הוא לפעמים נכנס להורות שווה יותר כדי לקבל מידע רלוונטי מאשר לפרוק רגשות אבל תודה בכל אופן

גם אני בתוך ים של מועקה והתלבטות|שמ

יושבת לבד בבית הוא בעבודה,ילדי בבית הספר ואני? חושבת אם ללכת לעבודה ואין לי כוח לזוז. מיליון שאלות רודפות אותי.מיליון תשובות בורחות ממני. מה אעשה? כל המצב הזה שבו נמצאים כולנו בלתי נסבל .לו אין את האומץ להתמודד מולה, לי אין את האומץ להתמודד מול הבעיה,מולו,מולה. וילדי באמצע בלי קשר רק בגללי בגלל בחירה שלי הם צריכים לחיות במצב בלתי נסבל. ואני שותה עוד כוס קפה,עוד סיגריה ולא זזה מהכיסא. יש למישהו פתרונות???

rolan

New member
מיקי, בבקשה

לא תשקעי במרה שחורה... ראי מה כתבתנו לך למטה בהודעת הכניסה שלך, יש שם שלל עצות שיכולות לתת לך כיוון להתחלה. ומה פתאום לשבת בבית, צאי, לכי לעבוד, לקניות, לחברות לכל מיני עניינים שלך שלא קשורים לעשייה בתוך הבית. אני יודעת שזה קשה מאוד וצריך הרבה כוחות. הרבה פעמים אנחנו נדרשות (כן, הנשים בינינו) להרבה מאוד כוחות ויש לנו אותן כי אחרת - אלוהים לא היה נותן לנו את היכולת ללדת!!! אז אם אנחנו יכולות להביא חיים לעולם, אנחנו גם יכולות לעשות את אותם חיים טובים ויפים - קדימה, קומי ועשי מעשים.... יום טוב

rolan

New member
גילה יקרה

זה באמת קשה... זו בעיה שהפתרון הוא באלף אפשרויות, אך החשוב מכל הוא סבלנות ואורך רוח. את שנמצאת מהצד (במידה מסוימת) יכולה לשקף זאת לבעלך, אני בטוחה שגם את חווה את החוויה הקשה והקושי מביא גם אותך לייאוש. אך אל תתנו לייאוש לתפוס אתכם, היו חזקים, שדרו לעולם ולמטפלים בעניין שהכל בשליטה. אני בטוחה שבסוף הכל יבוא על מקומו בשלום. לגבי הכניסה לכאן... אז גם אצלנו יוכל להציץ בהורות שווה, יש קישורים מעניינים נוספים ומאמרים שהוספתי לשער הפורום. חוץ מזה, הביאי אותו למפגש, שם יוכל לראות שאתם לא לבד, שיש עוד אנשים שמתמודדים עם בעיות דומות. להתראות - בשישי הבא

gila411

New member
לא נראה לי שאנחנו נגיע למפגש

בינתיים נוח לי לדבר איתכם דרך הפורום תודה על ההזמנה

gila411

New member
אוףףףף

אני ממש מעוצבנת עכשיו בעלי דיבר עם פקידת הסעד בקשר ליום החזרת הילדה הפקידה אמרה שמרכז הקשר פועל רק ביום א ואין אפשרות להעברה במרכזי קשר אחרים(מה שהיה עד עכשיו בסדר) ולכן במקום להחזיר אותה ביום רביעי הוא צריך להחזיר אותה ביום ראשון היא הציעה משפחה מתווכת כל משפחה שאנחנו מציעים הגרושה מסרבת בכל תוקף ואז הפקידת סעד אומרת שחייבים להצמד לצווים ולכן ההעברה חייבת להיות רק דרך המרכז קשר הזה ואנחנו כל כך התכוננו לעשות לה כיף החג הזה הפק"ס אומרת שזה יתקזז בחנוכה אבל אני יודעת שגם בחנוכה הגרושה תעשה בעיות

*יערית

New member
גילה../images/Emo39.gif

מקווה שתתגברו על כל המכשולים ,נראה שרוצים להרוס לכם בכל דר את הדרך אל האושר והביחד. יחד,עם הרבה אהבה, סובלנות ואי ויתור...על הרצון שתהיה במחיצתכם תוכלו להשיג כל אקסית מתוסכלת ועו"ס משוחדת

rolan

New member
גילה יקרה ../images/Emo39.gif לכבוד החג ../images/Emo6.gif

מחזקת את ידיכם, מקווה ומתפללת שיהיה לכם את אורך הרוח והכוחות הנדרשים לעבור את התקופה הקשה הזו. אני בטוחה שבאהבה ובתבונה (עד כמה שזה נשמע יומרני) תעברו את הקשיים ובסופו של דבר, יצא מתוק ותזכו לימים מאושרים יחדיו.
ועוד
ועוד
ועוד
ועוד
ועוד

gila411

New member
עדכון

אחרי הלחץ של יום חמישי ופניות חוזרות ונשנות לשופט ולפק"ס הילדה אצלנו עד יום רביעי אני מודה לכולכם על התגובות החמות ומאחלת לכולם חג שמח

rolan

New member
../images/Emo45.gif מחזיקה לכם אצבעות

לחג מוצלח וטוב איתה. אני בטוחה שכל מפגש כזה, אצלכם בבית, יש לו משמעות לגביה. ככל שיהיו לה יותר מפגשים טובים, איתכם, בביתכם, כך היא תרגיש איתך נוח ותרצה לבוא עוד ועוד.

למעלה