כל הנבחרות הגדולות....כולל צרפת נוסעים הביתה. לא יאומן כי יסופר...
J ju100 New member 26/6/04 #2 כמה זמן עוד?????????.../images/Emo41.gif אי אפשר יהיה להציק לכם?....ו188 צובע עם ה את חדר המחשב שלו.. ומשחק ב ....
כמה זמן עוד?????????.../images/Emo41.gif אי אפשר יהיה להציק לכם?....ו188 צובע עם ה את חדר המחשב שלו.. ומשחק ב ....
J ju100 New member 26/6/04 #3 ה-../images/Emo9.gif ה-../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif שווים באלף אחוזים.. מהזהב מהזהב שמחפשים אותו לשואאאאאא.... איזה בלגן בפרדס...
ה-../images/Emo9.gif ה-../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif שווים באלף אחוזים.. מהזהב מהזהב שמחפשים אותו לשואאאאאא.... איזה בלגן בפרדס...
ט טומי* New member 26/6/04 #4 ב 2.7 תאריך הגמר....יענו עוד שבוע משהו כזה 188 סיים את הצביעה נדמה לי עוד 'תמול שלשום
J ju100 New member 26/6/04 #5 מקוה....../images/Emo41.gif שלא קבל השראה גדולה מידי...וצבע את כל הקיר ככה ובאמצע
J ju100 New member 26/6/04 #6 ובעניין היענו......../images/Emo41.gif מקוה שתאספו את עצמכם מכל דכאונות ושמחות ה- ... כי מיתפגשים ב7.7....זוכר???????????????????
ובעניין היענו......../images/Emo41.gif מקוה שתאספו את עצמכם מכל דכאונות ושמחות ה- ... כי מיתפגשים ב7.7....זוכר???????????????????
ט טומי* New member 26/6/04 #7 בנתיים רק שמחות...מה שיש../images/Emo86.gif גם גרמניה, והיום גם צרפת נסעו הביתה. דברים משמחים כל ישראלי ממוצע
בנתיים רק שמחות...מה שיש../images/Emo86.gif גם גרמניה, והיום גם צרפת נסעו הביתה. דברים משמחים כל ישראלי ממוצע
J ju100 New member 26/6/04 #9 לא עוקבת...../images/Emo86.gif../images/Emo41.gif ולא מבינה מאומה בענייני...
ט טומי* New member 26/6/04 #10 הכוונה שגם גרמניה וגם צרפת וגם... אנגליה, ואיטיליה וספרד שכל אחת מהן יכלה להיות האלופה.... ונבחרות יחסית אלמוניות כמו צ'כיה ויוון עלו לחצי גמר.
הכוונה שגם גרמניה וגם צרפת וגם... אנגליה, ואיטיליה וספרד שכל אחת מהן יכלה להיות האלופה.... ונבחרות יחסית אלמוניות כמו צ'כיה ויוון עלו לחצי גמר.
J ju100 New member 26/6/04 #11 טומי?...../images/Emo41.gif אמרו לך כבר שאתה נחמד?...(לא מתחנפת..)אתה מנסה לשתף אותי בהרגשה הכללית...
טומי?...../images/Emo41.gif אמרו לך כבר שאתה נחמד?...(לא מתחנפת..)אתה מנסה לשתף אותי בהרגשה הכללית...
ט טומי* New member 26/6/04 #12 ../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif אמרו פעם מיזמן.... שהכל עוד היה אחרת...
ב ברק 188 New member 26/6/04 #13 גם היום , ומחר אולי... לקום עם צליל חדש ב- ...הן אפשר הן אפשר שיהיה זה מחר. לילה טוב, מחר נוסע לכרכור הדוד היחיד שיש לי מגיע לגבורות.
גם היום , ומחר אולי... לקום עם צליל חדש ב- ...הן אפשר הן אפשר שיהיה זה מחר. לילה טוב, מחר נוסע לכרכור הדוד היחיד שיש לי מגיע לגבורות.
ב ברק 188 New member 26/6/04 #16 אליפות ../images/Emo86.gif או אליפות היריקות... מה קורה פה כל שחקן שמקבל תמונת תקריב של הפרצוף- מיד חצוף ויורק לא צריך להשקות את הדשא, וטומי נשארה הולנד שייכת לקבוצת הנבחרות הגדולות.
אליפות ../images/Emo86.gif או אליפות היריקות... מה קורה פה כל שחקן שמקבל תמונת תקריב של הפרצוף- מיד חצוף ויורק לא צריך להשקות את הדשא, וטומי נשארה הולנד שייכת לקבוצת הנבחרות הגדולות.
J ju100 New member 26/6/04 #18 188...תן ד"ש...../images/Emo41.gif מחר שם בכרכור...יש לי שם פרוצנטים של המישפחה אתה יודע!
J ju100 New member 26/6/04 #20 לא...הכור...../images/Emo41.gif זה פה...התפוזים אחת פה ואחת עם תפוזוניות קטנות שם!