כל הסדרה ברשותי

Dr koko

New member
כל הסדרה ברשותי ../images/Emo9.gif

The O.C COMPLETE שוקל 31.4 ג'יגה. אתמול סיים להוריד
מי שרוצה אני יכול ללמד אתכם איך להוריד.

OoPineapplEoO

New member
למה להוריד?../images/Emo185.gif

ואתה עוד גאה שאתה מוריד.
אתה צריך להתבייש, באמת.

זוהר57

New member
מה קשור יש לי את העונה הראשונה והשנייה בDVD א

מה קשור יש לי את העונה הראשונה והשנייה בDVD אני יחכה עד שיצאו העונה השלישית והרבעית ואני יקנה אני לא רוצה לקנות באתר אינטרנט וזה היה בלי תרגום אז בנתיים אני יורד פרק אחד מה הביג פאקינג דייל כאילו את לא מורידה שרים או משהו... ואם את לא אז יופי את אזרחית הגונה ביותר=]

OoPineapplEoO

New member
ראשית כל, לא דיברתי אלייך.../images/Emo185.gif

שנית כל, תלמדי את אומנות השרשור. דבר שלישי, אני מורידה שירים, אבל אני גם קונה אלבומים. דבר רביעי, אני לא מורידה סרטים, סדרות ואלבומים.

Dr koko

New member
../images/Emo6.gif

רק אחרי שהגבתי לך בהודעה למעלה אני רואה את זה. דבר שלישי, אני מורידה שירים, אבל אני גם קונה אלבומים. דבר רביעי, אני לא מורידה סרטים, סדרות ואלבומים. אז מה את משחקת אותה יפת נפש ששומרת על האנושות ועל רשת האינטרנט העולמית ?!?! בחייך, את מורידה- מזה משנה כמה ומה ? את מורידה קבצים, נקודה. זה לא שאם את מורידה קובץ ששוקל פחות מסרט אז את חוסכת בחשמל וככה את נותנת לאנושות עוד יום לחיות

OoPineapplEoO

New member
אני ממש לא משחקת אותה יפת נפש.../images/Emo185.gif

כן, אני מורידה. אבל ההבדל ביני לבין אנשים אחרים, זה שאני גם קונה דיסקים, ונותנת את ההערכה שלי לאומן. ואני חושבת שזה לא בסדר כי וואלה, אתה אוהב סדרה, אז אתה צריך להעריך ולכבד אותה ואת היוצרים שלה. ולפי דעתי להוריד סדרה שאתה מוקיר ואוהב, זה לא בסדר.

Dr koko

New member
נושא:

הכותרת והתוכן שכתבת בהודעה הזאת רק מראים שאת לא מבינה מזה בכלל יפת נפש. בכל מקרה הויכוח הזה מיותר, אני בוחר להוריד שירים / משחקים / סרטים / אלבומים ושום דבר שתגידי לא ישנה את זה. את בוחרת לא לפגוע בזכויות האמן / היוצרים של היצירה, אין בזה שום דבר רע - אני לא פועל ככה פשוט. הורדות באינטרנט קיימות זמן רב מאד ואנשים לא יפסיקו להשתמש בזה לא בזמן הקרוב ואני מניח שבכלל לא. חוץ מזה שיהיה לך יום קסום

West Doll

New member
אני מחכה שהכל יצא כאן בארץ

ואז אני אקנה הכל בבת אחת
בטח יתקעו את זה במארז כזה
[אני מקווה
]

Dr koko

New member
../images/Emo4.gif

90 אחוז מאוכלוסיה מורידים ברשת סרטים, תוכנות, מוזיקה והכל בעצם. אל תתיחסי אלי בכלל אם את באה בצורה שלילית, ואל תבקרי אותי אם את לא מכירה אותי מספיק טוב. לא מתאים לך? אל תורידי, לא הכרחתי אף אחד. עובדה שיש כאן אנשים שמורידים ואם הם צריכים עזרה אני אשמח ללמד איך כדי שגם הם יוכלו להנות מזה. למה להוריד? אז לקנות? ואם אין לי כסף להוציא על זה ואני בכל זאת רוצה להמשיך להנות מהסדרה הזאת בזמן הפרטי שלי. באמת לא הבנתי מה אכפת לך ולמה את מגיבה בצורה כזאת טיפשית. אז לפני שאת מנסה לעשות עליי לינץ' עם כל הפורום הזה אני מציע לך שתעשי סקר קטן לפני ובדקי מי וכמה מורידים מהרשת לפני. אז אם אבא שלך לא היבואן הראשי של הסדרה אל אין לך משהו אישי נגד זה, אז אנא שבי בשקט

Dr koko

New member
תוספת קטנה... MSN-

המסנג'ר שלי- [email protected] לכאלה שכבר פנו אליי בפרטי [ויש מספיק] במסנג'ר אני אפתור לכם הכל

זוהר57

New member
יש לי שאלה בקשר להורדה

לא ענית לי על השאלה אפשר להוריד רק כמה פרקים??

Dr koko

New member
תיאורתית כן...

אני לא מוריד דרך אימיול, דרך ביטורנט אם אתה מכיר. גם דרך ביטורנט אפשר להוריד פרק פרק לחוד, אבל מצאתי קובץ להורדה של כל הסדרה ועל זה דיברתי סהכ. יום טוב

נועה167

New member
תגידו,,, שאלה----

יש את העונה ה-4 להשכרה בדיוידי? (לא משנה אם או בלי תרגום.) את עונה 3 הבנתי שיש..

nofaroos4

New member
להוריד זה אחלה../images/Emo45.gif

אגב אני חדשה-ישנה כזאת... מה אנחנו צריכים לממן לאנשים האלו את הוילה והמכונית החמישית שלהם?

למעלה