כל הסודות עומדים להיחשף

כל הסודות עומדים להיחשף../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

וואי איזה פרק מרתק היה היום
ממש מעניין מה יקרה בנשף הזה, חיכינו כ"כ הרבה זמן כך שבטוח שהפעם לא ימרחו את הסודות, ובערב זה פני הדברים ישתנו. אני רוצה שאייבי וסאם יהיו ביחד, כנ"ל איתן ותרזה. כמובן שזה תהליך, אבל הערב הזה תהיה התקדמות (אני משער שאייבי תספר לסם על בנו, ואיתן ותרזה יתוודו על אהבתם... ועל תספוילרו לי, לא רוצה לדעת מה יקרה - מעדיף להיות מופתע
) שרידן כזאת מפגרת, לא אכפת לה למות? ועוד כשיש לה אפשרות להעביר את הערב עם לואיס, אם כבר למות... לפחות בזרועותיו
קיי מצחיקה עם התוכניות המטופשות שלה, שתתחבר כבר לטאבי ותרכוש מיומניות יותר טובות מאשר לשפוך קרביים של דגים
צ'ריטי ומיגל ב"טיטאניק", אשכרה חתיכת גורל....
ומה סימון נדחפת לתמונה של וויטני וצ'אד? מישהו קרא לך? מישהו דיבר איתך? מישהו הזמין אותך? חצופה, צ'אד לא שם עלייך יא אהבלה

moran14h

New member
איזה פרק מטורלל

ככה אני אוהבת ! כאילו מהרגע שצ'ריטי ראתה את החיזיון בפעם הראשונה ידעתי שזה הטיטניק! אוף זה דיי מגעיל אותי כשחושבים על זה ,אני מתה על "טיטניק" וזה כ"כ מוריד את הערך שלו עכשיו.. אני שונאת את צ'ריטי השטוחה! היא יותר שטוחה מקיי!!!!!!! חחח איזה חמודים ריס וקיי! טאביתה אחח איזה מלכה היא!

Bow Wow2004

New member
אני אוהב פרקים כאלה

שכולםםםםםםםםם (אני גם נטלי חה חה חה) נמצאים במקום אחד - למי שזוכר היה לנו את זה הרבה פעמים בשוק הפשפשים, בבריכה הקפואה, באודיטוריום של הבצפר, בראש השנה, בהאלווין וכו' וכו' - זה כזה כיף!!! אבל - נשף סיום הלימודים הזה, אמור להיות רק לכיתות י"ב (י' ו-י"א לא מסיימים את הלימודים) אבל ג'סיקה שבכיתה י' שם וקיי, סימון, מיגל וכל הקידס ב-י"א - רק תרזה ו-וויטני בי"ב. מה גם שלנשף שלי היה אסור לבוא עם אנשים שלא לומדים בבצפר ושוב דבר שקורה כל הזמן - במקום שכל הדמויות נמצאות, רק הן נמצאות! אין עוד אנשים בהרמוני משום מה. נשף לכל התיכון (שישיסטים, שביעיסטים, שמיניסטים) אמור להיות, בעיירה כמו הרמוני, משהו כמו 400, 500 תלמידים? הספינה הפליגה והרציף ריק, החדר הראשי עם השולחנות ריק - איפה כולם?!!?!? סוף סוף גם מתחיל הקטע עם הטיטאניק, אחרי 'חלף עם הרוח' הקודם. קול.

python 4

New member
מה פתאום -

בביה"ס של הרמוני ("עירוני א' ע"ש פילאאאאאאאאאאר") לומדים בדיוק 12 תלמידים. אתה לא זוכר מהסקי ריזורט?

Bow Wow2004

New member
סקי ריזורט? לא!!!!

צריך להגיד תודה לשרידן שהשאילה את הקוטג' שלה ל-12 ילדי הרמוני...

למעלה